• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Kausiketju 2018-2019 - Pudotuspelikevät -19

Viestejä
9 165
Nyt on se kuuden ottelun rupeama takana, jossa kohdattiin näitä ns. päävastustajia (Jukurit, SaiPa, KooKoo, Ässät, Sport 2x). Saldona näistä kaksi voittoa ja kahdeksan pistettä. Noh... Sanotaanko vaikka niin, että paremminkin olisi voinut mennä.

Vähän meni kyllä muutama ottelu ristiin omiin odotuksiin nähden. SaiPaa ja Sportia vastaan Vaasassa en odotellut pisteitä, mutta näistä molemmista tulikin täydet pisteet. Vastaavasti sitten Jukureista, KooKoosta, kotipelistä Sportia vastaan ja Ässistä odotin täysiä pisteitä. Näistä saaliina sitten kaksi pongoa.

Ensi viikolla onkin niinkin helppo kattaus kuin TPS, Kärpät ja Lukko. Tsemppiä vaan!
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 881
Tämä helpompi jakso munittiin ehkä jopa odotetusti,koska materiaali on kuitenkin liigan häntäpäätä.Joten kympin joukkoon pääseminenkin vaatii venymistä jatkossa.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
1 061
JyP nousee tasaisesti, menee varmasti ohi. Pitää vaan toivoa, että Sport/SaiPa hyytyy Ilvestä pahemmin, jotta päästään kympin sakkiin.

Tänään vedettiin kahdella sentterillä ja pari laituria senttereinä. Kallis on ollut Miehon menetys meille. Sen jälkeen hävitty näille Ässille ja KooKoolle. Materiaalin osalta annetaan rajusti tasoitusta.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 479
Huomenna suhteellisen tärkeä peli Hämeenlinnassa. Jotain pisteitä olisi raavittava koska JYP alkaa olemaan jo puskurissa kiinni(5p eroa)

Ensi viikon TPS, Kärpät ja Lukko peleistä ei voi kolmea pistettä enempää toivoa vaikka parhaassa lennossa nuokaan vastustajat ei juuri tällä hetkellä ole.

Tiukkaa tekee säälipaikankin suhteen, kuuden joukkoon ei kyllä ole asiaa ellei totaalista ryhtiliikettä ja voittoputkea ole tulossa. Vaikeeta on vaihteeks..
 
Viestejä
1 180
Viime aikoina nähdyn perusteella voi todeta, että joukkueen vahvistaminenkaan ei enää riitä tuomaan toivottua tulosta.

Moni voisi olla edelleen sitä mieltä, että koska pelejä on kosolti jäljellä, on tilanne vielä korjattavissa. Mutta näin ei kuitenkaan ole asian laita, sillä trendi ei osoita vähäisintäkään nousun merkkiä. Kun vielä huomioimme, että olemme juuri pelanneet jakson, jossa kohtasimme joukon peräpään kulkijoita, paljastuu tilanteen karuus peittelemättömänä.

Toiveet paremmasta voivat nyt enää perustua vain ihmeiden odotteluun..
 

Peltinen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
793
Kausi näyttää tasan siltä, että ollaan taas tutusti +- 2 pistettä 10. sijan viivasta. Toivottavasti tällä kertaa yläpuolella ja päästään pelaamaan taas pari playoffs-peliäkin.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 839
Eilisen kaltaisella esityksellä Ilves ei näytä vähimmässäkään määrin Top 6 -joukkueelta, saatika sitten play off -joukkueelta.

Mutta mikä parasta... päivät pitenevät ja kesä lähestyy, Ilveksen paras aika siis lähenee onneksemme kovaa vauhtia.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 540
En pitäisi sääli play-off paikkaakaan mitemkään kirkossa kuulutettuna. Tasaisella vauhdilla JYP tulee varmasti ohi, koska vaikka siellä peli on kaukana siitä, mitä se on parhaimmillaan ollut, on siellä kyllä sen verran elämää ja kiekkoa nähneitä pelimiehiä jotka tietää että liigassa ei ole sellaista kuin "varmat pisteet". Nämä on juuri niitä asioita mitkä Ilveksen erottaa siitä top-6 porukasta, kestääkö pää käsitellä selkeän ennakkosuosikin aseman. Näköjään ei kestä. Suomi joutuu nyt kyllä todelliseen stressitestiin kapteenina, miten joukkueensa tästä kokoaa koska on kiistaton fakta että eilinen pei hävittiin asennevammaan.

Toivottavasti tämä on osa sitä oppimisprosessia eikä Tuokkolan tapaan vaan sellaista mikä tulevaisuudessa kantaa hedelmää. Menetettyjä pisteitä enää takaisin, nyt olisi sitten mietittävä miten tätä enää hyvitetään maksavalle yleisölle.

Viikko sitten toivoin että kauden hölmöilyt olisi jo hölmöilty. Ei riitä näköjään vieläkään että kovin luottavainern olo ei ole. Fiksu oppii toisten virheistä, normaali omista ja tyhmä ei mistään.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
1 061
Joo tuossa on se kokeneen ja kokemattoman joukkueen ero. Jatkoaika otsikoi, että JyP otti nihkeän voiton Jukureista. Noi joko saadaan käännettyä itselle tai sitten ei kuten Ilves eilen näytti. Kurittomasti annettiin helpot pisteet vastustalle ja kaiken huipuksi meidän kokeneimmat pelaajat näitä ratkoo kaverille. Leimu ja Ahtola eilen etunenässä.
 
Viestejä
1 259
Tavoitehan oli täysin epärealistinen, odottelin että keikuttaisiin siinä lähellä ja käveltäisiin sääleihin, tämähän ei pidä paikkaansa. no mun moka, odotin liikoja, nyt vain ei näytä siltä, että voisi odotella edes sitä taistelua siitä 10 sijasta. Keväästä tulee taatusti lyhyt, koska sääleistä jatkoon rämpimälläkin vastaan tulisi kärpät, jolle ei tehdä nykyisellä tekemisellä paras 7 sarjassa edes yhtä maalia.

Katselen telkkaria ja käyn lämmittämässä varaamiani penkkejäni kun aihetta on, jos johto reagoi edes jotenkin tähän vallitsevaan tilanteeseen, niin mäkin tuun katsoon loput kotipelit, mutta tätä kusista paskasakkia millaiseksi on siitä syksyn lennosta valahdettu en tule katsomaan. Antakaa ny sille mehupojalle vaikka mäntysuopaa et saa pestyä noi pojat puhtaiks. Reagoinniks riittää anteeksipyyntö ja selvitys miten vitussa on onnistuttu ryssiin niin ettei joukkue ole edes lähellä tavoitettaan ja miksi on epäonnistuttu pelaajamarkkinoilla niin että on pelattava vajaalla kokoonpanolla. Saati että olisi vahvistettu joukkuetta.
 
Viestejä
85
Niin se aurinko vaan tänäänkin nousi ja paistoi jopa mukavan kirkkaana eilisestä synkästä illasta huolimatta. Ilves oli tänään ajoittain jaloissa, mutta kovalla taistelulla ja sitoutuneella esityksellä kovat kolme pistettä kotiin kuuden pisteen ottelussa ja paikka kuuden joukossa on edelleen mahdollinen.

Siellä se pisteautomaatti ja heittopusssi Ässät vielä kiusaa meidän kovaa kilpakumppania SaiPaa jatkoajalle. Ei tässä Liigassa ole helppoja pelejä. Koittakaa muistaa se.

Punakone ennustaa hankintaa ensiviikolle ja kaveri harvemmin paskaa puhuu. Kyllä tää tästä vielä lähtee. Keväällä pelataan playoffeja Hakamettässä kahden joukkueen toimitesta
 
Ylös