Maajoukkue

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 300
Ahokas on kaikkea muuta kuin valmis aikuisten maajoukkueen valmennustehtäviin. Hän selvisi U20-kisoista juuri ja juuri kuivin jaloin muutamien yksilöiden ansiosta. Näyttöjen perusteella hän ei ole osoittanut pystyvänsä pelitavalliseen johtajuuteen tai henkiseen valmennukseen, vaan on ollut enemmänkin vanhoihin kaavoihinsa jämähtänyt ja luonut tietynlaisen suosikkijärjestelmän, jolloin joukkueeseen on ollut äärimmäisen vaikea päästä ilman aiempaa historiaa näytöistä huolimatta.
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 300
Mielenkiinnosta kysyn, ketä nämä yksilöt ovat?
Erityisesti Luukkonen ja Talvitie. Eipä tuo peli ollut missään vaiheessa mitään taktista juhlaa ja erikoistilannepelaaminen ihan hirveää, mutta Kanadaa vastaan saatiin kuitenkin mm. Tolvasen kovan työmoraalin kautta onneakin mukaan.

Voitto on toki voitto, mutta viime vuoden superjoukkueen totaalisukeltaminen kummittelee edelleen mielessä.
 
Tykkää tästä: Ipa41

vilperi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
571
Mm. Koivula oli diasporassa monta vuotta. Vainionpään onni oli se, että Vesalainen kieltäytyi ja Kotkaniemi nauttii isoista valoista.
Vainionpään onni saattoi olla myös se, että nuorukaisen päivittäistä työteko on seurattu hyvin läheltä Olli Salon muodossa. Lisäksi Ahokkaan vaakakupissa saattaa pelaajavalinnoissa painaa pelaaminen miehiä vastaan (kaksinkamppailuvoima) ja toisaalta myös roolitus.
 
Ylös