Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

KAIZΞN

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Oli muuten pientä piikkiä Ilvekselle Tapparan alkushowssa. Ei mitenkään suora sitaatti, mutta Konna ja sanat lähestulkoon "toiset puhuu paineista...".
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 381
Koko kauden tuosta Tapparan pelistä on meuhkattu että ei tule kestämään, ei tule kantamaan tosipeleissä. Ensin siitä huudettiin että kyllä se ehkä syksyn kantaa, mutta kyllä marraskuussa tulee vaikeuksia. No ei tullut. Sitten sanottiin että kyllä ne vuodenvaihteen jälkeen vaikeudet alkaa. No, tuli pieni notkahdus mutta sekin selätettiin pian. Sitten huudettiin että ei kestä sarjan loppuun, kohta alkaa taittua. No runkosarjan voittoonhan sillä mentiin. Sitten sanottiin että ei kanna tosipeleissä. Nyt se on kantanut välieriin ja tuosta menevät 4-0 tai 4-1 finaaleihin.

Että aika hyvin joukkueelta, jolla ei ole ole minkäänlaista kehittynyttä pelitapaa ja pelaa sitä kiekkoa aivan väärin. CHL:ssa runkosarjaan jääminen on tuon rinnalla pelkkä pikku kauneusvirhe.
Allekirjoitan koko tekstin. Mutta lupaan myös meuhkata ja hämmästellä, niin kauan kunnes tuolla tavalla painavat päätyyn asti.

Lopussa lupaan nostaa käden pystyyn ja hämmästellä että voi minkä tekivät.
 

mansemies

Rivipelaaja
Viestejä
47
Oli muuten pientä piikkiä Ilvekselle Tapparan alkushowssa. Ei mitenkään suora sitaatti, mutta Konna ja sanat lähestulkoon "toiset puhuu paineista...".
Siellä on jälleen onnistuttu niin joukkueen kuin fanin kunnan valjastamisessa.
"Muut yrittää voittaa meidät, me vaan voittaa" tms. sitaatteja. Ei luoda mitään Toronto paineita ja rummuteta historiaa. Toki miksi olisi edes paineita kun tupla alla ja pelitapa käännetty katolleen.
Täytyy kuitenkin nostaa hattu svenssoni karvanaamalle että ei ole peruutellut. Palkattiin tekemään muutosta ja sitä toteuttaa. Melko monta peliä seurannut ja yhtäkään trappia ei ole näkynyt ja viivelähtöjä 0-3 per peli.
Kone yskii vanhaan tottuun melko pahastikkin paikoin mutta laaja, taitava ja etenkin EI housuun paskova rosteri paikkaa ne yskimiset.
 

mansemies

Rivipelaaja
Viestejä
47
Siis mä en voi uskoa todeksi sitä, että aina Tappara (siis AINA) menee helppoon mestaruuteen. Meillehän nauraa aivan kaikki!
Mikä on helppo mestaruus?
Siis jos on helppoa niin miksi esim. me ei olla siellä edes välillä?
Toki eihän siinä ole kuin 60 peliä pohjustusta jonka jälkeen "vaan" 12 peliä pitää voittaa.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 502
Kyllähän eilisistä peleistä jäi laimea fiilis. Hallit ei lähellekkään täynnä. Toivottavasti tänään enemmän yleisöä ja rytinää peleissä.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 394
Lisättynä Ruotsalaisten tuurilla.
Ei se siitä kii ole. Luultavasti korvien välissä on asiat kunnossa ja erinomaiset pelaajat. Kenties asennekkin on, että aina tavotellaan mestaruutta, mutta ei pidetä sitä etukäteen voitettuna. Näin ollen pysyy tähtäin edessäpäin, eikä pääse mukavia tunteita omaan hyvyyteen, eikä luulla mitään.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 339
Ei tyylipisteitä, vaan voitto.

Jää on liukas, mutta finaalia kohti naapuri taas rallattelee.

Nähtäväksi jää. Kyllähän KalPa eilenkin oli hyvin lähellä ottaa ryöstön. Kuopiossa se saanee vielä isomman vaihteen silmään.

KalPan alivoima oli jostain syystä pykälän passiivisempi kuin Ilvestä vastaan.

Muuten hyvää vääntöä, mutta noihin käsivarressa ja mailassa roikkumisiin saisi puuttua kovemmalla kädellä.
 

KAIZΞN

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Hieno maali Pelicansilta! 0-1. Nyt Oulu kumoon. Ryan Lasch 3+7=10 yhdeksässä pelissä. Toisilla kultakuupat onnistuu...
 
Ylös