LA 16.2.19 | Ilves - Pelicans

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 945
Tänään oli jo sitä play off -kiimaa havaittavissa. Väkeä yli 6000 ja hyvä mieninki, voitto ja 3 pojoa. Tätä mä haluan lisää.

Peruspessimistille tämä ilta teki gutaa... ehkäpä se palkinto kuitenkin on tulossa.

Huh, vieläkin menee kylmät väreet... niin hieno oli Ilveksen esitys!
 

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Hyvä avaus tosiaan Dostálilta. Henttonen oli kohtuu näkymätön,

Dostal oli sitä mitä ollaan kaivattu sitten syksyn Heleniuksen hyvän aloituksen, todella hienoa ja tais varmaanki torjunnat olla yli 90%.

Henttoselta oli loistava hyökkäyspään levitys kolmannen erän ylivoimahyökkäyksessä Liuksialalle, antoi ymmärrystä pelisilmää on.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 706
Täytyy yhtyä kiitoksiin. Hyvää peliä ja terveellä tavalla oli havaittavissa sitä hyvää kevätkiimaa. Tiukka peli käännettiin sittenkin voitoksi. Pelitapahtumien perusteella Pelicans olisi ehkä ansainnutkin enemmän kuin 0 pistettä mutta Ilves osasi olla parhaimmillaan juuri ratkaisuhetkillä. Monta minuuttia alivoimaa piti tappaa ja juuri silloin Dostal otti varmoja perustorjuntoja. Ja Cansien tullessa maalin päähän Karri otti (taas!) aikalisän ja rauhoitti pelin. Ja kun oli paikka lyödä naula arkkuun: Ilves käytti sen eikä tätä peliä tarvinnut taas muistella "olis pitänyt voittaa" pelinä! Karri on muistaakseni joskus sanonut että pelin pitää kehittyä kevättä kohti ja sitä ajatellen näyttää hyvältä. Nyt ei tullut Ilves-paniikkia, paikat käytettiin ja vastustaja nollattiin. Ja vastustaja oli ihan liigan huippujoukkueita.

Montaa voisi kehua. Generous, Suomi, Laaksonn, Haapanen... Positiivinen ongelma on siinä että jos jonkun tiputtaisi kokoonpanosta niin Salmela olisi varmaan liipasimella. Eikä hänkään mitenkään huonosti ole pelannut. Henttoselle sen sijaan ei nahdyn perusteella pitkää liigauraa voi ennustaa.

Ja Dostal pelasi itsensä kerralla Hakametsän suosikiksi!
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 590
Katsottuani muutamaan kertaan videona tuota Pelikaanien toista maalia, on tosiaankin todettava, ettei sitä voi pitää Dostalin hörppynä - vaikka niin ehdotinkin.

Tarinankertoja on näin aivan oikeassa arvioidessaan näkemykseni virheelliseksi. Se oli kyllä paha ja taidokas kuti, jonka torjuminen olisi vaatinut tuuria taidon lisäksi.

Dostal vaikuttaa joka tapauksessa varsin lupaavalta kiinnitykseltä. Voi olla, että saa Heleniuksenkin entistä lujempaan iskuun. Tarvitaan kaksi hyvää maalimiestä.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 273
Tämä toinen maali otti kimmokkeen Laaksosen lavasta. Erittäin hankala torjuttava. Tilannetta edelsin muutenkin Laaksosen löysä puolustaminen
 

Paatelainen

Guest
Eilinen pelitapahtuma oli kaikin puolin erinomaista viihdettä ja tunnelma mainio. Joukkue pelasi kurinalaisesti, mutta isolla sydämellä. Joukkueessa oli paljon onnistujia joista varsinkin Peltola täytyy nostaa esiin. Joukkue puolusti pientä pätkää lukuunottamatta hyvin ja Dostalia ei isommin vielä testattu. Hyvä avaus häneltä toki, mutta isoja johtopäätöksiä on vielä turha tehdä. Generous on ollut myös selvästi parempi viimeisissä otteluissaan.

Kookoolta on aivan pakko ottaa 3 pistettä.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 289
Joukkueessa oli paljon onnistujia joista varsinkin Peltola täytyy nostaa esiin.

Peltola on tosiaankin istunut joukkueen pelitapaan nopeammin ja paremmin kuin odotin. Vastuuta on tullut kosolti (keskimäärin 20:56) ja pisteitäkin 0+5. Samalla tahdilla koko kauden ajalta hän olisi tehnyt ylivoimaisen piste-ennätyksensä liigatasolla (25 p). Mielenkiintoista nähdä, onko hän mukana ensi kauden suunnitelmissa.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Työmoraali alkaa siis olla sillä tasolla millä sen pitääkin olla. Kaikki tekee töitä ja kaveria ei jätetä. Ilveksen vahvuuksia juurikin liike, työnteko ja hyvä joukkuehenki. Näyttää siltä, että joukkue on juuri oikein rakennettu ja valmennettu ;) Ja juuri oikeaan aikaan.
 
Ylös