Liigan tilannehuone

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 327
Ja linjattomuus jatkuu

Kurinpitokäsittelyyn vietäviin tilanteisiin vaikuttaa todella vahvasti se, jääkö pelaaja jäähän makoilemaan ja poistuuko peleistä. Tekohan on se, mitä pitäisi tutkia. Seuraamusten ei tulisi olla määrittävä tekijä tutkimiselle tai rangaistukselle.

Yhdenkin pelin kakku olisi ollut sopiva muistutus siitä, että vastustajan tahallinen vahingoittaminen huitomisella on aina rangaistava teko.

Itse pidän tällaisia kostoja selkänsä kääntäneeseen pelaajaan, joka on jo menossa pois tilanteesta törkeämpänä kuin pelitilannehuitomisia, joissa on edes jokin ajatus estää maalia.

Todella noloa pelaamista pelaajalta, joka esiintyy kovana lätkäjätkänä. Suckerpunch mailaa käyttäen.

Onkohan Blood muuten sarjamme ainoa pelaaja, jota on tällä kaudella sakotettu sukeltelusta? Toki sakemannien toimesta.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Onkohan Blood muuten sarjamme ainoa pelaaja, jota on tällä kaudella sakotettu sukeltelusta? Toki sakemannien toimesta.

No tämä ukkohan oli viime kauden finaalisarjan pahin sukeltelija. Niin säälittäviä performansseja harvoin nähdään. Listätietoja voi kysellä Tapparan kannattajilta.
 

Zerofan

Luottopelaaja
Viestejä
2 947

Jukurien Oliver Larsenille ei pelikieltoa​


Ässien Marcus Davidssonille yhden ottelun pelikielto​


 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Nyt lähdetään vaaralliselle tielle.

Suoraan sanottuna en jaksa kelailla Larsenin taklausta kymmenestä eri kuvakulmasta, joten en ota kantaa oliko taklaus "oikein suoritettu".

Nyt annetaan erittäin vaarallinen signaali kunnioituksesta vastustajaa kohtaan. Taklaus, oli se puhdas tai väärä, niin tässä tapauksessa se oli todellinen rottailu kuolleesta kulmasta ilman minkäänlaista kunnioitusta vastustajaa kohtaan.

Jos todellakin halutaan lähteä tälle linjalle missä saa ajaa tilanteen ulkopuolisena pelaajana vastustajaa päähän, niin ei todellakaan hyvä heilu. Nyt olisi ryhdistäytymisen paikka näitä videoita kelaileville. Ettehän te voi olla oikeasti näin huonoja työssänne.
 

Zerofan

Luottopelaaja
Viestejä
2 947
Repo hakannut halkoja rikkoen Puustisen käden. Nyt kun pelaaja loukkaantui, niin antaisikohan kurinpito muistutuksen? Ainakaan vielä ei ole tainnut tulla ilmoitusta, että etenisi kurinpitoon.

 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 635
Mitä vittua siellä tilannehuoneessa sooloillaan. Nyt pitäs JYPin pistää rahaa pöytään ja tutkintaan, jos saatais vähän painetta sinne tilannehuoneen pelleille.
En kyllä todentotta ymmärrä miksei tätä viety kurinpitoon kun se jäisi sitten heidän päätettäväksi että tuleeko rankkua vai ei. Toivottavasti ei ainakaan se vaikuta että Lukolla huomenna ottelu niin tulisi kovat kulut kun kurinpito joutuisi kokoontumaan ennen kokoonpanojen julkistamista. Surullisinta on että Liigan ollessa kyseessä uskon tämän oman selitykseni.
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 311
EIKÖ ME JUST EILEN PUHUTTU SIITÄ ET JOS SE HUITOMINEN ON KÄTEEN NIIN SE ON 5+20!? JA MITÄ SE PUUSTINEN VOI TEHDÄ SIITÄ MUUTA!? MITÄ SE VOI TEHDÄ...? SUN NÄKEMYKSEN MUKAAN!? SE ON TILANNE HUONEEN! JUMALAUTA ON VITSI TÄÄ TEIDÄN PUMPPU SAATANA!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös