• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Marco Matrone

Carabasin Markiisi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
970
#1


Suomalais-italialainen Matrone siirtyi marraskuussa 2015 Ilvekseen 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella. Mies pelasi kaksi edellistä kautta SJK:ssa ja juhli viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta. SJK:n kapteenistoon kuuluneen Matronen pelit jäivät viime kaudella vähäisiksi polven rasitusmurtuman vuoksi, mutta hän oli kauden lopussa jälleen pelikuntoinen.

Matrone on pelannut ennen kautta 2016 Veikkausliigassa yhteensä 183 ottelua SJK:n, FF Jaron, FC Hakan sekä FC Hongan miehistöissä. Lisäksi hänellä on kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista.
Matrone ei huimaa välttämättä kikoillaan, vaan periksiantamattomalla taistelullaan. Lahtea vastaan jälleen ennakkoluuloton esitys tältä kapteenin nauhaakin välillä kantavalta asennepelaajalta, joka johtaa Ilveksen sisäistä varoitustilastoakin huolimatta siitä, että on pelannut vasta 16. eniten minuutteja koko joukkueesta. Klassinen "omat rakastavat, vastustajat vihaavat" -pelaaja, jolle näkisin mielelläni ruutua Ilveksessä jatkossakin - arvokas pelaaja puolustuksen kautta lähdettäessä ja energinen vaihtopelaajaratkaisu aina.
 
Ylös