Kalle Katz

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja Kalle siirtyy Ilvekseen 1 + 2 -vuotisella sopimuksella.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Eipä ole paskan häävi alku ollut Katzilla keltaisessa. KuPSia vastaan aiheutti pilkun ja nyt jälleen aika keilana tuolla Oulua vastaan. Tällaisilla esityksillä ei kyllä pitäisi olla avauksen toppari, mutta toivon mukaan tekeminen ehtii kehittyä ennen liigan alkua.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Matsiennakosta:

"Toinen asia ja iloinen uutinen on se, että pitkään sairastelleelle Kalle Katzille löytyi oikea diagnoosi ja lääkitys. Hänen vointinsa aiheutti huolta, mutta nyt kaikki on selkeää ja hoidossa. Kalle todennäköisesti palaa pelikentille lähiaikoina."
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Hyvä uutinen: Katz voidaan laskea jälleen todella pitkän tauon jälkeen mukaan rosteriin.

"– Syy löytyi ruokatorvestani. Eräs normaalia löysempi läppä päästää happoja virtaamaan ja aiheuttamaan oksennusrefleksejä. Nyt sitten mietitään, miten tämän kanssa pystyy jatkossa toimimaan. Vaivan kanssa on jo pystynyt normaalisti treenaamaan, mutta kyllähän se helpottaa, kun tietää mistä tarkalleen on kyse. Nyt täytyy esimerkiksi entistä tarkemmin miettiä ruoka- ja nestetankkaus ennen ottelua."

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Toppariosastolla Köpi on luottanut toistaiseksi Tatuun ja Katz ja Umar ovat splitanneet peliajan tasan eli molemmat saaneet kaksi ysikymppistä ja istuneet kaksi matsia penkillä.

Hyvä nähdä Kalle taas kuitenkin säännöllisesti rosterissa pitkien sairastelujen jälkeen. Pelimieshän hän on ehdottomasti ja kehittymisen varaakin on vähintään laadukkaaksi vakioavauksen liigapelaajaksi asti.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Yksi ilonaihe EIF:lle oli testissä olevan Kalle Katzin vahvat otteet. Katz pelasi topparin tontilla erittäin vahvan ottelun ja toisi raaseporilaisten takalinjoille kaivattua Veikkausliigarutiinia. Sopimuksen suhteen uutisia ei ainakaan vielä kuitenkaan ole.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Nyt on sopimuksen suhteenkin uutisia. Kalle Katzin uusi seura on EIF. Sopimuksen pituudesta en nähnyt mainintaa.

 

Pirkkalan Litti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
252
Hienoa että Katzille löytyi uusi seura! Oli hyvä pelaaja myös Ilveksessä, mutta vähän ailahteleva, eikä pallollisesti riittävän vahva.
 
Ylös