Loukkaantumistilanne ja poissaolot kaudella 2023-24

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 272
Poistettu kisoista palanneet Nyman ja Bau muista syistä poissaolevista ja lisätty sinne pelikiellossa oleva Clendening. Lisätty myös Masinin tilanteeseen liittyvä apuvalmentaja-Saarisen maininta siitä, että mies on poissa ns. day-to-day.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 550
Toivottavasti ei mitään pahempaa, kuten ei olisi Virtasellakaan.

Ylihuomisesta lähtee varsin kova ottelurypäs aina ensi viikon loppuun asti, niin ei pahitteeksi olisi jos olisi vähän mahdollisuutta pelaajia kierrättää. 11 päivään 7 ottelua.
 

malle

Rivipelaaja
Viestejä
29
Onko täällä tietoa kenelläkään, että koska Virtanen mahtaa palailla kokoonpanoon? Asia ei itseäni niinkään hetkauta, mutta tuo jälkikasvu inttää.
Toivottavasti ei Clendeningille tullut mitään pahempaa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 272
En joutunut pettymään.

21123.png
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 272
Hauskaa tässä on, että terveitä pelaajia laitetaan loukkilistalle:D Noh jokainen tyylillään, mutta alkaa olla aika huumorilista.

Jos Liigan sivuilla lukee, että "loukkaantunut", kuten Ratisen ja Virtasen nimen perässä luki edellisen pelin kokoonpanon poissaolijoiden kohdalla, niin mistä minä olisin voinut tietää, että olivatkin oikeasti terveitä?

Clendeningin laitoin mahdollisesti loukkaantuneisiin ja aivan hyvillä perusteilla, kun jokainen näki KalPa-pelin lopussa, että kipeää teki.

Koko tällä ketjulla ei olisi mitään tarvetta, jos Ilves itse kertoisi loukkaantumistilanteestaan useimpien muiden liigajoukkueiden tapaan. Nyt kun ei kerro, niin täytyy niitä tiedonjyviä kerätä muista lähteistä (kuten haastatteluista, Liigan sivuilta tai jopa huhuista) ja aina ne eivät ole aivan tarkkoja.
 
Ylös