Jukka Hirsimäki - Uuden Ilveksen 1. myyntijohtaja

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Vaikka Hirsimäki totesikin, ettei ole halukas palkkatöihin, olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen, että hän kuitenkin panostaa Uuden Ilveksen jaloilleen nostamiseen myyntijohtajana. Eihän sitä palkkaa niin tuhottomasti tarvitse nostaa - mikäs sen parempi ;) Toki mies on palkkansa ansainnut. Hirsimäki on raudanluja ammattilainen ja juuri sellaisista koostuvan tiimin Uusi Ilves tarvitsee etenkin myyntipuolelle. Potentiaali on juuri nyt aivan valtava, ja minulla on täysi luottamus siihen Hirsimäen kykyihin hyödyntää se. Kovaa työtä se vaatii häneltäkin, mutta uskoisin tässä kohtaa kykyjen ja kysynnän kohtaavan.

Toisinaan on kovasti varoiteltu, että Ilves tarvitsee ammattitaitoa ja uutta näkemystä täysin organisaation ulkopuolelta. Siitä huolimatta pidän erityisen hyvänä ja sopivana, että juuri ilvesläiset voimat nostavat Ilveksen jälleen sille kuuluvalle paikalle. Ja onhan Hirsimäki kerännyt kiitettävästi näkemystä ja kokemusta muualta maailmalta - kuten Jalokin. Jään mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 490
Vs: Jukka Hirsimäki - Uuden Ilveksen 1. myyntijohtaja

Hirsimäen ryhtyminen Myyntijohtajaksi kertoo lähinnä siitä, että Jalo itse haluaa olla enemmänkin urheilutoimenjohtaja tyyppinen TJ kuin talouteen keskittyvä TJ.

Itse näen Jalolla olevan ihan hyvä kompetenssi toimia näin, joten en näe Ilveksellä mitään isompaa tarvetta erilliseen Urheilutoimenjohtajaan. Pääasia on vain että kaikki asiat myynnistä pelaajaseurantaan tehdään mahdollisimman laadukkaasti.
 

Ipan pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
239
Vs: Jukka Hirsimäki - Uuden Ilveksen 1. myyntijohtaja

Optimisti sanoi:
Hirsimäki on raudanluja ammattilainen

Tässä tärkein. Nyt tämä ammattimainen toiminta on iskostettava myös myyntitiimin jäseniin. Jos kaikki käytäväpuheet pitävät paikkansa, aika laiskanpulskeaa on meno viimevuosina ollut ja on tyydytty vain välttämättömään tai ei edes siihen. Selkeät mitattavat tavoitteet myyjille ja jos niihin ei päästä -> äijät vaihtoon. Uusi Ilves ei saa olla mukavien kavereiden suojatyöpaikka.

Määrä - laatu - suunta ;)
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Jukka Hirsimäki - Uuden Ilveksen 1. myyntijohtaja

Hirsimäki on varmaankin ihan hyvä valinta tähän tilanteeseen, kun pitää palauttaa peruskannattajien luottamus ja seuran uskottavuus.

En kuitenkaan näe Hirsimäkeä sellaisena innovaattorina, jollaista tarvitaan siinä vaiheessa, kun siirrytään Areenaan. Urheilubisnes on muutenkin suurten muutosten edessä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 302
Vs: Jukka Hirsimäki - Uuden Ilveksen 1. myyntijohtaja

Hirsimäki on huikea parannus verrattuna lähimenneisyyden myyntiosaston johtoon. Tuskin Hirsimäki enää kauan näissä hommissa pyörisi kuitenkaan, joten sinänsä täyttä realismia, että tilalle tulee uusi ammattilainen, kunhan uskottavuus on palannut.
 

Anapoli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
334
Tämäkin oli ilmeisesti jo ennalta sovittu juttu, että vetäytyy pois kun pahimman yli on päästy. No ei siinä kai, uutta verta pakkiin.
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 867
Tämäkin oli ilmeisesti jo ennalta sovittu juttu, että vetäytyy pois kun pahimman yli on päästy. No ei siinä kai, uutta verta pakkiin.
Sen jälkeen, kun Hirsimäen pesti alkoi ovat myyntiin ja markkinointiin tulleet Kankaanpää, Lehtinen ja uusimpana Ahmavuo. Eiköhän tämä tosiaan mennyt niin, että tuli Jalon avuksi vaikeimpaan hetkeen, ja nyt, kun uutta porukkaa on saatu rekrytoitua, astuu sivuun.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 633
Hirsimäelle iso kiitos! Jutussahan mainitaan että Jukka jatkaa ottelutapahtumissa isännöintiä. Hänet siis edelleen nähdään hakametsässä jututtamassa tuttuja ja välillä tuntemattomia ihmisiä. Eiköhän hän ole "eläkkeensä" ansainnut, en ainakaan osaa vaatia enempää.
Se on nyt uusien nuorempien myynti & markkinointi gurujen aika tarttua ohjaimiin ja jatkaa Uuden Ilveksen luotsausta kohti liigan kärkeä.
 

Kotikatsomo

Guest
Tästä taisi tosiaan puhetta, että Hirsimäen ei ole tarkoitus olla kovin pitkään tässä pestissä. Ei siis vastaavaa sekavuutta kuin Heikkilän kanssa. Kiitokset Jukalle.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 909
Jukka Hirsimäki on valittu Ilves ry:n varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajana jatkaa Kari Panio ja toisena varapuheenjohtajana Jarmo Huhtala.
 

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 826

"Jukka Hirsimäelle on myönnetty Yrjö Salminen -elämäntyöpalkinto suomalaisen jääkiekon hyväksi tehdystä työstä.

Suomen Jääkiekkomuseo julkisti tänä vuonna aateloitavat Jääkiekkoleijonat sekä elämäntyöpalkinnon saajat eilen. Yksi palkinnon saajista on Ilves ry:n varapuheenjohtaja Jukka Hirsimäki.

Suomen Jääkiekkomuseo on jakanut Yrjö Salminen -elämäntyöpalkintoja vuodesta 2015 lähtien. Yrjö Salminen muistetaan Tampereella ja koko Suomessa henkilönä joka tapaninpäivänä 1926 heitti nipun jääkiekkomailoja Pyhäjärven jäälle ja lausui historiaan jääneet sanansa: ”Pelakkaa pojat”."
 
Viimeksi muokattu:
Ylös