Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
TV5 studioisäntä Juhani Henriksson seikkailee myös sarjassa Arktiset vedet. Siellä se vaan kalastelee. Äsken hän luuli, että kala pomppasi, mutta kyseessä olikin kaverin viskaama kivi. Seuraillaan tilannetta.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 280
Onneksi täälä foorumeilla on näitä kaikenlaisia ominaisuuksia.

Nyt lähtee tämä tälläinen kokeiluun
Screenshot_2023-11-18-23-00-28-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 280
Tästä on ollut puhetta foorumeilla vähän siellä sun täällä, mutta laitetaan nyt vaikka tänne.
Voi hyvänen aika sentään mua ärsyttää nää väkisin väännetyt "derbyt" siis onko liigassa enää mitään kohtaamista mikä ei olisi joku derby?
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 342
Nyt kyllä vituttaa ja rajusti.

Huomenna vapaapäivä niin tuli otettua viikonloppuun vähän varaslähtö ja nautittua Jukuri-voiton kunniaks muutama enemmän kuin muutama olut. No eipä siinä, kattelin sitten tossa tunti sitten kämpille päästyäni että niin siellähän on Ilves-kaupassa nyt ne Black Friday-alennukset, -23% kaikista tuotteista! Pitääkin heti tilata Ilves-henkisille tutuille joululahjaa ja itsellekin jotain kivaa päällepantavaa; pitkälti toista sataa tuli seuran kassaan pelaajahankintoja varten lahjotettua.

Pistin sitten kännykän tyytyväisenä alas ja lähdin päätä selvittävään suihkuun, ja siellä ollessani kerkiää vuorokausi vaihtumaan. Suihkusta kun tulen niin kännykän näytöllä odottaa ilmoitus Ilves Appista: "Black Friday-alennukset ovat nyt alkaneet Ilves-kaupassa!"

Hetken ilmoitusta tuijotettuani alkaa todellisuus valkeamaan. Voi vitun vittu. "Varaslähtö viikonloppuun" mentaliteetilla oli tietysti torstai vääntynyt korvien välissä perjantaiksi ja pienissä maisteissa ei mitkään hälytyskellot soineet kun hintoja kattelin, aattelin että "noi on nyt varmaan niitä alennushintoja". Eikä tää ehkä muuten niin paljoo söis mutta kuitti kolahti Ilves-kaupasta s-postiin klo 23:31... siis vittu puol tuntia ennen oikeiden alennusten alkua!

Ette usko että "pikkusen" ottaa kalloon, voi vitun vitun vittu... :D Tillu sun on nyt parempi mun rahoillani raahata meille joku Carey Price 2.0 tolppien väliin, muuten oli kyllä elämäni tyhmin rahan tuhlaus ikinä :D
 

Neljätoista

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Tänä vuonna tämän kulutusjuhlan panostus ei mennyt Ilveskauppaan, vaan uuteen työtuoliin. Itseni tuntien saavuttamani 500€ säästö työtuolista ohjautuu sitten jollain aikavälillä vähän epäsuorempia kanavia pitkin Ilvekselle… :D
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 421
Mitä tää nyt oikein tarkottaa

Screenshot_20231124_184907_Chrome.jpg

Foorumilta otettu kuva
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 280

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 342
Mitä tää nyt oikein tarkottaa

katso liitettä 6253
Foorumilta otettu kuva
Google laskenu yks yhteen: sää tykkäät lätkästä ja - ainakin profiilis perusteella - asut Varsinais-Suomessa. Näin ollen Googlen pettämättömän logiikan mukaan sun on pakko olla Tepsi-fani ja ehdottoman kiinnostunut menemään 3/4 tyhjään Turkuhalliin tiistaina katsomaan kahta valtakunnan tämän hetken tylsintä joukkuetta :D
 

Matoash

Luottopelaaja
Viestejä
3 876
Tänne pamahti alkuviikosta korona. Tämäkin hienous saadaan kokea toiseen kertaan.

Nenä vuotaa kun Niagara, kurkku kipeä, jäätävä yskä sekä maku- että hajuaisti poissa jo kolmatta päivää.

Ensimmäinen kerta oli ehdottomasti pahempi ja jälkioireet kestivät monta kuukautta. Toivottavasti tällä kertaa päästään helpommalla. Kunhan nyt tiistaiksi parantuisi niin pääsisi hallille.
 

Neljätoista

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Sain töissä uusia tehtäviä, jotka eivät kuulu nykyisen tehtävänimikkeen tehtäväalueelle. Ehdotin esimiehelle uutta tehtävänimitystä eli suomeksi sanottuna ylennystä ja samalla palkankorotusta. Taas olisi enempi käytettävissä rahaa harrastukseeni, jossa kannatan Ilvestä ja kannan sinne rahaa sähköisesti, ovista ja tarvittaessa ikkunoista.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 780
Mitä ihmisen kuuluisi tehdä tällaisena lauantai-päivänä kun Ilves ei pelaa hokia?
 

Luikaus

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
721
Onko kenelläkään tietoa, että onko kukaan entinen Ilves pelaaja tai valmentaja ollut linnanjuhlissa?
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 280
Ylös