Les Lancaster

Severi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
288
Ostin tällaisen t-paidan 2023 loppuvuoden alennusmyynneistä, kun ei ollut vielä minkäännäköistä hajua että tässä tullaan vielä siihen pisteeseen että Lesin sopimus puretaan. Uskoin kovasti siihen että kyllä hän tulee vielä takaisin.

Vaikkei hän meillä nyt sitten enää pelaakkaan, niin voin kuitenkin ylpeänä todeta että Les is more. Pelaaja, joka rikkoi Ilves-puolustajien piste-ennätyksen. <3
 

Doctor Holliday

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
158
Harmittaa ihan helvetisti, että tämä päättyi näin. Olisi ollut niin hienoa nähdä Les nostamassa Kanada-maljaa maailman kauneimmassa seurassa. Mutta toisaalta enemmän kuin ymmärrettävä ratkaisu.

Kiitos Les kaikesta. Hieno pelaaja ja uskomattoman hyvä tyyppi myös kaukalon ulkopuolella. Jatkossakin aion kantaa fanipaidassa numeroa 74 ylpeydellä.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 399
Kyllähän tämä harmittaa eri tavalla kuin monen muun palkkatyöläisen poistuminen.

Vuosien varrella Ilveksessä on ollut monta sellaista muualta tullutta huippupelaajaa - esimerkiksi Toni Koivisto tai Markus Seikola - joista muistan jo peliaikanaan ajatelleeni, että loistavia pelaajia, mutta ilman muuta jatkavat jossain kohti matkaansa, eikä se sitten tapahtuessaan tuntunut sen kummemmalta. Erona oli toki, että siihen aikaan menetys tarkoitti aina, ettei Ilves saanut vastaavan tasoista pelaajaa mistään tilalle.

Puhumattakaan ulkomaalaispelaajista, joihin tietysti aina suhtautuu enemmän työkeikalla olevina ammattilaisina kuin omiin poikiin. Aika harva ulkomaalainen jää Liigaan kautta pidemmäksi ajaksi, ainakaan samaan seuraan. Korulauseita, hokijargonia, myyntipuheita.

Les tuli, näki ja melkein voitti. Erinomainen kiekollinen puolustaja, yksi erinomainen kärkipelaaja ja mediakasvo Uudelle Ilvekselle. Mitä sympaattisimman oloinen ihminen, jolle Tampere ja Ilves taisivat oikeasti merkitä jotain. Muistoksi jäi kuitenkin pari mitalia, varmasti hyviä ihmissuhteita ja kannattajien arvostus. Show must go on.

Thank you, Les.
Welcome back any time!
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
830
Voi että.

Haikea olo päällimmäisenä tunteena. Upea persoona ja loistava pelimies. Olisi toivonut upeampaa loppua tälle saagalle, mutta toisaalta mahtavaa että tämä jatkui kuitenkin pitkälle kolmatta kautta. Eihän ekan kauden jälkeen pitänyt olla sanaakaan siitä, että Les meillä jatkaisi.

Toivon kaikkea hyvää jatkoon tälle sällille ja tulen kyllä seuraamaan miten ukolle siellä jossain käy. Kenties joskus vielä meillä.

Les is more!
 

Thomason

Tulokas
Viestejä
5
Onko Osasto41:ssä some persoonia/Lesin ig(yms) seuraajia. Olis hienoa jos tälle Herralle saataisin edes joku pieni chantin tynkä perjantain kärpät pelissä esim erätauolla yma ja joku tämän kuvaisi ja saisi Lesille lähetettyä somen välityksellä? Dumatkaa ajatus jos paska idea.
Itselle Les ollut uuden Ilveksen ilmentymä ja statsit puhuu puolestaan vaikka tää kausi mennyt perseelleen eri syistä. Tää Herra kuitenkin keltavihree ja on myös sen antanut näkyä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 352

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
552
Harmi. ISO harmi!

YLPEÄNÄ KANNAN PAITAA #74, AINA !!!

Joku voisi tehdä jonkun video-koosteen Lessin maaleista, viimeisenä tuo Lesterman tuuletus.

Thank you, Les !!!
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 513
- Ilveksen kannattajilla on ollut pitkä aika odottaa ja olisi aivan uskomatonta tuoda mestaruus takaisin tänne. On vaikea edes ajatella mitä se merkitsisi seuraa kannattaville ihmisille, mutta se on unelma jota kohden teemme töitä.

- Ilveksen kannattajat ovat aivan mahtavia, en voi mitään sille että olen aivan rakastunut tähän porukkaan. On vaikea edes selittää sitä tunnetta, kun luistelet jäälle, kaikki huutavat , rummut soivat sekä kaikki ne liput liehuvat.

– Suurimman vaikutuksen minuun on tehnyt valtava kannustus vieraspeleissämme. Minulle merkitsee paljon, että kun ihmiset käyttävät aikaansa ja tulevat peleihimme koska tällä seuralla on heille suuri merkitys. Meille se antaa valtavasti lisäenergiaa ja tuki on jotain aivan mahtavaa, lähettää Lancaster kiitoksensa Osasto 41:lle ja muille seuran kannattajille.


Nämä sanat eivät unohdu. Suuri arvostus seuraa ja yhteisöä kohtaan. Ei ihan jokaiselta ulkomaalaispelaajalta tällaisia lausuntoja tule.

Puolustajien piste-ennätys Ilveksessä, Pelicans-välierän maali ja 1+1 tehoilla pronssiottelussa palauttamassa seuraa mitalikantaan 21 vuoden tauon jälkeen.

Upea puolustaja, mutta mitä upeampi persoona. Vain pelkkää hyvää jatkoon.

Les is more!
 
Ylös