Kiitos Jokke!

FC Ilves

Rivipelaaja
Viestejä
56
Kiitos ja näkemiin. Itse en valmentaja jokkea kaipaa. Muuten OK kaveri. Nyt kun vielä saataisiin Päkkilä ja Oden saadaan ulostetta niin alkaa oikeasti olla meillä mahdollisuus taistella mestaruudesta.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 519
Kyllä nyt on kauheasti ihan uusia Ilves-faneja kommenteissa kantamassa Jokesta huolta. Helvetti mitä länkytystä.

Kieltämättä on ollut ihan hauska lukea SoMe-kommentteja ja Jatkoajan Ilves-osiota, johon muiden seurojen kannattajat ovat vuorollaan tulleet toteamaan, miten nyt meni kaikki sympatiapisteet Ilvestä kohtaan ja toivotaan joukkueelle ihan totaaliromahdusta. Villeimmät "Ilves-fanit" SoMen maailmassa ovat jo vaihtamassa seuraakin... Jösses.

Ei sillä että tästä lähdöstä mitään täysiä tyylipisteitä voisi Ilvekselle antaa.
 
Viimeksi muokattu:

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 505
Kiitos Jokelle ajoista a-junioreissa. Se oli se oikea taso. Olit myös ihan hyvä apukoutsi liigaan. Pronssista en kiitä sillä Ilveksen olisi pitänyt pelata finaalissa. Jotain vain tapahtui. Joukkue ei saanut irti energiaa, eikä pelitapakaan toiminut. Onneksi on vielä ihmisiä jotka näkevät tuloksen taakse. Kiitos että lähdit. Onnea jossain muualla.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 402
Jos joku muu jengi - etenkin Tappara - olisi kenkinyt koutsinsa vastaavassa tilanteessa, niin ihan samalla tavalla puolet tästäkin foorumista länkyttäisi yhtä väsyneitä juttuja.

Nyt täytyy vaan alkas opetella tätä suurseuran kannattamista. Pari pyttyä uudessa hallissa, ja vanha kunnon Jokerit- tai Kärpät-viha kohdistuukin maailman kauneimpaan seuraan.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 217
Vuorokauden tätä sulateltua koitan tiivistää ajatukseni tästä asiasta tähän viestiin jonka jälkeen onkin hyvä suunnata katseet Pendon aikaan.

Voisin maksaa sievoisen summan siitä että Jokke olisi naapurini sekä leipoisin perkele vielä aamiaissämpylät valmiiksi joka aamu. Tuo kertoo sen kuinka ihmisläheinen, mukava ja sympaattinen ihminen Jokke Myrrä on, kenelläkään tuskin on yhtään pahaa sanaa hänestä.

Joken aikana on ollut mahtavaa olla Ilves-kannattaja! Mitalikantaan palaaminen ikuisuuden jälkeen ei unohdu koskaan. Kaikesta viimeisen vuorokauden ryöpytyksestä huolimatta Jokkea varmasti arvostetaan todella korkealle, ja syystä.

Mutta... Ilves on nyt organisaationa siinä pisteessä että vain mestaruus kelpaa ja rehellisyyden nimissä on kaikkien tunnustettava se että Jokesta ei tällä hetkellä todennäköisesti olisi ollut siihen. Syyt on tälläkin palstalla jo useasti mainittu, ja uskon että suurinosa Ilvesläisistä ne allekirjoittaa, urheilujohtoa myöten. Tulevaisuus näyttää sen kuinka pahasti tässä mentiin metsään vai oltiinko kaukaa viisaita, spekulointi on tässä vaiheessa tietenkin mukavaa mutta turhaa.

Ilvesläisenä tässä vaiheessa on helppo todeta se että Pendon aikakaudella on vähintään se yksi mestaruus tultava tai muuten projekti on enemmän tai vähemmän epäonnistunut. Ilves ja Pendo, saa suorittaa!

Kiitos Jokke näistä vuosista ja kaikkea hyvää jatkoon!
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 382
Kaikki ei ole välttämättä ihan sitä miltä näyttää...
Jos heittelee näitä tälläsiä olisi hyvä ilmoittaa onko kyseessä oma mutuilu vai jokin joka perustuu johonkin.
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
501
Kiitokset Jokelle kaikesta Ilveksen eteen tehdystä työstä ja oikein hyvää arkea jatkoon.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 382
Perustuu johonkin, jota en voi enempää avata.
Jos sitä ei voi enempää avata sen voi jättää sanomatta kokonaan, ettei turhat spekulaatiot ala kun aihe on muutenkin nyt pinnalla.

Ja tähän voi lainata myös noita foorumin sääntöjä.

5. Jos käyttäjä tuo julki huhun palstalla, sillä olisi hyvä olla jokin lähde. "Musta tuntuu" -tyyppisiä huhuja ei tarvitse ilmoitella.
 

Mää

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
133
Jep. Sorry.
Alkoi vaan sylettää toi ylenpalttinen kehuminen, koska näköjään kaikilla ihmisillä on myös se toinenkin puoli.
Koska asioista on itselleni luottamuksellisesti kerrottu, en voi enkä halua taustoja kertoa. Oman kantani tästä valmentajakaksikosta muuttui kyllä täysin.
Päätän omasta puolestani asian tähän.
 
Ylös