Juuso Pulli

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
13 546
Pulli saa kyllä näillä näytöillä jostain toisesta seurasta sellasen diilin jossa on lähtökohtasesti top-6 puolustaja. Ens kauden Ilveksessä olisi lähtökohtaisesti 7./8. pakki kun Airolakin palaa.
Tätä veikkailen itsekkin!
Pieni toivo tietty on siitä että Pulli haluaa pelata nimenomaan Ilveksessä koska täälä on menestyksestä kilpaileva joukkue, viimeisen päälle puitteet, ja aivan ylivoimaiset fanit että jos palkassa ei ole suurta eroa saattaa kallistua Ilveksen puoleen! Näin ainakin itse toivon.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 685
Pulli voi hyvinkin jäädä Ilvekseen tuohon 7/8 pakin rooliin. Mies tuntuu itse tietävän oman taitotasonsa, ja fiksuna miehenä ymmärtää, että vaikka olisi lähtökohtaisesti tuossa roolissa, niin kauden aikana pelejä kertyy kuitenkin reippaasti päälle 40 kappaletta.

30-vuotiaana houkutus olla mestaruudesta taistelevan tutun joukkueen syvyyspakki hienoissa olosuhteissa, kuulostaa omaan korvaan kovemmalta jutulta, kuin kutospakin rooli vaikka Jyväskylässää.

Veikkaan Ilveksen lisäksi vaihtoehtona olevan Keski-Euroopan kiekkokaukalot, jotka kyllä rahallisesti ja kokemuksena saattavat mennä Ilveksen ohi, vaikkei sitä uskoisi.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 319
Eiköhän se näin ole että Euroopan sarjoista löytyy paras maksaja, Ilvestä heikommista suomalaisista enemmän peliminuutteja Suomessa, ja Ilveksessä kokemus saattaa olla antavin. Kolmekymppinen pakki varmimmin ottaa pitkän ja/tai rahakkaan tarjouksen, jos sellainen pöydältä löytyy. Toki mahdollisuus voittaa jotain painaa vaakakupissa.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
13 546
Mielestäni Juuso Pulli näytti arvonsa eilen. Aloitti pelin 7. pakkina, ja lopetti pelin nelosketjun laidalla kun Haapala putosi kokoonpanosta. Peliaikaa tuli 9:15 eikä mitään räikeitä virheitä.
Pääsi kerran jopa hyvään laukaisu paikkaan, mutta kiekko pyörähti lavassa ja laukaus lähti Stefansiin.
Pitäisin Pullin kokoonpanossa aina 7. pakkina kun mahdollista. Pystyy kuitenkin pelaamaan ihan kelpo tasolla myös nelosketjun laidassa puolustavassa roolissa.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
13 861
Välierät pelataan finaalipaikasta Juuso Pulli pelaa jatkoaikaa, hyvä Myrrä. Ei ollut kun 10 metriä perässä tps voitto maalissa.
Sanotaanko näin, että paras pakki Allun lisäksi. Muut oli huonoja, Pulli ei.
 

Petelius

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
658
Pulli osaa myös antaa kovuutta oman maalin suojelussa, eikä ota taka askeleita kukkopoikien edessä. Täyttää paikkansa, varsinkin kun kokoonpano on vajaa.
 
Ylös