Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 334
Nuo lopun mähinät luki Miettisen fläppitaululla.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 170
Miten tuolla Jukureiden kokoonpanossa voi olla Hannes Häkkilä, kekä pelasi vielä toissapäivänä Mestiksen playoffeja Jokereissa?

Ilmeisesti siis säännöt taas muuttuneet, kun ei aiemmin sellaisia nuoria pelaajia voinut enää Liigaan nostaa siirtorajan jälkeen, jotka ovat pelanneet Mestiksen pleijareissa.


edit: Hetkinen, Häkkilähän on syntynyt vuonna 2002, eli ei edes kuulu näihin siirtorajan jälkeen liikuteltavissa oleviin nuoriin pelaajiin.

edit2: jaa löytyikin uusi pykälä koskien yli-ikäisiä, eli

"U22-ikäiset ja sitä vanhemmat Liiga-sopimuksen alaiset lainapelaajat voivat siirtyä kerran siirtorajan jälkeen kauden loppuun saakka Mestis-seurasta Liiga-seuraan ilman paluuoikeutta.

  • Kausi 23-24 tarkoittaa 2002 syntyneitä ja vanhemmat"

Aika erikoinen sääntö, mutta näillä mennään. Hyvä pitää kuitenkin mielessä jatkossa jos pinkkaa on, että voi ihan kokeneitakin jyriä siirtää koko kaudeksi Mestikseen ja loukkaantumistapauksessa voi sitten ottaakin liigaan kesken playoffien ja kannattakin ottaa Taxi Squadiin viimeistään silloin kun Mestis-joukkueen kausi on ohi.
 
Viimeksi muokattu:

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 295
Tapparalta puuttuu edelleen Witkowski (polvivamma), mutta myös Savinainen. Jälkimmäinen ei ilmeisimmin ole sittenkään ihan täydessä iskussa loukkaantumisen jäljiltä.

Tanus nostetaan Kontiolan ketjuun ja Matson on 13. hyökkääjä. Kuudella pakilla mennään jo tässä vaiheessa pudotuspelejä.
 
Ylös