Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja 2019-2022

Mistermister

Rivipelaaja
Viestejä
15
Suorat hyökkäykset ovat ehkä ainoa asia, joka joukkueelta luonnistuu. Näitähän toki jo harjoitellaan F junioreista lähtien tolkuttomat määrät. Heti jos siellä onkin useampi vastustaja ottamassa vastaan, vain harva pelaajista ymmärtää hyödyntää toista aaltoa. Peli vaan pakotetaan päätyyn.

Päätypeli se sitten vasta erikoista onkin. Jotenkin välillä tuntuu, että ainoa ohje tähän hyökkäyspeliin on "lyökää kiekkoa ränniin". Monia tilanteita joissa kiekko jopa voitettu kulmassa ja syötetään esim viivaan, josta seurauksena pakin heitto ränniin, jossa vastustaja jo kiekkoa odotteleekin. TODELLA harva hyökkäyspään pyöritys päättyy laadukkaaseen maalipaikkaan. Ne harvat kun niin käy, johtuu yleensä siitä, että rännikiekko on jostain syystä toiminut ja ollaan jo keretty vaihtamaan tuoreita jalkoja vastustajan väsyneitä vastaan.

Edit: ehkä paremmin sopii kuitenkin pelitapa ketjuun, vaikka edelliseen viestiin liittyen jatkoa kirjottelin.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Ei tämä kausi ole huono, mutta parempikin se voisi olla, jos useampi asia natsaisi.

Kyllä mun papereissa Myrrä saa hyvän arvosanan, mutta tietty flegmaattisuus ja jääräpäisyys vaivaa kovasti, niistä kun pääsee eroon, niin uskon arvosanan kohoavan kiiretttävän puolelle.

Se on muuten mahdollista vielä tänäkin keväänä!
 

Nostradamus

Rivipelaaja
Viestejä
33
Myrrän kausiarvostelu

Kiitos Myrrä, herkistyin eilen. Prosessin ensimmäinen paalutusvaihe on saatu päätökseen. Edes minä en uskonut, että pystyisit näin kovaan suoritukseen. Veit ylijäämämuukalaislegioonan historiallisesti upealle 3. sijalle. En usko, että kukaan muu olisi vastaavalla muukalaislegioonalla, missä iso osa materiaalista koottu muiden ylijäämistä, olisi päässyt edes 10 joukkoon. Teit uskomattoman tempun, todistit olevasi tämän hetken maan paras valmentaja, ei ihme, että kaikki pelaajat halusivat tehdä jatkosopimuksen, johdat joukkoja upeasti edestä kuin Manchini konsanaan. Välillä mies on kuin mahtava taktinen maagikko ja välillä taas kylmähermoinen terminaattori, jonka pelkkä läsnäolo tuo joukkueelle varmuuden mitä tehdä, vaikka puoli joukkuetta olisi koronassa tai sairastuvalla.

Ensi kaudella alkaa prosessin toinen paalutusvaihe, miltä on lupa odottaa Myrrän johdolla jälleen upeaa menoa. Nyt johdon pitäisi vielä kantaa vastuu ja tehdä kaikkien toivoma päävalmentajan jatkosopimus Myrrälle. Tekisin itse Myrrälle päävalmentaja uuden 2 vuoden jatkon, mihin voisi ottaa yhen optiovuoden lisää. Tällöin saataisiin vuosikohtaisia paalutusvaiheita nykyiseen prosessiin enemmän kuin kaksi, jolloin pystyttäisiin kehittämään pienempiäkin aihioita prosseissa ja saataisiin Myrrän mukana kokonaisprosessiin entistä parempi laatu ja jatkuvuus.

Annan Myrrälle tästä kaudesta rehellisesti sen arvosanan, minkä mies ansaitsee. Myrrän kouluarvosana kaudesta on 10-.


Myrrältä täydellinen onnistuminen jälleen ja koko Myrrän valmennustiimiltä. Nyt on kaikki, huom! aivan kaikki resurssit käytettävä siihen, että Joukolle saadaan uusi pidennetty päävalmentajan jatkosopimus. Aivan käsittämättömästi otti irti muukalaiskegioonasta ja ylitsekin, ylitti kaikki odotukset ja ylitti kaikki tavoitteet, nöyrästi, omalla majesteettisella sivistyneellä tyylillään. Moni iso seura on varmasti Myrrän perässä, mitä tulee tehdä nyt?

Toimistolla pitää olla nyt hereillä ja päivittää Myrrän palkka vastaamaan tasoa. Ehdotan seuraavaa:

Myrrälle uusi 3 vuoden päävalmentajan jatkosopimus arvoltaan miljoona euroa + 100 000 euron allekirjoituspalkkio. Muille valmennusryhmässä tarjotaan samaa 50 pinnalla hinnasta.

Tämä on pakko tehdä ja ainoa keino saada jatkuvuutta ja uskottavuutta. Myrrä on kiinnitettävä nyt kunnon rahalla ja kunnon vuosilla ja näpäytettävä samalla muita seuroja.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 850
Täytyy muistaa, että ilman Kontiolan huippusuoritusta ei ehkä oltaisi välierissä.

Olisiko Joken siis itse pitänyt ratkaista se game seven jatkoajalla, että voisit antaa hänelle siitä tunnustusta? Totta kai valmentajat tarvitsevat myös pelaajilta huippusuorituksia. Ei sellaista valmentajaa olekaan joka olisi menestynyt ilman, että joku pelaaja tekee huippusuorituksen tai, että pelaajat pelaavat hyvin. Ilman Myrrää ei myöskään välttämättä oltaisi välierissä.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Onse Myrrä turha tyyppi, kun kopittanut kaksi parasta ulkkaripuolustajaa, yhdelle kärkiulkkaripuolustajalle aiheuttanut jonkin vamman runkosarjassa joka edelleen tuntuu tätä hyökkäävää puolustajaa vaivaavan ja yhtä kotimaista huippupakkiakin kaltoinkohdellut niin että tämä pelaa selvästi loukkaantuneena. Samalla kampittanut yhden kärkihykkääjän loppukauden saikulle ja toisen pleijareihin tehdyn hyökkääjän varmaan tartuttanut koronaan niin että siltäkin jäi kausi kesken. Yhdelle kärkihyökkääjälle, joka kesken kauden liittyi joukkueeseen, myös tehnyt jonkin puujalan joka estää pelaamisen peräkkäisissä peleissä.

Ja sitten vielä päättänyt, että Ipan peliä pyörittää käytännössä puolustus, joka nyt siis Myrrän takia kaltoinkohdeltu/kopitettu, ja sitten Myrrän takia hyökkäys puutuu kun ei pääse sitä omaa hyökkäyspeliään kunnolla käynnistelemään kun pitää niitä puolustajia paikkailla/auttaa normaalia enemmän ja avauspeli sekä ajoitukset kärsii tuon takia.

Lisäksi vielä sinne tänne levitellyt koronaa ja noroa. Onse outo äijä.

No ylläolevaa ei kannata ottaa kovin tosissaan, kunhan laitoin jotta jotkut peruspessimistit ymmärtää että jo pelkästään tämä pelirytmi sekä kaikenlaiset muut ikävät tapahtumat jotka peliin kentällä vaikuttaa eivät välttämättä ole Myrrän syytä ollenkaan ja niillä mennään ketkä kentälle saadaan. Eikä se todellakaan ole ns. parasta pöytään ollut näissä pleijareissa.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Tällä hetkellä pronssipeli näyttää todennäköiseltä ja vaikka Ilves finaaliin kampeaisikin niin tuskin sekään Myrrä-kriitikoille kelpaisi vaan sitten valitetaan että jos olisi penkin takana Pennanen, K. Jalonen tai Ahokas niin TPS:ää ei olisi ikinä päästettykään 3-1 johtoon.

Minulla on hyvä olo siitä että Myrrällä on Ilveksen urheilujohdossa luottoa ja kerrankin meillä osataan katsoa yhtä kautta pidemmälle. Vaikka potkuvaatimukset varmasti kiihtyvät jos pudotaan finaaleista, kehottaisin miettimään tätä: Edellinen välieräpaikka tuli 2001. Sen jälkeen Ilveksen valmentajista kengänkuvan persuuksin saivat Selin, Sykora (erosi itse), Eloranta, Mälkiä, Pajuoja, Helminen, Tuokkola ja Kivi. Melkoinen lista. Ja pointti tässä on, että toiko nämä toistuvat valmentajanvaihdot ja bussin alle heittämiset Ilvekselle menestystä saati mitään hyvää Ilveksen organisaation toimintaan ja sitä kautta kannattajien elämään? Entä mikä sitten toi sen kauan kaivatun välieräpaikan: se, että valmentajaan luotettiin silloinkin kun peli ei kulkenut ja tämä sai tukea organisaatiolta ja osattiin katsoa pidemmälle kuin edellisen pelin lopputulosta. Niin se vain on että urheilussa saa harvoin pikavoittoja ja vaikka saisikin, ei niillä pidempää menestystä rakenneta.

Voidaan toki keskustella siitä, että pitäisikö Myrrä pistää kiertoon ja tuoda tilalle joku uusi ukko, mutta muistuttaisin että Pennasella, Helmisellä, Marjamäellä, Jalosella jne. on myös ne omat huonot puolensa, heikkoutensa ja omat luottopelaajansa ja sokeat pisteensä. Valmentajaa vaihtamalla voi päästä eroon joistakin ongelmista mutta sen uuden kaverin mukana tulee jotain uusia ongelmia.

Ei tämä sinänsä sitä tarkoita että valmennuksen ei pitäisi olla kriittinen ja kyllä senkin pitää analyysi omasta suoriutumisestaan tehdä kauden jälkeen. Miksi ollaan TPS:ää vastaan näin pahasti jaloissa? Miksi moni runkosarjassa loistanut pelaaja on hävinnyt täysin kuvasta? Mitä pitää pelitavassa muuttaa että saadaan siitä se etu käyttöön? jne. Ei valmennus ole tyhmää vaan käy varmasti nämä asiat läpi sitten kun on sen aika.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Häviäminen on Myrrän syytä, voittaminen tulee Myrrästä huolimatta.
Paras valmentaja tähän paikkaan.. katsotaan että kuka työtä sitten jatkaakaan.
Ilveksellä on tietty identiteetti hankittuna, eiköhän seuraavakin valmentaja jatka samaa linjaa... mikään " Dufva " ei siis tule kyseeseen. Näin ainakin oletan.
 

SiniOranssi_Kolmospaita

Luottopelaaja
Viestejä
1 535
Onko oikeasti totta, että täällä jotkut laittaa tappiot Myrrän piikkiin. En usko, että Karri Kiven johdolla te olisitte tässä. Myrrä on ollut huikee valkku Ilvekselle ja tuonut sitä Ilvekseen liitettyä rentoa ilmapiiriä kentälle ja sen ulkopuolelle. Kokemattomuus tulee tässä esiin, kun ei pystytä mukautumaan vastustajaan, mutta se taito tulee ajallaan.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Onko oikeasti totta, että täällä jotkut laittaa tappiot Myrrän piikkiin. En usko, että Karri Kiven johdolla te olisitte tässä. Myrrä on ollut huikee valkku Ilvekselle ja tuonut sitä Ilvekseen liitettyä rentoa ilmapiiriä kentälle ja sen ulkopuolelle. Kokemattomuus tulee tässä esiin, kun ei pystytä mukautumaan vastustajaan, mutta se taito tulee ajallaan.
Myrrä olisi alusta alkaen tarvinnut sen " Salon " aisaparikseen, Ojanen ei riitä. Eli pelikirjavelhon.
Myrrä luo loistavasti ilmapiirin, mutta...
 

SiniOranssi_Kolmospaita

Luottopelaaja
Viestejä
1 535
Myrrä olisi alusta alkaen tarvinnut sen " Salon " aisaparikseen, Ojanen ei riitä. Eli pelikirjavelhon.
Myrrä luo loistavasti ilmapiirin, mutta...
Joo, mutta se ei ehkä ole Myrrän vika että sitä ei hankittu. Ei Tapolakaan pyöritä koko Tapparaa yksin vaan siellä on tuokkola. Jos Myrrälle saataisiin Tumpin kaltainen kaveri niin varmasti tulisi laajuutta pelikirjaan
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 680
Myrrä jos jatkaa, niin kakkoseksi tarvitaan joku asenne jätkä.
No ei.
Myrrähän nimenomaan on se "asenne jätkä" sinne tarvitaan joku pelitapa velho ettei esimerkiksi hyökkäyspelaaminen ole pelkästään vasta-hyökkäys pelin varassa.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Joo, mutta se ei ehkä ole Myrrän vika että sitä ei hankittu. Ei Tapolakaan pyöritä koko Tapparaa yksin vaan siellä on tuokkola. Jos Myrrälle saataisiin Tumpin kaltainen kaveri niin varmasti tulisi laajuutta pelikirjaan
Tuokkola ja Salo olivat molemmat jo Ilveksessä.. no, kyllä näitä löytyy. Ei tarvitse olla edes nimekäs, joku nuori eteenpäin pyrkivä, jolla on pelitaktiset asiat hallussa.. vaikka sitten lisäksi nykyiseen valmennukseen.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 680
Asenteen omaava pelitapa jätkä. Myrrä on se hyvä jätkä.
No mitä kuullut Ilves pelaajilta juttua, ei se Myrräkään ihan aina ole pelkästään "hyvä jätkä"
Kyllä siellä ollaan tälläkin kaudella melkoisia "keskusteluita" käyty.
 

SiniOranssi_Kolmospaita

Luottopelaaja
Viestejä
1 535
Tuokkola ja Salo olivat molemmat jo Ilveksessä.. no, kyllä näitä löytyy. Ei tarvitse olla edes nimekäs, joku nuori eteenpäin pyrkivä, jolla on pelitaktiset asiat hallussa.. vaikka sitten lisäksi nykyiseen valmennukseen.
Salo halusi päävalmentajan pestin ja meni KooKooseen. Tuokkola vaihdettiin Ojaseen. Oliko järkevä vaihdos, niin siihen en ota kantaa. Maso Lehtonen voisi olla Ilvekselle kova valinta, koska ikää 33 v ja ei itse koe, että voisi vielä päävalmentajana olla. Siihen Myrrän apuriksi ja kokemusta plakkariin. Eikä oo mikään paska valmentaja, joten pelikirja on olemassa.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 034
Joo, mutta se ei ehkä ole Myrrän vika että sitä ei hankittu. Ei Tapolakaan pyöritä koko Tapparaa yksin vaan siellä on tuokkola. Jos Myrrälle saataisiin Tumpin kaltainen kaveri niin varmasti tulisi laajuutta pelikirjaan

Hyh.. päässä kuului hiljaa sana "oppimisprosessi" ja nyt menee vilunväreitä ympäri kehoa.

En nyt vieläkään ihan täysin ymmärrä tätä joiden halua tuoda jotain meuhkaajaa sinne penkin päähän, monellako sellainen oikeasti on?
 
Ylös