KE 30.3.2022 | Ilves - Kärpät | 3. Puolivälierä

Status
Viestiketju on suljettu.

jokipolvi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
399
Jos Ilves ei pysty vastaamaan Kärppien liikkeeseen näissä huilipäivän jälkeisissä peleissä, niin se on hyvää yötä.
Pitää pystyä ja sen pitää näkyä perjantaina.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 273
Sinänsä lohduttaa, että hävittiin tällainen matsi, joka meni pelillisesti noin 65 - 35 Kärpille. Mielestäni pahempi olisi ollut tappio Ilveksen dominoimasta pelistä parilla Ohhoh-maalilla. Nyt on tähän sarjaan se kuuluisa ohipeli koettu.

Jotenkin tuntuu, että äijät luottivat vähän liikaakin kotiyleisö tukeen. Tullaan vaan kaukaloon ja loppu hoituu itsestään. Ei se kotiyleisön niitä kaksinkamppailuja sun puolestasi voita, riistä kiekkoja tai tuo kiekkoa alueelle. Iso voimavara se on, mutta flow-tila syntyy siellä pelaajan omien korvien välissä, eikä sitä kukaan katsomosta sun päähäsi kaada.
 
Viimeksi muokattu:

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 711
Edelleenkään et ole tätä avannut vaikka moni on kysynyt. Kerro nyt herranjumala miten se maksoi isosti? Ilves oli ennen tuota maalia ollut heikko, siihen maaliin se heräsi ja tasoitti 2 ja puoli minuuttia myöhemmin. Sen jälkeen oli 47 ja puoli minuuttia aikaa ratkaista peli varsinaisella peliajalla, jatkoaika menikin pääasiassa alivoiman tappamiseen. Miten se siis on tuosta ensimmäisestä maalista kiinni, että peli hävittiin?

Hienosti taas ohitettu itse kysymys mikä sulle esitettiin ja mikä todistaisi tuon logiikkasi järjettömyyden!
Jos marek olisi hörpännyt toisenkin niin olisi joukkuetta vituttanut niin paljon että oltaisiin kiukuspäissään hakattu 6-2 voitto? Sori, ei vaan mielikuvitus riitä. Itsellä älytön oletus että jos oltaisiin tehty ensimmäinen maali, pelin virtaus olisi kääntynyt vahvemmin meille.
Jos ja kun pelien suuntaus on tämä että kaksi viimeistä peliä päättynyt jatkoerässä 2-1 nlln itselle selvää millä osa-alueella virheen merkitys korostuu ja näkyy.
Asian voi tietysti ajatella hienostuneesti että ilman tuota ilmaista maalia, lopputuloksesta välittämättä, kärpät olisi tehneet yhden maalin vähemmän.
Kohti perjantaita.
 

Michallero

Vakiokokoonpanossa
Ylläpidon jäsen
Viestejä
877
Ei me kyllä eilen maalivahtipeliin kaaduttu. Toki parhaimpana päivänä Marekki sen olisi hoitanut ja tilanne voisi olla toinen? Sunnuntaina ja maanantaina tehtiin enemmän kuin yksi maali, mikä on todennäköisempää voitolle kuin eilisen yksi osuma. Paikkoja oli kyllä tarpeeksi hoitaa homma kotiin. Turha selitellä, oltiin tehottomia ja pari potkua Kärppiä jäljessä. Männyn nopea kuitti kuitenkin palautti tilanteen taas "nollanollaksi" ja homma oli enään siitä kiinni miten bensa riittää, kun Kärpät selvästi nosti tasoaan. Ja nythän se ei ihan riittänyt. Kärpät voitti kaksinkamppailuja ja sitä kautta saikin Ilveksen jäähyilemään ja tällä kertaa homma ratkesi toisinpäin. Hieno ja huipputasainen sarja. Jääkiekkofanaatikon parasta aikaa. Pelko pois ja eteenpäin.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 738
Pleijarit pienten marginaalien pelejä.
Meille tehty 4 maalia joista kaksi hörppyjä.
Toinen maksoi tänään isosti.
Langhamerille tullut näitä luvattoman paljon, jo runkosarjassa.
Katsotaan koska nuori kärppävahti nukahtaa, vai nukahtaako.
Ihmettelen jos joku näkee meidän veskapelin naapuria vahvempana.
On selvää että mikään joukkue ei ole näissä peleissä joka ottelussa kuskin paikalla.
Pleijareissa veskapelillä on pirun iso merkitys ja tässä sarjassa maalit on kortilla.
Näitä EI yksinkertaisesti saa tulla ensimmäistäkään!
Ei hyvää päivää. Katsoitko edes koko peliä eilen? Langhamer meitä siellä piti pystyssä koko pelin ajan.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 695
Se 1-0 meni muutenkin Parikan mailan kautta, montako kertaa se pitää sanoa että ohjurikiekot ovat vaikeita torjuttavia?
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 733
On se hyvä että Mäenalanen on kunnossa. Kaatumistavasta (kädet ylös, pitkälleen jäälle ja maila lensi kauas) olisi voinut olettaa pahaa loukkaantumista. ;)
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 303
Langhamer oli keskeisin syy, miksi ylipäätään päästiin jatkoerään. Molemmat maalivahdit olivat erinomaisia.

Ilveksen ongelmana oli se, että Kärppien paineen alta ei päästy kunnolla pois ja Kärppien matala trap-ryhmitys oli aiempaa tiiviimpi. Ihan liikaa tuli ohilaukauksia hyviltä paikoilta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Langhamer oli keskeisin syy, miksi ylipäätään päästiin jatkoerään. Molemmat maalivahdit olivat erinomaisia.

Ilveksen ongelmana oli se, että Kärppien paineen alta ei päästy kunnolla pois ja Kärppien matala trap-ryhmitys oli aiempaa tiiviimpi. Ihan liikaa tuli ohilaukauksia hyviltä paikoilta.

Joo kauan se kestikin, että Kärpät sai karvauksensa kuntoon. Jatkosarjasta tulee haastava. Ilveksenkin pitää keksiä uusia keinoja, jotta ei jouduta alivoimaisina hyökkäämään, päästään paineen alta avaamaan muutenkin kuin norsukiekoilla, eikä nyt ainakaan päästetä Kärppiä hallitsemaan pelin virtausta. Sen jälkeen tästä tulisi pelkkää painimista. Toivottavasti ketjujen muokkaamisen lisäksi löytyy muutakin pakista.

Eilen näytti fyysisestikin vähän ohipeliltä. Ilveksen tavassa jalan pitää olla iskussa. Eiköhän huomenna liikuta taas paremmin.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 003
No hyvä,että täällä tietty nimimerkki on syyllisen löytänyt tappioon. Räty veti ihan hyvän laukauksen ja pääsi kohtuullisen läheltä laukomaan (laukaisukartan mukaan paljon lähempää Mäntykiveä) ja joku täällä taisi mainita mahdollisesta osumasta Parikan mailaan. Ton päästetyn "helpon" maalin lisäksi ei tietysti mitään paina monta hyvää torjuntaa. Vaikka olisi torjunut Rädyn vedon, niin ei se sitä tarkoita, että Kärpät olisi loppupelin jäänyt nollille. Melko varmasti olisi tehnyt maalin, kun olisi alkanut karvaamaan ja hyökkäämään rohkeammin.

En voi kanssa ymmärtää miksei Miehoa voitu laittaa sentteriksi Kontiolan loukkaannuttua ja kierrätetty toisen puolen laitureita. Aikaisemmin sama nimimerkki on selitellyt Ilveksen häviöitä poissaoloilla jotka ovat rikkoneet toimivat ketjut. Nyt siittä ei mainita sanallakaan, kun valmennus sekoitti ketjut.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
551
Vauhtia ja syöttöjen laatua tuo kaipaa paremmaksi. Nämä jäi vajaiksi molemmat eilen. Erittäin varovainen oli ottelun eka 10 min. Eikä tuo Konnan poisjääntikään asiaa helpottanut. Kolmas erä olis kannattanut tiivistää 3:n kenttään. No toiset päättää. Lankku hoiti hommansa hyvin.
 

jub^^

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Peliähän on täällä jo hyvin pureksittu läpi mutta kun etäfanina pääsi taas paikalle niin laitetaan omia aatoksia. Syöttämisen laatu oli koko pelin heikkoa, pienestä kipsistä kertoi se, että moneen otteeseen syötettiin paikkaan jossa ei ollut omaa pelaajaa lähelläkään. Hyökkäykset olivat yksittäisiä pistoja joissa heitettiin kiekko päätyyn ja painettiin perään. Mielestäni Ilves luopui myös useasti kiekosta liian herkästi, jos näytti että hyökkäys ei aukea niin heitettiin kiekko kulmaan ja ketään ei lähtenyt perään. Kärppien ottaessa ylhäältä kiinni, Ilveksen pakisto pulassa. Jos jouduttiin omalla alueella paineeseen, purkaminen oli todella heikkoa. Joko lämättiin pitkä tai sitten purku jäi viivaan.

= Huomenna jalka pakko saada liikkeelle mutta kysymyksenä, että pystyykö mikään joukkue näin kovassa sarjassa karvaamaan näin agressiivisesti joka pelissä kuin Ilves? Aktiivisesti karvattu kaksi peliä ja nyt oltiin aivan tyhjillä jaloilla liikkeellä. Kärpät tuoreempana varmasti kun pelaavat ns taloudellisemmin. Nyt kärkikarvaaja pelasi itsensä usein niin pihalle, ettei pystynyt antamaan edes takapainetta. Suomen on myös pakko nostaa profiilia ja ruveta luomaan itselleen ja muille paikkoja. Langhamer antaa maalilla mahdollisuuden. Camoon!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Oli tos pelis paljo hyvääki. Konnan loukki selvästi sekotti pelaamista.
Hyökkäykset oli liikaa puskemista ja toisaalta omas pääs vaikeuksia päästä karvauksen alta hyökkään. Purkukiekotki liian paljo huonoja. Kannattaisko nyt kumminki laukoo ja toimitella enemmän kiekkoo maalille, maskia, ripareita jne..
Kärppien maalivahti tuskin tulee helppoja maaleja päästään.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös