Kumpi Maaliin Playoff kotiavaukseen?

Kumpi aloittaa Playoffeissa?

  • Malek

    Ääniä: 77 47,0%
  • Gunnarsson

    Ääniä: 100 61,0%

  • Äänestäjiä
    164

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 507
Ei oo väliä, maalille vaan. Vaikka se kumpi eksyy pelipäivänä ensimmäisenä hallille.
 

NallePuh

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
387
Eipä väliä kunhan sielä maalilla on jompi kumpi. Mukava tilanne, kun ei tarvitse olla huolissaan siitä, pelaahan ykkösveskari :)!
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
357
Malek.

Sanoin jo viikko sitten; se kumpi pelaa viimeisen paikallisen, myös aloittaa pleijarit. En näe mitään syytä muuttaa tuota mielipidettä varsinkin kun paikallispelistä tuli voitto ja omiin meni 1 maali.

Veikkaisin että näemme molempia maalivahteja kuitenkin jo puolivälierissä.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Veikkaan että Gunnar uunissa G1 ja Malek G2. Jatkossa sitten pääsääntöisesti se, kumpi pelasi paremmin. Huonon pelin tai tappion myötä aina vaihdetaan vuoroa.

Saa nähdä onko tämä tilanne heikkous vai vahvuus.
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 421
Olen niin reilu jätkä, että valitsin molemmat
 

Hašek27

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
291
Riippuu mikä joukkue vastassa ja sen myötä kumman vahvuuksista enempi hyötyä tai heikkouksista vähemmän haittaa. Molemmilla optimaaliset vastustajansa normaalissa vireessä ollessaan.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 295
Brunette vai blondi? Mä otan molemmat.

Kun tasainen peluutus on tuottanut läpi kauden hyvää tulosta, en lähtisi muuttamaan tätä. Kummallekin otteluita säännöllisesti, mutta Gunner kokeneempana kavetina hyvin pienellä edgellä ykkösenä kuitenkin.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 814
Liian vaikea kysymys vastattavaksi. Luulen, että Gunnar tosiaan aloittaa kotona ja kuorma jakaantuu edelleen ja paremmin pelaava sitten on ns. ykkönen, mutta kuten ollaan tällä kaudella nähty, molemmilla veskoilla on todella hyviä pelejä ja sitten voi olla se kuuluisa ohipeli :D

Jos tuon ohipelin tilalle saa toisen, jolla sitä ei ole, niin ei meitä voita kukaan kertaakaan. Ja vaikka ohipelejä tulisikin, niin ei me maalivahtiin kaaduta.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 463
Veikkaan että Gunner pelaa enemmän pleijareissa mutta vahva fiilis että Malek aloittaa ekan pelin.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
996
Toivon Malekia, mutta uskon Gunnarssonin olevan Pendon valinta. Malekilla on selkeä heikkous kiekon liimaamisessa. Gunnarsson taas ylipelaa itsensä usein täysin pihalle. Saa sillä ylipelaamisella huipputorjuntoja, kun vastustajalla on koko maali tyhjänä ja Gunnar koittaa syöksyä tai pistää mailaa eteen. Kun sama tilanne voisi olla helppo perustorjunta, jos ei olisi ylipelannut.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 933
Eioo väliä. Molemmat hyvässä iskussa tällä hetkellä ja itse menisin sillä 50/50 peluutuksella myös pudotuspelit.
Vuoron perään vaan uuniin, sillä ollaan tänne asti tultu niin turha lähteä muuttamaan.

Bostonissa mentiin viime kausi 50/50 runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä päätettiin mennä 1 veskarilla ja se ei päättynyt kovin hyvin. Toki se ei ollut ainoa tai isoin syy siihen, että tippuivat ensimmäisellä kierroksella, mutta siitä varmasti jäi jossiteltavaa.
 

Floe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
188
Vaikea valinta, molemmilla heikkoutensa ja parhaimmillaan ovat todella hyviä. Toisaalta hyvä, että on kaksi laadukasta vahtia, koska ei ole katastrofi, jos toinen loukkaantuu tai menettää itseluottamuksensa. Toisaalta houkutus ryhtyä "maalivahtirulettiin" kasvaa.
Malek on parhaimmillaan todella jäätävän hyvä, mutta yhdessä kohtaa kautta oli myös heikko jakso, jossa haparoi paljon. Nuori vahti, joten taso voi vaihdella pleijareissakin.
Gunnarsson on kokenut ja pystyy maagisiin pelastuksiin. Toisaalta kuten sanottua, ylireagoi välillä.

Lähtisin tandemilla, jotta kummallakin pysyy tuntuma. Ekaan peliin Malek.
 
Ylös