Loukkaantumistilanne ja poissaolot kaudella 2022-23

Status
Viestiketju on suljettu.

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 903
Kukaan ei koskaan mainitse Lööfiä. 49 3+11=14 +21. Esim viime Kookoo pelissä Lööf oli todella hyvä.
Väärä ketju mutta sanotaan nyt tähän, että Lööf on ollut jo pitkään yksi meidän parhaita pakkeja. Koko kauden otannalla on mennyt selvästi eteenpäin myös puolustuspelissä.

Kuitenkin löytyy käsiä ja pelisilmää ja on myös viihdyttävä pelaaja kiekolla. Toivottavasti saataisiin vielä kausi nauttia Leosta.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 569
Lööf pelaa kuitenkin osittain ns. "suojattuja minuutteja", eli ei juurikaan vastustajien ykköstykkejä vastaan. Juuri siksi, että ei ole tärkeimpiä puolustajia. Jos pelejä katsoo niin Lööf ei ole juuri koskaan jäällä vastustajan syömähampaiden ollessa kentällä.

Menee Salmelan, Latvalan, Westerlundin, Moron ja Jokipakan edelle. Lancasterin, Parikan ja Masinaattorin edelle ei. Tosin Masinin taso on pitkän tauon jälkeen kysymysmerkki.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 964
Oletettavasti myös Ruokonen ollut loukkaantuneena eikä rotaatiossa, nyt kun palasi
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 195
Lisätty tänään pelin kesken jättäneet Nyman ja Salmela listaan. Salmela vaikutti kyllä sen oloiselta aitioon luistellessaan, että hänen "saikkunsa" jäisi runsaan erän pituiseksi, mutta päävammoista ei toki ikinään tiedä. Nymanin homma huolestuttavampi, pelirasitus on tietenkin eri kuin treenit, mutta luulisi, että harjoituksissa olisi jotain indikaatiota jo saatu, ettei ole vielä kuin 2 minuutin pelikunnossa. Toivottavasti vamma ei pahentunut ja että mies on edelleen palaamassa runkosarjan aikana kehiin.
 
Viimeksi muokattu:

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 319
Parikan paluu ajankohtainen ensi viikolla. Tällästä pientä hallihuhua ollut liikkeellä.

Samasta lähteestä kun Masinin paluu tänään.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös