JYP Jyväskylä

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 087
"Jyp on varteenotettava vaihtoehto pelaajamarkkinoilla" Tämä niin sanotusti tulee vanhenemaan hyvin siinä kohtaa jos ja kun Turkulainen,Niku yms tuosta poistuu.

Voi voi kun kaivavat syvää kuoppaa itsellensä.
Tuossahan ei sanota, että minkälaisille pelaajille Jyp on varteenotettava vaihtoehto. Mestiksessä pelaaville?
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 722
Nämä ovat aina melkoisia tuuttauksia kun kannattajaryhmän johtohenkilöiden kanssa puhutaan näistä asioista jotka eivät sitten saa kuitenkaan kyseistä asiaa eteenpäin kamalasti jakaa muuta kuin sen että "että kaikki on hoidossa ja me pukuherrat täällä tiedetään mitä me tehdään". Tulee mieleen viime kausi ja Jokerit Jolle Harkimon johdolla jossa myös kannattajaryhmä kävi jutustelemassa jatkuvasti ja vakuuttelemassa että kaikki on hienosti ja etenee suunnitelmien mukaan jne. jne.

Ihan nollatason juttua ellei noissa asioissa voi oikeasti ulos tulla.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 289
Ei jumalauta mitä settiä.

Kannattajaryhmä tiedotteessaan kertoo suoraan faktoina ("Rautakorpi ja Nieminen eivät olleet oikeita henkilöitä valmentamaan JYPiä. Heidän palkkaamisessan tehtiin iso virhe.") Seppäsen ja kumppaneiden horinat kuulematta Niemisen, Rautakorven tai kenenkään muunkaan puolta asioista.

Voi myös kysyä näissä strategian luonneissa, että kumpi on valmentanut tuhat peliä Liigaa? Rautakorpi vai Seppänen? Niemiselläkin on päävalmentajakokemusta toista sataa peliä Liigassa ja SHL:ssä ja Mestis ja apuvalmentajuudet päälle.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
Siis toihan näyttää just siltä, että kannattajien suulla seura tekee tiedotteen. :D
Miten ovat edes ostaneet noi puheet seuralta.
Apinaa koijataan jne.
Tää on ikivanha sivu "pelikirjasta"

Marko Sjöblom ja D1 :)
Onneksi niitä koukkuja ei loppuun asti silloin nielty.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 380
Eikös tätä kannattajien kahvittamista meilläkin harrastettu aina silloin tällöin ja sitten sieltä tuli kannattajat kertomaan, että johdon toimet ovat hyviä ja perusteltuja pystymättä avaamaan asiaa enempää.
Juu kyllä siellä jotkut kahvipöydässä istuivat aikoinaan.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Kai se Ilveksen toimintatapa sitten jotkut vakuutti kun JYP on lähtenyt sitä seuraamaan. Että kutsutaan kannattajat toimistolle suljettuun tilaan, ilman mediaa ja asiantuntijoita jotka voisi tehtyjä ratkaisuja ja kertomuksia kyseenalaistaa tai esittää julkisesti kriittisiä äänenpainoja ja sitten kaffitellaan ja pullitellaan ne kriittiset äänet hiljaisiksi. Ei siinä, varmaan itsekin lähtisin kuulemaan juttuja jos kutsu kävisi, mutta jonkinlainen terve ja kriittinen äänenpaino nyt saisi olla mukana. Tai sitten nuo kaffittelijat on todella yksinkertaista porukkaa joka ei vain näe mikä tuon kuvion takana on. Mutta hyvää pullaa varmaan oli, kun noin kritiikittömästi nyt Seppäsen visioiden takana seistään.

Ei kyllä minkäänlainen kriittinen äänenpaino mielessä jyystä kun noin ihanasti nyt Seppäsen ratkaisuja kehutaan. Eikö siellä hurrikaanisydämen porukalla tullut millään mieleen että ennen kuin aletaan papukaijamaisesti toistelemaan kuinka ihana ihminen Jukka Seppänen on, niin miettiä ainakin seuraavia juttuja:
- JYP seisoo päätöksensä takana ja on sitä mieltä että potkut oli oikein! Ihanko totta? Kurikassakin putoaa mämmikauha tästä jymypaukusta. Totta kai siellä omia ratkaisuja puolustetaan viimeiseen asti.
- Kun näin selkeästi kerrotaan että Rautakorpi & Nieminen oli kaiken pahan alku ja juuri, niin olisikohan hyvä kuulla myös heidän versionsa tapahtumista ennen kuin lähtee kritiikittömästi omistajan äänenä nettiin huutamaan. Oliko R &N - kaksikolla edes mahdollisuutta onnistua vai oliko nämä vain Seppäsen pelinappuloita joilla oli vain vastuuta mutta ei vapautta ja valtaa toteuttaa sitä kuuluisaa "visiota".
- Jos kerran Rautakorpi ja Nieminen niin pahoja oli ja rekrytointi oli jo alunperinkin virhe, niin kukas sen päätöksen siitä rekrytoinnista sitten teki? Se sama taho jonka visioita ja toimintoja nyt hurrikaanisydän niin kritiikittömästi paukuttaa ilmoille! Että hyvin pelattu kortit Seppänen: syylliset on päätetty ja enää piti keksiä niille rikos mutta majesteetti jätetään rauhaan.
- "Ei ole kohdellut pelaajia ansaitsemallaan tavalla". Ei jukoliste! Kannattajan tehtäväkö se on päättää minkälaista kohtelua kukin pelaaja ansaitsee tai päättää iltavapaista tai rangaistuksista. Rautakorven joukkueissa ei vapaamatkustajia katsella eikä Jukka ole mikään pelaajien kaveri, kyllä sen jokainen pelaaja tietää. Kuinka typerää propagandaa fanit muka nielee? Eihän tuollaisella viestillä ole muuta tehtävää kuin vedota tunteisiin ja hyvin onnistuu.
- Jos kerran Rautakorpi ja Nieminen oli väärät valinnat, niin millä ansioilla Heiskanen nostettiin päävalmentajaksi?

Surkea suoritus Hurrikaanisydän! Ettekö te tajua että teitä käytetään vain omistajien pelinappuloina levittämään halpaa ja omistajia palvelevaa propagandaa. Annetaan se tunne että tepä tiedätte nyt vähän enemmän kuin muut ja sehän tuntuu niin hyvältä että unohtaa sen kriittisyyden ja alatte seistä näiden tukena. Ei pitäisi mennä näin halpoihin temppuihin, mutta ainahan kaiken maailman nigerialaishuijauksiinkin joku lankeaa.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 415
Kyllä niitä kestityksiä taisi olla jo ennen Sjöblomia.
Oli ja jälkeenki, mutta näistä jälkimmäisestä verso jotain positiivista, mikäli nyt oikein muistan.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Maikkarin juttu aiheesta. Onhan tossa Jypin johto periaatteessa "ylimiehittäny" tilanteen, kun marssittanu kokouspöytään kauheen määrän isokenkäisiä kahta yhdistysten edustajaa vastaan. Melko helposti tuossa pystyy ajamaan agendansa sisään kun amatööripohjalta tuollaiseen pöytään istutaan.

 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684

LentsunIpa

1931
Viestejä
745
"Maanantainen kokous oli Hurrikaanisydämen mukaan seurajohdon reaktio näihin tapahtumiin.
– JYP antoi vapaat kädet sen tiedon käyttämiseen, mitä tapaamisessa keskusteltiin, tukeaan JYPille julistava Hurrikaanisydän kertoo. "
Ois syytä ottaa tämmösissä kutsuissa kerrotut asiat aika kriittisesti jos muutos ei ole näkynyt joukkueen otteissa mitenkään positiivisesti, päinvastoin! Aika munatonta on ton Viitasen touhut tuolla jyväskylässä. Pikkulinnut tiesivät kertoa jo aiemmin tämän Viitasen toimineen vastoin valmennuksen toiveita mm. Case Geoff Platt.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
The Rautakorpi Strikes Back

"En halua lähteä vastapallokeskusteluun median välityksellä, sillä nykyinen joukkue tarvitsee kaiken tuen, mikä saatavilla on."

Kertoo kyllä kaiken tarvittavan tilanteesta kun Jukka Rautakorpi on ainut henkilö joka hoitaa asian tyylikkäästi.

 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
Nyt ei mediat paljoa JYP:iä silittele :D

"IS:n tietojen mukaan Mäkinen oli JYPistä joulukuussa potkut saaneen päävalmentaja Rautakorven hankinta ensi kauden joukkueeseen.
Hurrikaanipaitojen nykyinen luotsi on Mikko Heiskanen, jonka alaisuudessa JYP on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen.
"
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 624
JYPistä revitään helposti sensaatio-otsikoita ainakin kunnes tappioputki päättyy, ihan totta: joskus se päättyy kuitenkin. Otteluohjelma on toki sellainen, että mediahuomio jatkuu todennäköisesti vielä tovin.
 
Ylös