Marko Anttila

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 806
Anttila ottaa kätisyyden vuoksi aloitukset oikealta puolelta kun rightin sentteri Konna sivussa. Se pitkäkiekko lopussa otti myös täällä päähän.
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 103
Vanhaa oraakkelia nimimerkki Brooksia lainatakseni, liiga on palkkapolitiikastaan huolimatta äärimmäisen kova ja tasokas sarja.
Täällä nuoretkin junioripelaajat, joita nousee esiin kuin syksyllä sieniä, ovat valmiimpia kuin muissa eurooppalaisissa seuroissa, Ruotsi mukaanlukien.

Ei tänne kaikki KHL-jyrät tule lähtökohtaisesti dominoimaan. Anttila on hieno mies, mutta sen lisäksi hyvä ellei erinomainen pelaaja, mutta vain ja ainoastaan roolissaan. Minkäänlaista kiekollisen osaajan ja/ tai tätä nykyä kiekossa pysyjän tai sen kuskaajan, pelinrakentajan roolia Anttilalle ei voi antaa.

Jos kunto ei riitä rikkovaan peliin, näkyy se kaikessa, silloin ei maila osu poikittaissyöttöjen tielle edes vahingossa, aina olet myöhässä tilanteesta tai vaihtoonmenosta.
 

janne68

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
916
Stretsi nahisteli sen näätien pelaajan kanssa. Sitten rinnuksista naama naaman eteen ja ohjeisti poikaa.
Ai että mää tykkään.
Marko on vahvuuksillaan aivan mieletön, mutta niillä hän ei pysty koko aikaa pelaamaan, mitta hyväksyn sen
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Ensimmäisestä pelistä asti sanonut että kaikki hyökkäyspelaaminen pysähtyy Markoon ja ei tuo mitään Ilvekseen jota ei Nalli toisi.
Mahtava pelaaja ja persoona mutta Ilveksen pelitavassa on vain rasite.
 

jorkkila

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
707
Hieman tosiaan alkaa hiipimään mieleen tämä helmikuinen analyysi ennen hankinnan varmistumista:

Kyllä itseäni myös mietityttää Anttilan tänne hankkiminen. Tuntuu että tämä turnaus-hohto on ottanut aivan liian ison aseman hänen kohdallaan ja oikea anti tulisi olemaan paljon paljon pienempi. Tuskin myöskään ihan mailapalkalla pelaisi kaikkien mitalien jälkeen.

Otteet KHL:ssä eivät mitään hurraa huutoja aiheuttaneet ja seuratasollakin lähinnä TPS kaudet olivat vahvoja. Toki varmaan paitamyyntiä yms saisi aikaiseksi ja ehkä siitä jotain henkimaailman asioihin saisi pelaajille "luottoa", mutta vähän kyseenalaistaisin pelillisen hyödyn. Varsinkin kun realistisesti pohditaan Ilveksen nykyistä pelitapaa.
 

Tampereenherra

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
478
Entiiä kuinka moni odotti hänestä maalintekijää mutta sais edes ”rähistä” siellä tuntuu että menee siellä ns muitten mukana ja ei oikeen liiku siellä
 
Ylös