KE 3.1.2024 | Ilves - HPK

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 449
Olihan Ilves alkuun aivan ylivoimainen, Kerholla ei ollut yhtään mitään palaa. Sitten ohhoh-maali ja paletti aivan sekaisin, ja siihen perään heti toinen ja momentum oli siinä. Eikä ollut muuten ensimmäinen kerta tällä kaudella.

Paikkoja oli vaikka kuinka paljon, mutta varsinkin Pellin ja Frimanin kädet jäätyivät aivan totaalisesti unelmapaikoissa. Lisäksi Meskanen ei saa tällä hetkellä maalia edes vahingossa aikaiseksi. Ratinen, Alvarez ja Gregoire myös todella surullisia hyökkäyspäähän.

Hyvä että pelissä on tunnetta, mutta menikö tänään keskittyminen välillä ihan vääriin asioihin? Varsinkin Mäntykivi kävi oudon kuumana koko pelin, ja omasta pelistään ei tahtonut tulla mitään.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 964
Mun mielestä tää oli parasta Ilvestä pitkään aikaan. Ja tämä oli viihdyttävä matsi mun mielestä. Ku joskus näistäkin täällä väännettiin.

Kyllä tämä tästä taas
Juu.. pitää nähdä tuloksen taakse ja siellä on valmennus, kurittomuus, oudot ratkaisut ja Tillun hankkimatta jäänyt sentteri. Tänään hukattu rankkari, sählätty pitkä ylivoima ja lopun ehkä huono ratkaisu ( toki kiekko oli meillä ja Kerholla väsyneet pelaajat ).
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Posin kautta: ei olla lahjotettu pojoja tälläisillä esityksillä esim. Kärpille, Jukureille tai HIFK:lle, jotka teoriassa voisivat tulla vielä takaa ohi.

Kyllähän Hifki tulee ihan käytännössäkin, jos tällaisena pistetahti jatkuu. Viimeiseen 6 peliin Ilveksellä 1 voitto.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 817
Nyt hiertää joku kyllä. Selkeää puristamista kotona. Tarttis hyvän onnistumisen, jotta saadaan tämä käännettyä.

Eemeli taas sytytti viimeiseen hetkeen, mutta oli hänkin muuten yllättävän näkymätön.

Gregoire on parantanut mutta hyökkäyspäähän avut täysin nolla. Alvarez ei oikein vakuuta.

Ratiselta hyvä peli, kunnes aika turha taklaus ja 5 min yvllä 0-3.

Noh eteenpäin. Meinasin jo luovuttaa positiivisuudesta, mutta kyllä silti taisteltiin ja 3 tolppaakin, toki niitä ei lasketa.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
Kotitappio sieltä jälleen tuli, mutta jos tuloksen taakse katsoo niin Ilves pelasi hyökkäyssuuntaan "hyvän" pelin.

Tällä hetkellä maalinteko sakkaa eikä pomputkaan oikein ole suotuisia. Omissa vastapainoksi sekoillaan ihan randomisti eikä erikoistilannepelaaminen ole tällä hetkellä kauhean hyvää.

Mutta nolla pistettä on nolla pistettä eikä sitä pysty kiertämään. Jossain jää nyt vajaaksi eikä tulosta tule.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Aika iso moka oli myös se Ratisen jäähy. Alkaa mennä ihan hermo sen kaverin kohellukseen. Vitosen jäähyn vastapainoksi ei tuota hyökkäyspäässä mitään. On todella sekasortoinen laituripari yhdessä Päkkilän kanssa pelatessaan.

Tavallaanhan Ilves tuli hyvin peliin mukaan sen 0-3 maalin jälkeen.

Henkisesti vaikea peli tänään. 37 vetoa maalia kohti, huipputonteista suditaan logoon tai tolppaan. Kaveri takoi muutamista paikoistaan tehokkaasti ja Rajaniemi maalilla loistava.

Edelleen bottom six ei tuota mitään. Jotain tässä pitää keksiä. Onneksi päästään vieraspeliin seuraavaksi. Sieltä nöyrällä pelillä voitto ja päitä vähän parempaan asentoon tänään.

Masinin poissaolo muuten näkyi isosti tänään oman maalin edessä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 733
Rajaniemi pelasi pisteet Hämeenlinnaan. Ipalta paljolti ihan hyvää peliä, mutta sitten välillä homma (ja omat miehet) olivat hukassa.

Täysipainoinen 60 minuuttia on hakusessa. Löytyykö joukkueesta tarpeeksi kärsivällisyyttä, kun ollaan kärkipaikalla ja vastustaja repii, roikkuu, painii ja iskee yv:llä sekä vastaiskuilla. Kärsivällisyys uskoa omaan tekemiseen ja tietty extra voittamisen tahto täytyy vielä löytää.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Ei riitä jos alkaa kolmannessa vasta pelaamaan. Kaikki peilin eteen. Myös Tillu nyt vois varmaan tehdä jotain?
Kyllä ne kuule pelas ekassa erässäkin ja hyvin pelasikin, maali tai kaks siihen niistä paikoista niin ei tarvis valehdella.
 

gentle

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
841
Ei oo ihan rehellisesti ikinä vituttanu peli näin paljoo. Pieniä välähdyksiä siitä mihin joukkue pystyy ja 45 minuuttia kauden pahinta sekoilua. Edes normipelleilyllä olis ollu meidän peli mut nyt oli tämmöstä. Ja kaiken tän jälkeen T*ppara ratikalla kotia...
 

Beast

Luottopelaaja
Viestejä
1 001
Kyllä ne kuule pelas ekassa erässäkin ja hyvin pelasikin, maali tai kaks siihen niistä paikoista niin ei tarvis valehdella.

No joo olet oikeassa, mutta jäätyvät täysin kun vastustaja tekee ekan ja tokan. Se siinä on mielestäni sitä munatonta. Jotenkin valjua henkisesti.

Vai voiko muka olla pelkästeen väsymys? Sitten Mr. Suomi otti reppuselkään.
 
Viestejä
1 818
Sinänsä ihan turhaa jossittelua, mutta ilman sitä Päkkilään kohdistunutta polvea ja sitä seurannutta hässäkkää ja pelin pysähtymistä Ilves olisi hyvinkin voinut ottaa 3 pinnaa. Siinä oli momentumia ja hämppälinnan velliperseet ihan köysissä. Meidän ylivoimapelaamisesta ei varmaan tarvitse lausua enää mitään. Sanon silti, että se on ihan kammottavaa.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 733
Lammaslauma. Bääbää!
 

Liitteet

  • Sheep.-MN1-jpeg.jpeg
    Sheep.-MN1-jpeg.jpeg
    113,3 KB · kertaa luettu: 36

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 582
Itse olenkin jo vähän rauhoittunut tuosta pelistä, mutta kyllähän tuo tulos ottaa päähän kovasti. Ensimmäistä erää en nähnyt enkä aio katsoakaan. Mutta vaikka tilanne kolmannessa oli tuo, kaikki eväät suoraankin voittoon oli tolpankolinan sun muun hässäkän kautta. Omaa kelvottomuuttaan Ilves tuon hävisi, HPK taisteli kovasti ja siitä heille kolme pistettä.

Siitä olen kuitenkin tyytyväinen että kolmanteen erään todellakin saatiin se taisteluvaihde päälle. Toki siitä näille pelaajille maksetaankin. Suomi näytti loistavaa esimerkkiä ja laittoi limppua yläpömpeliin. Tällä kertaa ei riittänyt ja ehkä ei ansaittukaan tyhmien hyökkäyspään jäähyjen kanssa sekä ääliömäisen väärän vaihdon johdosta.

Toivoisin myös ihan yleisesti jääkiekon kannalta että tuota tuomariparia ei tarvitsisi kentällä katsella. Molemmat tuosta kärsivät kun ilmeisesti jäähymittari tuli kolmannessa erässä täyteen ja läpi menee niin korkeat mailat kuin päivänselvät estämisetkin. Toivottavasti Rönn antaa herroille palautetta (heh)

Nyt joka jätkä ottaa tuon kolmannen erän jutut mukaan ja seuraava kotipeli voitetaan.
 
Ylös