Loukkaantumistilanne ja poissaolot kaudella 2023-24

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 320
Nivunen olis oma veikkaus. Jos polvi pahasti vääntyy niin sillon ei kyllä painoa lasketa ollenkaan toiselle jalalle, mutta nyt Les pystyi kävelemään ns nivusta isommin liikuttamatta koppiin.
Tsekkinivunen, olin siis oikeassa.
 

Raimo78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
696
Harmillista on kyllä hitto soikoon Ratin ja Mesen pitkiksi venyvät loukit. Jos oikein ymmärsin pelaajien ketjuista, Rati palaillee majutauon tuntumissa ja Mese mahdollisesti vasta jopa joulukuussa. Siihen sitten taas tottumiset koviin peleihin, niin se on kuulkaas tammikuuta, kun siitä jotain selkeää hyötyä on joukkueelle.

Tämä vaan tarkoittaa sitä, että yhtään ei ole varaa kierrätellä rotaatiossa pelaajia vaan kaikki jäljellä olevat tyyliin joka kerta askiin.

Mielestäni juuri nyt olisi aika reagoida sillä sentterihankinnalla! Tämä mahdollistaa sen, että saadaan Mäntyä, Virtasta laitoihin. Sentteri saisi olla ilkeä, maalin edustoilla viihtyvä, kovassa fyysisessä pelissä viihtyvä aloitusympyräviihtyjä. Tikkaa on hieman ikävä, joskaan ei hänen suihkukomennuksia (SHL) mutta muuta räksyttämistä, aloitustaitoa ja röyhimistä kyllä.

Nyt Tillu hommaan ripeyttä, kiitos. Ei saada jäädä odottelemaan seuraavaa loukkia, jollaisen tn. kummasti kasvaa, kun peliajat ovat isoja.

Saa suorittaa.

Pakistossa ilmeisestikin saattaa tällä viikolla toteutua Masin - Friman vaihtokauppa, verrattuna viimeviikkoiseen.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 284
Eihän Friman ole ollut edes loukkaantuneena. :D :D :D :D :D :D Ihan jokaisesta koppiin poistumisesta ei kannata tehdä omia johtopäätöksiä ja välittää väärää tietoa.

On tosiaan hulvaton juttu.

Tämä ketju nimenomaan on johtopäätöksille ja tämän myötä mahdollisesti väärillekin tiedoille, kun ne johtopäätökset pitää vetää omin silmin näkemistään asioista ja palstahuhuista, kun tämä pumppu ei niistä yhtään mitään tiedota. Valitettavasti en ole sisäpiiriläinen, mutta en ole missään kohdassa väittänytkään, että kaikki viestini tähän ketjuun olisivat Ripan tai Tillun vahvistamia tietoja.

Tähän ketjuun tulee saamaan jatkossakin maininnan jos poistuu kesken pelin pukukoppiin kamoja heitellen, eikä palaa pelin aikana takaisin ja sillä sökö. Ja joka kerta toivon sydämestäni, että tulee annettua väärä tieto ja pelaaja pelaa silti seuraavassa pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 417
Aina tuo samainen nimimerkki täällä kitisemässä, pistähän nyt jo ketju piiloon jos noin paljon nämä spekulaatiot ärsyttää. Loistava ketju ja kiitos jäsen @Pok tämän ylläpitämisestä, pysyy paljon paremmin kartalla varmistetuista ja mahdollisista loukkaantumisista
Aina samat nimimerkit itkemässä loukkaantumisista. Tämäkin tapaus meni luokkaan haamuloukkaantuminen.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 182
@AinaIlves Tämän ketjun voi myös piilottaa, jos häiritsee niin paljon se, että @Pok ihan vapaaehtoisesti ylläpitää tälläistä ketjua.

Ihan turhaan tulet tänne aukomaan päätäsi hänelle, vaikka nyt hänen listauksessa jokin ei pitänytkään paikkaansa. Näitä listauksia nimenomaan tehdään omien havaintojen ja huhujen perusteella, joten eipä nämä aina voi pitää ihan täysin paikkaansa.

Asian voi ilmaista myös ihan pikkusen asiallisemmin, kuin nyt. Seuraavasta kerrasta varoitusta.
 
Viimeksi muokattu:

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Tämä tilanne on täysin Ilveksen toimiston aiheuttama ja johtaa siihen, että täällä nimenomaan pitää spekuloida ja myös arvailla noita loukkaantumisia.
 

Bilbo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
294
Tämä tilanne on täysin Ilveksen toimiston aiheuttama ja johtaa siihen, että täällä nimenomaan pitää spekuloida ja myös arvailla noita loukaantumisia.

Haluaisitko, että sinun työnantaja jakaisi sinun sairaslomia ja sairaustietoja julkisesti? Ilveksellä on ihan oikea linja olla tiedottamatta tarkempia tietoja pelaajien loukkaantumisista. Pelaajilla on näissä jutuissa oikeus yksityisyyteen.
 

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
684
Haluaisitko, että sinun työnantaja jakaisi sinun sairaslomia ja sairaustietoja julkisesti? Ilveksellä on ihan oikea linja olla tiedottamatta tarkempia tietoja pelaajien loukkaantumisista. Pelaajilla on näissä jutuissa oikeus yksityisyyteen.
Kyllä,olet oikeassa.Mutta selitäppä se miksi joku Waltteri Makkonen Ilves+ lähetyksessä kertoilee kuka on pois ja miten pitkään vielä pois..
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Ei niistä sen enempää pidä tiedottaa kuin arvioitu pituus, se nyt selviää aina joka tapauksessa kun sairausloma päättyy ja pelaaja palaa kokoonpanoon.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Tietysti voidaan miettiä, että jokin tiedottaminen seuran toimesta voisi olla ok ja rauhoittaa tilannetta. Nämä asiat tulevat kuitenkin julki, virallinen kerronta poistaisi paljon turhaa tuubaa.

Tyyliin.. Ratinen 6-8 viikkoa, alarajavamma.

Sillä kyllähän kaikki nyt tietävät muutenkin, että jalkansa teloi ja poissa on.
 
Ylös