LA 9.10.21 | Ilves - SaiPa

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 685
Edelleen katson tulosta. 1p on 1p... Sen tiedän kuitenkin, että maalipaikat oli Ilvekselle selvästi ja paikoista olisi pitänyt laittaa sisään. Myrrä ei pysty vaikuttamaan, miten pelaajat suoriutuvat maalinteko tilanteissa.

Myönnän, peli on ollut kauheaa. Paikoin erittäin kauheaa, mutta se ei poista tämän päivän faktaa, että Ilveksen olisi kuulunut saada 3p ottelusta, jos viimeistely olisi ollut normaalia. Joten tänää myös pelaajat iso syy tappiolle.
No en tiedä oliko tämäkään ihan totta, maaliodottamahan oli loppujen lopuksi kuitenkin saipan eduksi 2,81-2,51

Oli tuosta sitten mitä mieltä tahansa, niin ei tuota oikein millään saa taiottua niin, että Ilves olisi maalipaikkoja erityisemmin vienyt.
 

Neitikiekko

Luottopelaaja
Viestejä
1 106
Ehdotan että koskela hankkii pikaisesti ne puuttuvat maalintekijät. Ja tällä kertaa heti sellaiset joita ei tarvi ajaa liigaympäristöön 10-15 peliä.
Rahaa pitäisi näihin löytyä tai sitten on käyttänyt 2,2 miljuunaa järjettömästi.
Onhan meillä se Baptiste joka tekee kuusi maalia joka peliin… ei siis mitään hätää!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 516
No en tiedä oliko tämäkään ihan totta, maaliodottamahan oli loppujen lopuksi kuitenkin saipan eduksi 2,81-2,51

Oli tuosta sitten mitä mieltä tahansa, niin ei tuota oikein millään saa taiottua niin, että Ilves olisi maalipaikkoja erityisemmin vienyt.

Monet näkevät nyt hyviä merkkejä pelin paranemisesta. Faktaa on kuitenkin se, että Ilves hävisi eilen Liigan huonoimmalle joukkueelle lepoedulla kotonaan. Vastustajalta vielä puuttui ykköshevosensa kokonaan. Jotain Kärppiä tai Tepsiä vastaan oltaisiin otettu todella rumasti pataan.

Tässä tilanteessa ei ole nyt mitään hyvää. Paskalla pelillä saatiin ihan kauden alussa pari voittoa pelkästään puolustamalla. Ilman niitä oltaisiin nyt viimeisenä. Viimeisin viikko on tuottanut enää yhden pisteen. Pelillisesti ollaan oltu jo vähän parempia. Hieno homma.
 

Raipelätty

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
137
Tule Korona takaisin&pelasta rakas Ilves tästä tämän hetkisen "tekemisestä"!
Kaikki on paskaa, paitsi kusi.
Hävettää mut ei yllätä, siinä on se ydin.....
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 516
Tarkoitatko Dominik "9 peliin 0+3" Lakatosia, joka on 7. Saipan sisäisessä pistepörssissä?

Koskirantaa oikeastaan, mutta kait tuo Lakatoskin heille jonkinlainen menetys oli. Vaikea tuosta superrosterista on edes nostaa ketään esiin. David McIntyre ei kelpaa enää edes sentteriksi, pistepörssin kärkinimenä heiluu Ville Petman, jonka jälkeen toiseksi tehokkain hyökkääjä on Mikko Juusola tehoin 3+1. Ihan rehellisesti sanoen, en eilistä peliä ennen edes tiennyt, että tuollainen Liigapelaaja on olemassa.
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
809
Eka erä oli hyvä, mutta loput 40 min oli samaa räpellystä ja pään seinään hakkaamista kuin mitä ollaan nähty viime keväästä saakka. 2-2 tasoituksessa pystyin jo kuulemaan "me harjoitellaan vielä sitä ehjää 60-minuuttista..."
Paljon kertoo se, että unohdin että eilen oli edes matsi. Sanoin jo Sport pelin jälkeen, että ei kiinnosta. No, 90v juhlaottelu, katotaan nyt sit kuitenkin.
Oli lähellä voitto ja pienestä oli kiinni. Ykköseen tarvittais joku maalinsylkijä, kakkonen oli hyvä. Vituttaa, mutta pelillisesti oli oikeesti pirteempää ilmettä nähtävissä. Olis voinut helposti kääntyä meille. Katotaan nyt vielä vähän aikaa...
 

Kahenkilonsiika

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
418
Maalinteko menee liian hienoksi. ”Vielä yksi syöttö.” Eilen oli kyllä hallissa hirveetä katteltavaa kun oli ainakin kolmesataa maalipaikkaa mutta aina piti vetää liian hienoks. Parikka tajusi 1-0 maalissa että perkele vedetään ite viivalta kun ei muualtakaan mene. Pam, maali. Tämän jälkeen ei paljoa siniviiva pommeja nähtykään.
Ihan sama saisiko Ilves 2-0 hyökkäystilanteen niin silti vattanpohjassa on kutkutus että ei ne kuitenkaan saa sitä molsen taakse…Läpiajot jne, karmeaa. Suoraviivaisempaa maalintekoa, siä ruvetaan puristaan mailaa ihan hulluna kun päästään maalin lähelle kiekon kanssa. Huonoa lukemista hyökkäystilanteissa. Kyllä tämä tästä. Saas nähä mitä uutisia ensiviikolla tulee.
 
Ylös