Marek Langhamer

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 529
Kyllä nyt olen vähän piilofani, mikäli Suomella ei ihan kulkisi kisoissa. Meidän tuurilla Marek varmaan pelailee itsensä änäriin tai jtn. Kukahan noista meinaa olla ykkönen? Dostal?
Taisi Vejmelka olla Arizonan ykkösvahti ja esiintyi ihan kohtalaisesti (ainakin osan kaudesta) NHL-joukkuetta esittävän AHL tiimin edessä joten luulen että hänellä lähtevät pelaamaan.
 

Neljätoista

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Mielenkiintoisinta toki se, että kaikki kolme Tšekin maalivahtia pelasivat Kometa Brnossa kaudella 2018-19, jolloin Dostal siirtyi keväällä Ilvekseen.

Ei kahta ilman kolmatta…
 

katomato

Rivipelaaja
Viestejä
72
Marekin polttareissa koko porukka ’King Marek’ -paidoissa. Kulkee siis näemmä Ilves-kaupan tilaukset ihan jouhevasti myös Tsekkeihin asti
1F57A8FC-8F2D-4863-B63B-19DFB646B715.jpeg
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 150
Sitten kun pelataan kevättä, saati game7 peliä, niin siellä se todellinen pelaaja punnitaan. Tästä esimerrkinä vaikka viime keväältä Petri Kontiola tai Sakari Manninen.
Ostan tämän ja nokitan siihen Marek Langhamerin tupla-torjunnan samassa game7.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 289
Voihan perkele...ei hyvältä kuulosta. Nykyrosterista ei löydy potentiaalista korvaajaa. Viime vuonna Zere pelasti ottaen roolia ja kestäen kuorman. Nyt Langhammerin takaa löytyy vain junnuja, jotka ovat kaukana liigatasosta
 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 775
Kattooko kukaan peliä? Langhamer vaihdettu pois reilu 8min jälkeen, eli kuinka pitkään loukkaantumiseen kannattaa henkisesti varautua
Torjui Antosen löysän matalan laukauksen patjalla, jonka jälkeen nousu pystyyn otti yllättävän paljon aikaa. Tätähän oli nähtävissä myös viime kaudellakin.
 
Ylös