LA 5.11.2022 | KooKoo - Ilves

jub^^

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Etäfanin kotipelipäivä ja pääsee hallille :) ! Kakkosketju tosiaan mielenkiintoinen, sopii odottaa Mäntykiveltä jo hyvää peliä... Nyman joutuu taas omassa ketjussaan rakentemaan paikkansa itse koska käsiä ei oikein ole kaverina. Kouvola ei ole helppo paikka pelata, pitää olla vaan erikoistilanteissa vahvana ja ei saa laskea KooKoota pelin päälle.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Saa nähdä miten tuo nelonen pärjää, tosin tällä kokoonpanotilanteella sen pärjääminen herättäisi kysymysmerkkejä muodossa kuin muodossa. Määrällisesti kokoonpanossa pitäisi olla 15 liigatason hyökkääjää, mutta silti tuntuu olevan vaikeaa saada neljää hyvää/tasapainoista ketjua kasaan.

Virtasen otteista on paistanut aikamoinen väsymys viime aikoina, mikä on täysin ymmärrettävää tunnetuista syistä johtuen. Yrityksen puutteesta homma ei missään tapauksessa jää kiinni ja kyllähän miehestä näkee, että jokainen tilanne yritetään viedä loppuun asti, mutta jaksaminen ei yksinkertaisesti ole optimilla tasolla. Miro Ruokosen panos on puolestaan ollut aivan totaalista nollaluokkaa. Eilenkään ei sekuntiakaan av-aikaa ja kun peluutusta tiivistettiin kolmeen ketjuun vikalla kympillä, jäi Miro penkkiosastolle. Alivoimat ja johdon turvaaminen 3.erässä ovat kuitenkin merkittävin syy, miksi mies ylipäänsä hankittiin. Yhtään Ilveksen laukausta en huomannut Ruokosen jäällä olon aikana, kiekonmenetyksiä sitäkin enemmän. Mäntykivellä on omat ongelmansa hyökkäyspelaamisen suhteen, mutta kyllä hän puolusti kuin perkele tuossa ottelun loppuvaiheilla ja saa yleisesti puolustettua esim. suunnanmuutoksia Ruokosta paremmin. Parempaa luonnollisesti Männyltäkin pitää vaatia, koska on jo osoittanut pystyvänsä parempaan.
 
Viimeksi muokattu:

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 011
Jäähyt minimiin ja paikoista sisään niin tää on meidän peli.
Hyvä, että Langhamer saa jatkaa maalilla.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Mäntykivi on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Joitain pelejä tälläkin kaudella, kun on ollut täysi lentokeli päällä ja toisaalta sitten saattaa yhtäkkiä kadota kuvasta aivan täysin. Hetken näytti siltä, että löytää paikkansa pysyvästi Suomen ja Ikosen välistä, mutta niin vain tie vei ensin neloseen ja sieltä sitten taas laidalle ja hyvien pelikavereiden vierelle.

Siinä mielessä tykkään tästä, että viime kaudella nähtiin kuitenkin paljonkin viitteitä potentiaalista ja ihan pysyvästäkin tasosta ja on tälläkin kaudella joukossa ollut hyviäkin pelejä. Tuollaiselle pelaajalle kannattaa yrittää hakemallakin hakea sitä oikeaa paikkaa ja sopivia pelikavereita. Ei kai Matiakselle muuta ohjetta voi tähän peliin antaa kuin: lauo Mäntykivi, lauo!
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 276
Ilahduttavaa, että Tikan ketju pysyy ennallaan. Onhan tuo aikamoinen Legion of Doom, kun kaikki jäsenet pääsevät parhaaseen vireeseen. Tuulola on möhkälemäinen voimahyökkääjä, Nyman supervaarallisella laserilla ja Tikka..tarvitseeko edes sanoa mitään? Tuskin vastustajat odottavat pääsevänsä pelaamaan tuota ketjua vastaan.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 615
Yllättävän paljon Veikkaus luottaa Ilvekseen, toki KooKoo ollut kehno kotiporukka. Kierroksen toiseksi pienin kerroin
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 736
Kokoonpanoilla ei tänään ole mitään merkitystä. Salo ja Pennanen mittelevät vain pelitapa- ja peluutusasioilla. Ja Sihvonen seuraa silmä kovana. ;)
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 676
Kiintoisa kakkosketju, kun kukaan ei ketjusta lauo. Yritetään syötellä kiekko maaliin.

On kyllä ihmettelemistä näissä kokoonpanoissa, mutta kai asiat on tämmöselle penkkiurheilijalle yksinkertaisempia, kuin mitä oikeasti on tilanne. Omaan makuun kun Nyman ois ihan itsestään selvä valinta Haapalan ja Konnan laitaan :D
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Joo kyllä tuossa kakkosketjussa on se riski, että kiekko yritetään viedä kuljettamalla maaliin vähintään kahdeksan syötön kautta. Periaatteessa voi olla ihan pirun näyttävääkin pelaamista, kunhan joku muistaa laukoakin.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 240
Onnistuin murtamaan Antti Pennasen luoman monimutkaisen kenttien luontikoodin:

-Ykköskentässä kaikki osaa tällä hetkellä ihan kaiken,
mutta vastustaja heitä vastaan ei oikein mitään.

-Kakkoskentässä kaikki osaa perkeleen hyvin syöttää,
mutta kukaan ei osaa laukoa.

-Kolmoskentässä kaikki osaa perkeleen hyvin laukoa,
mutta kukaan ei osaa syöttää.

-Neloskentässä kaikki osaa tsempata ja koohottaa,
mutta ei laukoa eikä syöttää.

Uskokaa tai älkää, myös Kouvolassa voi olla kivaa, ainakin tänään:)
 

no mut hei tykitellään

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
423
Yllättävän paljon Veikkaus luottaa Ilvekseen, toki KooKoo ollut kehno kotiporukka. Kierroksen toiseksi pienin kerroin

Tätä ihmettelin itsekin, kun KooKoo juuri tuhosi kovassa lennossa olevan Pelicansin.

Eikö Nymania voisi muuten kokeilla Haapalan ja Kontiolan kanssa samassa ketjussa? Kaksi kokenempaa kynäilisi paikkoja ja nuorukainen paukuttaisi menemään? Itse kokeilisin.

Malekkihan kävi tällä kaudella yhden nollapelin KooVeessä pelaamassa, kannattaisi varmaan pari matsia siellä vetää. Bizoni voi paikata luukkuvahtina ne pari matsia.

Nyt jos tänään tulee voitto niin lupaan lopettaa pahat puheeni Pennasesta ainakin viikoksi.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Todella tärkeät pisteet, ja ensimmäisen puolen tunnin osalta pelikin näytti todella hyvältä. Sen jälkeen taisteluilme oli hyvä ja pelattiin voitosta, mikä saatiin, vaikka KooKoo pari tekikin.

Ykkösketju on liekeissä, Kontiolan ja Haapalan ketjuun Räty sopii paremmin. Muuten raavittiin mitä saatiin, tänään näki, että Nyman oli fyysisyyden kanssa väsyneillä jaloilla pulassa. Tuulola nyt kolmessa pelissä ollut aivan eri mies.

Jokipakan tasosta kertoo paljon sekin, että lopussa ainoastaan Latvala ja Parikka pelasivat 6vs5. Parikka on toisaalta taas noussut aivan huikealle tasolle, ja myös Lancaster on alkukauteen nähden eri pelaaja.

Ruokonen on omaan silmään kyllä niin näkymätön, että suurennuslasilla pitää onnistumisia etsiä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 519
Todella hieno voitto taas kerran. Ensimmäinen puolikas Ilvekseltä hyvää kiekkoa ja loppua kohden pitkä kiertue-elämä alkoi ehkä hieman jaloissa painaa, mutta upeasti jätkät taas taisteli Langhamerin johdolla. 0-2 maali puhdasta K18-materiaalia.

Ykkösketju tänään taas väkevässä lyönnissä. Ikonen ja Suomi varsinkin pelaavat tällä hetkellä todella hyvällä tasolla. Tuulola jatkoi pirteää menoaan ja Virtanenkin esiintyi edukseen. Puolustuksesta nostettakoon Parikka, Latvala ja Lancaster, jotka esiintyivät tänään positiivisesti. Masinilla ei toivottavasti mitään pahempaa ole, kun on tuon alakerran ehdottomia tukipilareita.

Viidestä viimeisestä pelistä neljä voittoa ja peli alkaa näyttää hyvältä. On hyvä fiilis tästä.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Ottelun ensimmäinen puolisko todellakin todella hyvää pelaamista, jonka jälkeen KooKoo pystyi nostamaan tasoaan selvästi. Hyvä osoitus siitä, että kuitenkin ihan hyvin pelannutta joukkuetta vastaan tässä pelattiin.

Ykkösketju on löytänyt muotonsa ja äitynyt todella kovaan iskuun. Ehkäpä se sitten on niin, että Sebok on oikea pelaaja tasapainottamaan tuota ketjua ja tällöin Suomi ja Ikonen voivat vahvemmin keskittyä tekemään tuhojaan. Hetken olin siinä uskossa viime viikkojen aikana, että Ikosen maalihanat tyrehtyvät, mutta nyt näyttää taas ihan erilaselta ja mikä hienointa: kahteen edelliseen peliin hienot viimeistelyt suorasta luistelusta.

Vielä reilu viikko sitten vahingoniloiset nauroivat tälle joukkueelle, mutta enää tuskin kukaan. On tässä vielä etenkin ehjän 60 minuuttisen osalta tekemistä, mutta todella paljon on menty eteenpäin viikon aikana.
 

jub^^

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Voittohan maistuu. Ekassa ja vikassa erässä hyvää tekemistä, toisessa melko purjeessa. Paikallista ihmetystä, että maalintekijöitä taidettiin korjata 4-5 kertaa sekä nauratti MAKE SOME NOISE-pumppaukset ja yleisö istui kuin kirkossa :D Mäntykivelle tärkeä onnistuminen, Haapala oli myös hyvällä jalalla ja pirun nälkäinen. Jokipakan koomailut ihmetyttää edelleen.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 005
Voittoputki jatkuu ja mikä parasta hyvällä pelillä. Pendon Ilves alkaa olla tikissään!

Paha vieraskiertue ohi. Vähän huilia ja kovaa reeniä ja loppukausi saadaan nauttia.

Kiitos Ilves!
 

Raipesteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
115
Miten ihmeessä nuo Ipan kaksi ensimmäistä maalia lopulta merkittiin Suomen ja Haapalan nimiin?!? Tai jos ne nyt on oikein niin mun tarttee mennä specsaversille..
 
Ylös