Matias Maccelli

Ilvua

Luottopelaaja
Viestejä
1 408
Lähdettä tähän, ettei Eemeli ei pelaisi ensi kaudella ilveksessä? Joo buffalosta ollaan kuulemma oltu kiinnostuneita, mutta tässäkö kaikki?

Sanoi itse (kaverille) noin 3vk-kk sitten, ettei itsekään tiedä vielä missä pelaa. Tämän päivän tilannetta emme tiedä
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 266
Maccelin mahdollisuudet NHL-kokoonpanoon pääsemiseen ovat tällä hetkellä 0%:n luokkaa. Hienoa, että Coyotes on myös ymmärtänyt, ettei tällaista raakiletta kannata laittaa bussiin istumaan, vaan antaa kehittyä miehen mittoihin Suomessa.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 668
Sanoi itse (kaverille) noin 3vk-kk sitten, ettei itsekään tiedä vielä missä pelaa. Tämän päivän tilannetta emme tiedä

Tuskin Suomi kaikille on kertomassa jos tietäisi että pelaisi ensi kaudella esimerkiksi Rangersissa. Korona on vaikuttanut paljon nykytilanteisiin. Elokuussa asiat ratkennee lopullisesti. Tällä hetkellä Suomella on sopimus Ilvekseen ja pelaa siellä. Kahden viikon päästä asiat voi muuttua.
 

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
686
Nooo voihan tuon "toistaiseksi" tulkita niinkin päin, että jos Makkeli pelaa kolmevuotisesta sopimuksestaan vaikka 2 ekaa vuotta Ameriikan ulkopuolella, on sijoituspaikkana Ilves?
Eli ei pelkästään niin, että voi lähteä kesken ekan kauden vaan voi olla vaikka vielä toisenkin, kojoottien kuvioiden ja pelaajan kehityksen etenemisestä riippuen...
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 917
Oi voi.. Maccelli pelaa Ilveksessä myös ensikauden ja senkin jotkut näkee uhkakuvana.
Koronatilanne Maailmalla on sitä luokkaa, että uusi aalto on nurkan takana. Jos Suomi hoitaa asiansa kuten viimeksi, niin täällä alkaa kausi, kun rapakon takana on paniikki. Sitä kautta on vaara ensikauden yllä täälläkin.
En usko että NHL vie ensikaudella montakaan pelaajaa Ilveksestä.
Nyt vaan rosteri kuntoon ja kädet ristiin kyynerpäitä myöden.
NHL pelataan loppuun viimekauden osalta, mutta koska alkaa seuraava...
Tietysti tulee mieleen, että olisiko täälläkin pitänyt ratkoa vielä mitalit 2020. Ensikausi kun saattaa sekin jäädä kesken. Toivottavasti ei.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Saas nähdä iskeekö toisen kauden kirous...

Luultavasti ei, ja Maccelli hakkaa 40-50 pojoo tauluun.

Ylivoimalla olisi kiva nähdä Suomen ja Meskasen kanssa, mutta löytyykö joukkueesta toiseen kenttään sitten pyörittäjää... 5-3 yv;ssä paikan pitäisi olla nyt selviö.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 315
Joo, onhan se näyttävää, kun pyörittelee kikkakolmosia, mutta joku roti siihen, että minuuttia keskenään pyörittää, tulee fyysisesti valmiimpi peluri ja ottaa miehen pois ja sitten onkin jo niin poikki, ettei jaksa puolustaa.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Nautitaan nyt tuosta dominoinnista vielä (toivottavasti) tämä kausi. Maccen ketjussa olisi helppo pelata, kun voi vain etsiä vapaata paikkaa ja odottaa syöttöä lapaan. Kaikki huomio siirtyy Maccelliin, kun tämä tulee kentälle ja peli siirtyy hyökkäyspäätyyn. Aivan poikkeuksellinen pelaaja Liigaan, nautitaan nyt kun vielä voidaan.
 

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Yrittää tosiaan liiankin kovasti saada yksin luotua ns. ylivoima tilanteen hyökkäyspäässä. Toivottavasti oppii arvioimaan tilanteet paremmin. Viihdyttävää onnistuessaan, mutta kostautuu tämä kikkailu varmasti useammin omaan verkkoon.

Eilen ei onneksi näin käynnyt.
 

Luchs

Guest
Samaa mieltä. Huippupelaaja mutta välillä on pojalla jäällä ns. oma kiekko. Nopeammin sitä mustaa liikkeelle niin tulee vielä parempi.

Totta.
Hivenen samaa hautomisvikaa kuin Laaksosella, sillä erotuksella että hasardien määrä selvästi pienempi.
 

LentsunIpa

1931
Viestejä
744
Kaikissa peleissä paljon kiekonmenetyksiä. Rytmittää hienosti peliä, mutta myös ns. Helppo ratkaisu jää usein uupumaan
 

lepals

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Vetoja vaan enemmän! Kyllä ranne ainakin lähtee aika napakasti. Pelityylistä tulee vähän Patrick kane mieleen.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 789
Nuorten MM-kisojen jälkeen oli samaa havaittavissa. Syyskaudella laukoi itse enemmän ja yritti myös ajaa itse paikkoihin. Onhan toi itseluottamus kiekon kanssa hienoa, mutta saisi pelata suoraviivaisemmin. Macce aina katsoo sen syötön ensin, vaikka omaa hemmetin hyvän laukauksen.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 315
Aikansa, kun kiakon kanssa neppailee, niin tulee pappatuppurainen ja ottaa vaan pojan irti välineestä ja laittaa oman hyökkäyksen alulle. Tai ihan kukavaan ottaa kukkakepiltä kiakon pois, jos siinä roikkuu aikansa. Ei edistä oman ketjunsa hyökkäsypelaamista käytännössä ollenkaan.
 
Ylös