LA 28.10.2023 | HIFK - Ilves

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 213
Sietämistä ja kestämistähän se oli koko matsi mutta kolme pinnaa on ainut mikä merkitsee. Kohta tulee tauko niin saa taas vähän huilailla.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 540
Hifk räiski vaan seinille ja sinnepäin koko pelin. Neljäs maali kuvaa koko pelin kuvan. Ilveksen maltti, rauhallisuus ja yksilöiden viimeistely taito otti voiton. Ja toki Gunnarsson.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 540
Leijonat tillulle pakkihankinnasta ja päkälle maalista.

Kaikki lampaanperseet pennaselle.
Järkyttävää sekoilua puolustus alueella, järkyttävät tilastot ja luokaton yv.

Uskomattomalla pelillä uskomaton voitto.

Onneksi yksilöt yhä kantaa.
Jos lampaat pitää jakaa niin se on helppoa.

3 lammasta: Torvet
2 lammasta: Saukkonen
1 lammas: puoliksi kiljuvalla yleisölle/hyppiville punanutuille
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
571
Siis noi tilastot? Hifk 70 laukausta? Gunneri 35 torjuntaa, taponen 12 torjuntaa. Kiekon hallinta hifkille 63 %.

Maalit 2 - 5.

En kattonu peliä, mitä tuol tapahtu?

Cleniki tehny 2 + 0.

Okkei joo.
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 676
Leijonat tillulle pakkihankinnasta ja päkälle maalista.

Kaikki lampaanperseet pennaselle.
Järkyttävää sekoilua puolustus alueella, järkyttävät tilastot ja luokaton yv.

Uskomattomalla pelillä uskomaton voitto.

Onneksi yksilöt yhä kantaa.
No saatiinhan tänkin viikon päätteeksi kuulla vähän itkemistä. Olin jo huolissani, kun oli niin hiljaista. Toi Tillun kehuminen kyllä vähän pelottaa...
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Retuperän VPK 2023 nevöföget. Oltiin aikamoisen jyrän alla oikeastaan koko peli ja suoraan sanottuna voitettiin vain säkällä tänään. Saukkosen kannattaa alkaa selostaa jotain muuta lajia, kun mies toivoo joka taklauksesta tulevan jäähyn.

Tuomarit oli surkeat tänäänkin ja kaikki embellishmentit (ehkä parempi sana kuin sukellus) meni tuomareilta täysin ohi ja loppupelissä kukaan ei uskaltanut edes koskeakaan Vesalaiseen ettei kaadu. Ilvekselle olisi myös kuulunut selkeä 5v3 yv mutta mitä vielä. Meni kai se yksi korkeamailakin ohi meiltä, mutta noin viattomasta harvoin jäähyä tulee kun toinen on jo av:lla.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 361
Joo en kyllä ikinä olis arvannu että tästä onnistutaan 3 pistettä hakemaan. Itse pelistä ei ole mitään sen syvällisempää sanottavaa, Osaston kanssa oli sen verran kova meno ettei kentän tapahtumiin paljoa kerenny keskittymään. Palataan siihen huomenna pään selvennyttyä. Mutta nyt just on päällimmäisenä mielessä tasan yksi asia:

Tällä viikolla Ilves: 3 ottelua, 9 pistettä
Tällä viikolla t*ppara: 3 ottelua ja pyöreä nolla.

Hienoa aikaa olla elossa :D
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 908
Voimat ja kunto eivät riittäneet kolmanteen peliin viikolla ja jäätiin täysin jyrän alle kaikilla osa-alueilla. Luistella ja kamppailla ei jaksettu, mutta 9-pisteen viikko saatiin ja se on iso asia. Totaalinen väsymys ihmetyttää kovasti.

Suomi, Palve ja Clen järjestelivät voiton ja Gunner oli tänään mies paikallaan. Kovasta taistelusta pisteet joukkueelle.

Ylivoima näyttää kamalalta.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 613
Eka erä radiosta, toka erä vähän ohi ja kolmas sitten C moresta. Ilmeisen hyvin valitsin seurattavat erät kun tuo toinen erä oli kirjoitusten perusteella pelkkää selviytymistä ja siitä kiitos Gunnarille. Kolmannessa erässä sitten kohtalaista selviytymistä, ja kiitos Adamin laukausutaidon 3 pistettä matkaa Tampereelle. Ilveksen johtoasemassa pelaaminen oli kyllä hyvää kolmannessa erässä, aivan kuten eilenkin poislukien se Gregsin typerä syöttö. Suomen 2-4 maal oli silkkaa seksiä, hienosti mies malttaa että Taponen putoaa. Kiireisempi mies olisi lämmännnyt silmät kiinni sinnepäin. Loistavaa Eemeli, ei ne kaikki maalit tarvitse olla pomppumaaleja.

9 pistettä viikosta, ei kai tuota parempaa voikaan toivoa. Ensi viikolle ennustan taas tahmatassu Ilveksen paluuta kun aletaan reenata kevättä varten. Toki kolmen ottelun viikko voi rajoittaa moista ennustusta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 356
Ville Peltonen itki pressissä tuomaritoiminnasta. Jumalauta mikä jätkä. Jäähyminuutit Ilves 8 Hifk 2. Tehkää ylivoimilla maalit niin ei tarvi itkeä. Neljä minuuttia yv:tä tuli jo pelkästään Vesalaineen notko polvista.

Sitten siellä lyödään muunmuassa Gregoirelta mailakäsistä Hifkin jo pelatessa ylivoimaa ja ukko huutelee pressissä linjattomuuden perään.

On kyllä koomista, että ukko hakee syitä tuomareista, kun syy miksi hävisivät on Taponen.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös