Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja 2019-2022

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
798
Moni kaveri on 21 vuoden aikana käynyt kokeilemassa, mutta jukolauta Jokke SINÄ teit sen. Ei ollut kyse pelkästään puolivälieräsarjan voitosta, vaan kyse on paljon, siis todella paljon isommasta asiasta; Ilveksen synkän korpivaelluksen päätös. Et ole ollut helpossa paikassa ja epäilijöitä on riittänyt aina tähän päivään asti, mutta olet ollut oma itsesi, luottanut valmennuksen tekemiseen, ja antanut niille kavereille pelipaikan ja peliaikaa jotka ovat sitoutuneet tekemiseen. Ihan jumalaton kunnioitus tekoasi kohtaan. Kiitos Jokke.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 963
Helvetin iso peukku lähtee minunkin suunnasta Joukolle ja koko staffille. Kirjoitin jo ennen tätä Kärpät sarjaa, että tämä on Joukon "Kiirastuli", jos Ilveksen matka olisi tyssänyt puolivälieriin jengiä vastaan joka vaihtoi valmentajaa noin kuukausi ennen poffejen alkua olisi se ollut omissa papereissani katastrofi.

Tuo haaste on nyt selätetty, kuten myös "historian" taakka. Nyt on vain voitettavaa ja uskon sydämestäni, että tässä Ilveksessä on sitä jotain spessua jota juhlitaan torilla!

Juuri näin. Tämä oli kiirastuli, jonka joukkue selvitti. Ilvekselle organisaationa paljon isompi voitto kuin yksi peli. Jokke sen johti, Jokelle kaikki kunnia, ihan helvetin hienosti hoidettu tänään ja runkosarjassa.

Jouko Myrrän nimi tullaan kirjoittamaan isoin kirjaimin seuraavan Olli Mustosen kirjoittaman Ilves-kirjan sivuille. Mies, joka sai aikaan muutoksen. Mies, jonka johdolla Ilves alkoi taas voittaa sarjoja.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 229
Ei oikein löydy sanoja päästä vaikka kuinka yritän, mutta Jokke teki sen mikä on tärkeintä ja vei meidän takaisin huipulle.

Jokke on nyt asettanut riman johon tämän seuran on pyrittävä vuosi toisensa perään, ja se on helvetin iso perintö minkä Jokke tälle seuralle sitten aikanaan antaa.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Myrrä ja joukkue on vastoin kaikkia odotuksia tilkinnyt oman pään 5vs5 pelissä, aivan loistavaa!

Tässä kohtaa kautta ei enää taikatemppua tehdä mutta alivoimaan on aivan pakko keksiä jotain uutta.
 

ipe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
511
Tämä on sitä johtajuus vajetta. Ei se kasvu ole vielä taskussa. Näillä otteilla tuskin voitetaan yhtään pudotuspeliottelua, saati sarjaa. 5peliä enää aikaa. Ja onhan Myrrällä vielä ensi kausi.
Surkea valmentaja, jonka kanssa Ilves ei tule pääsemään pudotuspeleissä ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Tämän äijän johdolla Ilves on jo kolmatta vuotta sulanut tämänkaltaisissa peleissä, joista olisi PAKKO ottaa kolme pistettä. Vain sokeat Myrrä-fanit eivät näe, että päävalmentaja on ainoa este Ilveksen menestymiselle tälläkin kaudella. Ei auktoriteettia, ei uskottavuutta, ei menestystä.
No eiköhän tässä muidenkin silmät aukea puolivälierätappion jälkeen siitä, mihin kausi lopulta ratkes.
Puolivälierissä odotettavissa häpeällinen lomillelähtö selvin otteluvoitoin, kun kokenut ja taitava Marjamäki pyyhkii meidän kokemattomalla luistelukouluvalmentajalla jäätä. Myrrä ei edelleenkään ole pelitaktiselta osaamiseltaan liigatason koutsi. Se tulee näkymään tämänkin kevään ratkaisupeleissä.
images.jpeg
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 455

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 361
No.. kyllä, olen euforiassa tilassa välieräpaikasta..

Arvostelen silti vähän valmennusta taas pelinluvusta ja taktiikasta.

Eka erä oltiin köysissä, koska mit vit, otetaan viivelähtö, mennään rintamana ja.. ei syötetä laitureille vaan pistetään päätykiekko. Tämä toistui niin useasti, että kyse oli valmennuksen valinnasta.

Kun sit tokassa palatiin siihen peliin (no ei oikeastaan, mutta sinnepäin), jota ollaan koko kausi pelattu, ei pyrittiin riistoihin ja nopeisiin vastahyökkäyksiin, saatiin tilanteita. Pitkät hyökkäykset ei toiminut, koska vääntövoima laidassa hävisi Kärppien vastaavalle. Mutta tähän silti ajauduttiin jatkuvasti jättämällä syöttöketjut tekemäättä ja pistämällä kiekkoa kulmaan

Pelinluvussa.. YV aloitus, laitetaan Sebok alottaan kun vastossa on Mäenalanen.. heij.. Konna eni van? Joka EI ollut pelannut edellistä vaihtoa. Sama kolmannen viimeisellä minuutilla saadaan hyökkäyspäähän alotus, kuka alottaa.. Sebok... pikku juttuja, voiton jälkeen voi tuntua paskanjauhamiselta mutta...

..noo vittuako sillä, välierissä ollaan ja pelikirjamaalilla, keskialueen riisto ja nopea vastahyökkäys ja Konna upottaa.. huusin ääneni hallissa pilalle, onnex voi kirjottaa…
 

Kerouac

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
112
Vaikka melko kovasti karsastankin ajatusta siitä että redusoidaan pleijarisarjat vain valmentajien kaksinkamppailuksi, niin siitä katsantokannasta voi nyt huomioida että Joken trophy roomissa on melkoisen pätevinä pidettyjen Jussi Ahokkaan ja Lauri Marjamäen päänahat.

Ja kohta pääsee näyttämään josko Ahokkaan saisi skalpeerattua uudestaan.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 025
@TaikuriLuttinen Jaa että nyt on luottavainen olo ?:D eikös ilveksen pitänyt sun mielestä lähteä leville

Minun luottoni Myrrään ei ole kadonnut missään kohtaa pudotuspelien aikana. Syksyllä kyllä, mutta sitten näin valon ja ymmärsin, että kaikki mitä Jokke tekee on osa tarkkaan suunniteltua suurempaa kokonaisuutta.

Luultavasti sekoitat minut nyt johonkin muuhun nimimerkkiin, oma epäilykseni on täysin erilaisella nimimerkillä operoiva jäsen @LuikuriTattinen.

Kohta mennään taas, kohti leviä, kauden kohokohtaa, kun pääsee ottaan märkää. Vittu. Yksikin päästetty maali on liikaa, varsinkin, kun Kärpät sen räppää jostain pilipali yv tuomiosta, loppupeli hingataan sitten takaa-ajo asemassa, eikä saada tehtyä maalia, ei olisi uskonut, että liigassa eniten (?) maaleja tehnyt joukkue sulaa noin.
 
Ylös