• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Joni Ikonen

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
7 620
Esitän kyllä siinä mielessä eriävän mielipiteen, että omaan silmään Joni Ikonen on vain väläytellyt noita ominaisuuksia. Mukaan mahtuu myös lukematon määrä surkeita ratkaisuja, ja esimerkiksi ylivoimassa ollut kyllä painajaismaisen huono, vaikka Lukkoa vastaan osuikin. Omassa päässä tuntuu olevan kokoajan hieman pulassa.

Liike on edelleen liigatasolle todella heikkoa, enkä kyllä näe hyötyä ellei se reilusti parane. Tällä hetkellä Joni ei mahtuisi suurimmassa osassa top 6 joukkueista pelaamaan.
Helvetin huonosti myös syöttää. Suurin osa syötöistä menee puoli metriä eteen tai kaverin jalkoihin. Tämä on ollut itselle se suurin ihmetys. Aina luullut, että tämä on sellainen klassinen sentteri, jonka pakista löytyy laaja syöttöarsenaali.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 018
Lupaava kaveri Joni on. Laukaus lähtee pienestä tilasta nopeasti ja kiekko tottelee hyvin (syötöt / vastaanotot). Peliäly hyvällä tasolla. Vaikka on sentteri niin mieli tekisi verrata K.Kuuselaan. Aika kova vertaus, toisaalta Kuuselakin taisi päästä liigatasolla läpimurtoon vasta reilu parikymppisenä. Toivottavasti saa ehjän loppu- ja harjoituskauden nyt alleen.
 

Simultaanieläin

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
311
Itse asiasta minulla ei ole selkeää mielipidettä, mutta erinomaisen mielenkiintoista nähdä ensi kaudella, että ovatko oikeassa ne, jotka näkevät ainoaksi selkeäksi heikkoudeksi nykyisen liikkeen (tai mahdollisesti muut heikkoudet siitä juontuviksi) vai ne, jotka näkevät olennaisia heikkouksia liikkeen lisäksi ja siitä riippumatta.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Hyvin tuo vetää siihen nähden, että on pari vuotta ollut reenaamatta ja pelaamatta. Ottelutahdin ja Ilveksen sentteritilanteen takia on pelannut, vaikka normitilanteessa olis voinu jokusen viikon enemmän reenata kovaa. Paikat kestää tämän tahdin, se on pääasia. Kaippa tälle aika moni Sandellin kohtaloa jo mietiskeli. Hyvä pelaaja ens kaudelle Virtasen ohella Ilveksen krooniseen sentteripulaan.
 
Ylös