Lukáš Dostál

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 298
Hienoa luettavaa myös noi Langhamerin kommentit, jos tuon tason pelimiehelle saadaan tuollainen vaikutus tehtyä niin jotain tehdään oikein.

Dostalia ja myös Langhameria on kohdeltu hyvin ja viihtyvät täällä. Irvokasta se olisi jos muuten täällä viihtyisivät. Tuo on hyvä sillä Ilveksellä on omasta takaa molarituotannon suvantokausi menossa. Tarvitsemme näitä dostaleita ja kingmarekkeja myös jatkossa. Seuraavakin lienee löytynyt.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 010
Dostal pitää vielä nollan lukuisilla huipputorjunnoillaan. Toinen erä kääntymässä lopuilleen.
Hankala peli Dostalille, pitkään työttömänä, sitten äkkiä pahoja tilanteita.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 427

Our Ilves

Rivipelaaja
Viestejä
69
Pieni pettymys, kausi alkaa farmissa- Tsemppiä Dosty!
Pettymys ehkä joo, mutta ei sinänsä mitenkään yllättävää. Ducksilla kuitenki selkeä ykkönen John Gibsonin muodossa ja viime kaudella lähes 92 prosentin varmuudella vajaat 30 matsia pelannut Anthony Stolarz kakkosena vielä tämän kauden kattavalla sopimuksella. Farmissa Dostal saa varmasti paljon pelejä alle ja kutsutaan ylös heti, jos jompikumpi loukkaantuu.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
717
Dostálille kauden ensimmäinen nollapeli AHL:ssä San Diegon piestyä Hendersonin 7-0. Dostylle 28 torjuntaa ottelussa. Nollapeli oli AHL-uran kolmas.

Dostálin maalia kohti on lauottu enemmän kuin yhdenkään toisen AHL-veskarin veräjälle. Tähän mennessä vetoja on tullut 259, kun taas toiseksi eniten vetoja kohdanneelle veskarille niitä on tullut 237. Kun katsotaan, että millaisella tiheydellä vetoja on tullut, niin siinäkin nähdään Dostylle tulleen tuon tilaston TOP10 molareista vetoja aikamoisella pommituksella.

Eniten määrällisesti vetoja vastaanottaneet veskarit ja vetojen tiheys.
Dostal​
1:45​
Wolf​
1:53​
Luukkonen​
2:02​
Lagace​
1:52​
Hofer​
1:51​
Primeau​
1:54​
Khudobin​
1:56​
Ersson​
1:50​
Pickard​
1:54​
Schneider​
2:00​

Kaikissa tilastoissa ex-Ilves on edelleen selkeästi edellä joukkueen kakkosveskari Eriksson Ekiä. Erikssonin torjuntaprosentti on tällä ja edellisellä kaudella ollut sellaista 88% luokkaa, kun taas Dostálilla se on molemmilla kausilla ollut lukemalla 91 alkavaa. Päästettyjen maalien keskiarvo on kummallakin kasvanut noin 0,4:n verran viime kauteen nähden. Dostyllä tällä hetkellä 3.06, Ekillä 3.82. Lukaksella 4 voittoa ja 4 tappiota, Erikssonilla 0 voittoa ja 3 tappiota. Dostylle ei myöskään ole tehty yhtäkään osumaa rankkarikisoissa, neljästä yrityksestä yksikään ei ole mennyt sisään.

San Diego on kymmenen joukkueen Pacific divisioonassa sijalla 9, ja on päästänyt 38 maalia 11 otteluun. Änärin puolella Anaheimilla ei näyttäisi kovin paljon paremmin menevän...
 
Ylös