KE 27.3.2024 | KalPa - Ilves | 4. puolivälierä

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 179
Tänään toiveissa nähdä kiimainen, päättäväinen ja agressiivinen Ilves. On ihan tarpeeksi nähty jo sitä hengetöntä kaavamaisuutta jossa jokainen pelaaja muuttuu kiekollisena jonkin sortin tietokoneeksi joka pyrkii suorittamaan ennaltasovitun siirron vältellen luovuutta ja määrätietoisuutta.
Millainen uuvatti sitä onkaan kun tälläistä edes kehtasi toivoa.

Pendon Ilves on liigahistorian suurin floppi.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Meillä oli 1-2-tilanteessa kaksi tolppaa ja kovan taistelun jälkeen peli alkoi kääntyä meidän haltuun myös pelillisesti.

Ei kai siitä sen enempää sanottavaa ole.
Ja sitten ratkaisu tulee siitä että Nikulta viedään karkkilavasta niin helposti kun voi vaan viedä.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Ilves kävi tänään näyttämässä, että ei tuon ryhmän kanssa ole mitään mahdollisuuksia voittaa mestaruutta.

Kalpa ylikäveli kotonaan syötellen lavasta lapaan, ja luistellen Ilveksen yli. Ja hei siellä ne vaan kummasti jatkuvasti uskoivat voittoon.

Ilves sai aikaiseksi pudotuspeleissä seitsemän jäähyä. Näistä suurin osa hyökkäyspään aivan totaaliposkettomia huitomisia, millä ei ole mitään, ei mitään tekemistä sen kanssa, että pelin voisi voittaa.

Mäntykivi kävi kärkipelaajana näyttämässä oikeen kunnolla esimerkkiä, johan se yhden pelin jatkoajalla lopetti puolustamisen, niin parempi vetää nämä lyhyemmän kaavan kautta.

Valmennus on ihan paska. Ihan kaikilla mittareilla. Reagoisivat edes peluuttamalla niitä, joilla edes vähän sujuu.

Otto Latvala on ihan kävelevä vitsi, joka ei ehdi mihinkään, ei syötä kertaakaan oman pelaajan lapaan, eikä edes anna kovuutta. No nappaa pelistä toiseen pari kakkosta.

Kiitos tästä esityksestä, onneksi en ehtinyt ostaa lippuja perjantaille.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
V..ttaa rankasti, mutta totuus on, että Kalpa on liikkuvampi joukkue, jolta löytyy lisäksi enemmän yksilötaitoa kuin meiltä. Puheet meidän paremmasta materiaalista voidaan viimeistaan nyt kuitata täydellisenä höpöhöpönä.

Vielähän tässä on pieni sauma, mutta nyt viimeistään pitää Pennasenkin hyväksyä tosiasiat ja kaivaa Ratinen tai Könönen naftaliinista ja siirtää ihmepoika Nyman poppareille. Nymanin 5 vs 5 pelaaminen ei riitä alkuunkaan. Luistelun heikkous korostuu Kalpan kaltaista joukkuetta vastaan. Ja mistä näille Clendeningille ja Nikulle maksetaan? Erittäin heikkoja esityksiä. Kruununa Clendeningin sekoilulle oli Kapasen mailan ryöstö, HALOO. Ei ole ilmeisesti mikään penaalin terävin kynä.
 

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 680
Huonoon tuuriin, ylärimoihin, tolppiin on turha vedota.

Meillä on joukkue alisuorittajia pullollaan.
Aivan sama onko runkosarjassa 20 joukossa 8 ipapelaajaa. Isoissa peleissä kaverit vaeltaa varjojen mailla, arkana piilossa vältäen vastuuta.

Toivon ihmettä, mutta tämä joukkue ei tästä enää nouse ilman armotonta onnea, fortunaa.

Pelilliset ongelmat, hengetön nippu, virkamieskiakkoa ilman munaa, ei van riitä isoissa peleissä.

Kun ei odottanut ihmeitä, ei harmitakaan kovin paljon, näin.

Perjantaina kahtellaan kuitenkin taas mikä meininki.
 

jub^^

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Surullisinta, että peli on täysin kuritonta ja näkee, että koutseilla ei ole homma näpissä. Ei vaan ole mitään palaa KalPaa vastaan. Rostereita kun katsoo niin kysymya kuuluu että miksei ole?
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 861
Oli kyllä todellinen ulospuhallus tänään. Kuritonta peliä, roikuttiin tuloksessa kiinni pitkään vaikka ei ansaittu.

O’Learylla paikka naulata 3-1, ei onnistunut ja hetkeä myöhemmin oma mies Okany pääsi tuikkaamaan 2-2 maalin.

Niku kyllä aivan pihalla tänään. Nyt näyttää siltä että ehkä niitä ilman sydäntä pelaavia palkkasotureita ei niin paljon kannata kesken kauden joukkueeseen huudella.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Ilves kävi tänään näyttämässä, että ei tuon ryhmän kanssa ole mitään mahdollisuuksia voittaa mestaruutta.
Eikö tää tullut jo selväksi ekassa pelissä? Sen sulamisen jälkeen on kyllä katsonut näitä pelejä hälläväliä-asenteella, kun joukkueen henkisen kantin tila selvisi.
 

Masza

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
133
Pahalta näyttää joo. Ei mahdotonta, mutta jonkin ihme herätyksen vaatisi joukkue. Oli siellä hyviä hetkiä, mutta niitä oli armottomasti liian vähän. Meno näyttää ihan viime vuosien TPS ja Pelicans-sarjoilta, jopa huonommalta.

Perjantaina kotipeli, mutta vaikka se voitettaisiin, niin sitä seuraava on Kuopiossa paha paikka. Samat merkit ilmassa kuin viime kausina. Peli ei kulje, koko pakka valmentajia myöten aivan sekaisin, unessa. Toisaalta, jos tästä vielä noustaisiin, niin sitten voidaan mennä pitkälle.

Ylivoimalla nolla maalia. 0. Piste. Liikaa jäähyjä ja oma AV ei vastustajan tasolla. Se kertoo karua kieltään.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Kalpa oli tässä pelissä jo niin paljon edellä, että Ilves odotti valmentajansa johdolla vain, että koska kolisee ja kolisihan se sitten.

Clendening ja Niku vetivät taas niin päin persettä koko pelin, ja näyttivät suuntaviivoja sekoilulle. Pennasella ei ole koko kaudella ollut joukkue näpeissä ja tänään hän vain seurasi sitä vierestä mitä tapahtuu. Clendeningin ja Mäntykiven sekoilu kauden tärkeimmässä pelissä on jotain niin uskomatonta, että ei voi edes ymmärtää.
 

PirkkalanPirkka

Rivipelaaja
Viestejä
88
Eikö jääkiekossa ole yleensä pyrkimys pitää kiekkoa, ottaa vastustajalta kiekko pois mahd.nopeasti, hallita pelin kulkua, luoda maalipaikkoja, taistella kynsin ja hampain jokaisesta sentistä? Moderni jääkiekko voittaa, kun Ilves häviää.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 984
Ensin perinteiset plussat: -

Sitten miinukset: Koko peli alkuveryttelyistä lähtien
 
Ylös