• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Jusif Ali

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495


Ilves nappasi Jusif Alin Tampereelle 2+1-sopimuksella

Ilves ja nuori lahjakas 17-vuotias Jusif Ali ovat solmineet 2+1 vuotisen pelaajasopimuksen. Ali siirtyy Ilvekseen HJK:sta Klubi04-joukkueesta, jossa hän pelasi viime kaudella Kakkosessa 18 ottelussa viimeistellen 4 maalia. Laitapelaaja oli nostamassa joukkuettaan Ykköseen.

– Täällä on varmaan paras mahdollinen valmennus, varsinkin junnuille. Koin että tää on paras mahdollinen ratkaisu tällä hetkellä mun uraa tulla Tampereelle, kertoo Ali IlvesTV:lle.

Ilves jatkaa nuoriin panostamista ja Jarkko Wissin miehistö saa vahvuuteensa nopeat jalat omaavan ja vahvasti haastavat laitahyökkääjän, joka on esiintynyt myös nuorten maajoukkueissa. Tampereelta haetaan hyvää kehittymisympäristöä ja näytönpaikkaa.
– Olen tosi nopea vasen laitahyökkääjä. Tykkään paljon haastaa, pitää palloa, juosta tyhjiin tiloihin ja linjan taaksekin.

Ali tulee Ilvekseen itsevarmana ja tulevaisuuteen katsovana. Hän haluaa kehittyä ja edetä urallaan.
– Tavoitteenani on varmasti samat kuin joukkueella viime kaudella, mitali halutaan ja päästä europeleihin. Henkilökohtaiset tavoitteeni on saada peliaikaa ja taistella pelipaikasta. En ole tullut vain katselemaan, vaan tekemään. Ilvekseen tullaan taistelemaan, pääsee näyttämään mitä pystyy tekemään ja vähän isompiin piireihinkin kuin HJK:ssa.
https://ilvesedustus.fi/ilves-nappasi-jusif-alin-tampereelle-21-sopimuksella/
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Iso maali Alille tänään, kun HIFK kaatoi Hongan ja nousi jo kolmanneksi. Sattui silmiin pari viikkoa vanha tarina, jossa käydään läpi kaverin urapolkua.

 
Ylös