LA 14.9.19 | Lukko - Ilves

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 975
VS.


14.9.2019 klo 17:00 - Rauma
Perjantaina paikallispeleissä taipuneet Ilves ja Lukko metsästävät kauden avausvoittoaan lauantaina, kun joukkueet kohtaavat Raumalla. Viime kaudella keskinäisissä koitoksissa voitot jakaantuivat tasan 2-2.

Ilves ja Tappara taistelivat sarjapisteistä täyden Hakametsän edessä. Ottelussa kolmesti kahden maalin takaa-ajoasemassa ollut Ilves onnistui nousemaan toisen erän lopulla tasoihin, mutta päätöserässä Tappara iski voittomaalin vajaat viisi minuuttia ennen 60 minuutin täyttymistä ja kolme pistettä jäivät Tampereen sinioranssiin päätyyn 4-5 lukemin viihdyttävän kamppailun päätteeksi. Tupsukorvien ykkösnimi ottelussa oli debyyttiottelussaan kaksi maalia ylivoimalla tykittänyt Lassi Thomson. Ottawa Senatorsin ykköskierroksen varaus menneeltä kesältä näytti, ettei laukausta ole turhaan hehkutettu. Kahden tehopisteen iltaa viettivät kaksi syöttöpistettä saalistaneet Joose Antonen ja Robert Leino. Maalivahti Ville Kolppaselle kertyi paluuottelussaan 19 torjuntaa. Kokoonpanosta puuttuu Lukosta Tampereelle siirtynyt Antti Saarela.

Lukko puolestaan kärsi tappion Satakunnan derbyssä Ässiä vastaan. Patapakka oli raumalaisvieraitaan etevämpi niukasti 2-1 numeroin. Lukon ainokaisesta osumasta vastasi slovakialaishyökkääjä Kristian Pospisil komealla lämärillä. Harjoituspeleissä Pospisil otti hämmentäjän roolia, joten sekin tehtävä onnistuu. Maalilla hyvän ottelun pelannut Oskari Setänen torjui 31 kertaa. Joukkueen ykköstykki harjoitusotteluissa oli seitsemässä ottelussa viisi tehopistettä (3+2) tehnyt Linus Nyman. Arvokas joukkueelle oli kanadalaishyökkääjä Justin Danforthin jatkosopimus. Kiinnostavia seurattavia joukkueessa ovat ruotsalaiskaksoset Ponthus ja Pathrik Westerholm. Pathrikia ei kaukalossa nähdä loukkaantumisen vuoksi. Paluun Raumalle tehnyt Eero Elo on potentiaalisia maalipörssin voittajakanditaatteja.

Ilveksen TOP-5 pistemiehet:

1. Lassi Thomson, 1 ott. 2+0=2
2. Joose Antonen, 1 ott. 0+2=2
3. Robert Leino, 1 ott. 0+2=2
4. Eemeli Suomi, 1 ott. 1+0=1
5. Teemu Lepaus, 1 ott. 1+0=1

Lukon TOP-5 pistemiehet:

1. Kristian Pospisil, 1 ott. 1+0=1
2. Eetu Koivistoinen, 1 ott. 0+1=1
3. Robin Press, 1 ott. 0+1=1
4. Eero Elo, 1 ott. 0+0=0
5. Antti Palojärvi, 1 ott. 0+0=0

Veikkauksen kertoimet:

1
2,45 - X 3,90 - 2 2,50

Seuraa heitä:

#62 Robert Leino
, Ilves - Viime kaudella uransa parhaan sesongin pelannut sentteri avasi vahvasti uudessa seurassaan kirjaten kaksi syöttöpistettä ja kilautti ottelun loppuhetkillä kiekon rautoihin. Jakeli ylivoimalla hyviä syöttöjä ja aloitusprosentti oli mainio 58,3%. Aukeaako maalitili Raumalla?

#84 Eero Elo, Lukko - Lukko teki keväällä kovan kiinnityksen, kun joukkue julkaisi oman kasvattinsa kaksivuotisen sopimuksen. Erinomaisen laukauksen omaava laituri saldosi Sveitsissä viime kaudella tehot 17+10. Edellisellä liigakaudella (2014-2015) syntyi 26 osumaa. Paluun jälkeen verkko ei ole vielä heilunut.

Ilveksen kokoonpano:

Teemu Rautiainen - Robert Leino - Joona Ikonen
Eemeli Suomi - Erik Ahopelto - Matias Maccelli
Topias Haapanen - Panu Mieho - Joose Antonen
Eetu Päkkilä - Samuli Vainionpää - Jasse Ikonen

Kalle Maalahti - Lassi Thomson
Jarkko Parikka - Oskari Laaksonen
Niko Peltola - Aleksi Elorinne
Tuomas Salmela

Ville Kolppanen
(Eetu Mäkiniemi)

Lukon kokoonpano:

Linus Nyman - Justin Danforth - Ponthus Westerholm
Kristian Pospisil - Eetu Koivistoinen - Eero Elo
Toni Koivisto - Tapio Laakso - Vili Sopanen
Jonne Tammela - Heikki Liedes - Mikko Petman
Ville Petman

Roni Sevänen - Robin Press
Lukas Klok - Antti Palojärvi
David Nemecek - Olli Vainio

Oskari Setänen
(Lassi Lehtinen)
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
10 435
Rautiainen-Leino-Ikonen
Suomi-Ahopelto-Maccelli
Haapanen-Mieho-Antonen
Päkkilä-Vainionpää-Ja Ikonen

Maalahti-Thomson
Parikka-Laaksonen
Peltola-Elorinne

Kolppanen
 

Anttis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
979
Ei hyvää päivää! Lepaus tippunut kokoonpanosta ja Ahopelto jatkaa kamppailutilanteiden väittelyä kakkosen keskellä! Odotukset laskivat äärettömästi, jos näin on!
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
2 738
Nelonen onneksi hajoitettiin samantien. Lepi eilisten tötöilyjen jälkeen kotona vai loukkaantuiko?

Haapanen nousee Miehon ketjuun. Pelasi viime kaudella parhaat pelinsä siinä, lienee hyvä ratkaisu tuo.

Onneksi Vainari pelaa tänään. Eilisestä puuttui jotain kun tuo rymistelijä puuttui. Tästä eteenpäin sitten koko kausi nelosen keskellä. Vastustajan kannalta sopivan veemäisen oloinen ketju kasassa. Ikonen jaksaa tehdä hommia, Vainari menee ihon alle eikä Päkkiläkään kaihda työntekoa. Vois jopa osuakin, jos muut pystyy tarjoilemaan.
 
Viimeksi muokattu:

sentteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
937
Huonosti pelannut Haapanen korvaa Lepauksen, joten oletettavissa on, että Lepaus on saanut jonkinmoista damagee ja Lepauksen peli eilen oli perus Lepausta mitä sopi odottaakin, joten en usko viltti komennukseen.

Eilinen peli "harmittaa" vieläkin, mutta toivoa täynnä täällä ollaan tämän illan suhteen. Selväksi tuli eilen, että meillä on pitkästä aikaa kunnon molari ja YV joka on perhanan pelottava.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Hienoa nähdä Vainionpää tositoimissa. Hämmentämistä ja puhtaita kovia taklauksia odottelen!

Ahopelto liian isossa roolissa tällä hetkellä, toivotaan Saarelalta nopeaa paluuta kaukaloihin. Jos tänään pelataan ekasta sekunnista lähtien, uskon kolmeen pisteeseen vaikka Lukko on varmasti sisuuntunut eilisestä tappiosta.

Maccellille ja Jo Ikoselle toiveissa maalit tänään. Ikonen tarvitsee nyt onnistumisen mahdollisimman pian. Niin ja Leino tekee tänäänkin ylivoimalla 0+2!
 

Mooses

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
180
Kyllä me voitto tänään kairataan. Olisin ehkä kokeillut Jassea kakkosen keskellä mieluummin. Lepaus ilmeisesti loukissa, tuskin sentään viltissä vaikka eilen pelin ratkaisikin. Haapanen kolmosessa, saa käyttää omia vahvuuksiaan, katsotaan pääseekö paremmin pelin sisään nyt. Eilen muutamia loistavia vääntöjä ja osaa pitää kiekkoa kyllä. Vainionpäältä odotettavissa romuluista ryminää.
 

sentteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
937
Kyllä me voitto tänään kairataan. Olisin ehkä kokeillut Jassea kakkosen keskellä mieluummin. Lepaus ilmeisesti loukissa, tuskin sentään viltissä vaikka eilen pelin ratkaisikin. Haapanen kolmosessa, saa käyttää omia vahvuuksiaan, katsotaan pääseekö paremmin pelin sisään nyt. Eilen muutamia loistavia vääntöjä ja osaa pitää kiekkoa kyllä. Vainionpäältä odotettavissa romuluista ryminää.
Jasse on liian hidas kakkoseen
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
2 738
Jassen ketju oli eilen aivan paska varsinkin omalla puolustusalueella, että parempi vaan purkaa atomeiksi ja miehelle itselleen uusi alku laiturina. Kolme maalia omiin eilen. Myös aloitusympyrässä oli eilen huono.

Lukko hävisi eilen Ässille. Tulee tänään kovaa, toi on kova nippu. Toivottavasti ei ala kausi kahdella tappiolla.
 

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 975
Vainionpäällä varmasti latausta riittää kauden avauspeliin. Toivottavasti ei mene lataus yli, vaan puhtaita ja painavia taklauksia Lukko-puolustajiin, eikä isketä esimerkiksi Vainion päähän (<--- hieman sanaleikittelyä). Klok taitaa olla vähän sellainen, että saattaa kiehahtaa, jos tarpeeksi hyvää tarinaa lurittelee korvaan.

Hyvä haaste on Lukko, jonka kanssa samoista sijoista oletettavasti tullaan kamppailemaan. Molemmat varmasti tulevat kovaa derbytappioiden jälkeen, joten tänäänkin on ainekset viihdyttävään taistoon.
 
Viimeksi muokattu:

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
110
Leino vakuutti, samoin Thomoson ja Makkeli.
Alun sekoilusta huolimatta ihan erinäköinen Ilves kuin vuosiin. Hyvä tästä tulee. Tänään rutiinivoitoista ensimmäinen.
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
289
Itellä kans jotenkin ihmetytti tuon Ahopellon peluutus kakkosen keskellä eilen ja tänään. Vaan mikäpä minä sitä olen arvostelemaan. Toivottavasti onnistuu roolissaan. Suomelle olisin toivonut enemmän tukea omassa kentässään, niin paljon tekee kuitenkin töitä joukkueensa eteen. Mutta uskon kuitenkin, että tänään jatketaan siitä, mihin eilen jäätiin. Lassi jatkaa maalailua!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
10 435
Case-Lepaus: Normaalia kierrätystä, näin oli valmennus todennut.
 

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 975
Sellainen oli avausviikonloppu tällä kertaa. Kaksi kertaa kahden maalin takaa tasoihin ja viimeisellä vitosella kaveri iskee voittomaalin.

Ylivoima toimii ihan kivasti, kun taas alivoima ei niinkään - ja tuo on aika lievä ilmaisu. Kolme läpiajoa torjuneelle Kolppaselle peukkua tästä illasta.
 
Viimeksi muokattu:

Kiakkomiäs

Alhaalta on vain yksi suunta.
Viestejä
188
Pelistä sen enempää sanomatta, muistatte varmaan kaikki parin vuoden taakse. Keväällä suuri hype paikallisen puolivälieräsarjan takia. Syksyllä kovemmat odotukset ja kuinkas kävikään. 5 ekaa peliä tukkaan ja kausi oli sitten siinä. Kahden pisteen päähän taisi jäädä 10. sija.

No en maalaa liikaa piruja seinälle, mutta nyt pitää joukkueen osoittaa luonnetta ja palata perustekemiseen.

Keskiviikkona "sekaisin" oleva TPS Hakametsässä ja siitä pitää jo pisteet raapia.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Joukkueessa on luonnetta ja taistelutahtoa mutta tasapainoinen 60-minuuttinen on vielä työn alla. Viisikkopelissä paljon tekemistä, nyt mennään yksinään mutu-tuntumalla liikaa. Ylivoima erittäin hyvää joten positiivistakin löytyy.

Keskiviikkona halliin ja tukea ja kannustusta nuorelle joukkueelle, kyllä tää tästä lähtee. 58 matsia jäljellä!
 
Ylös