• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Jerry Ahtola

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
1 216
#81
Ykköskorin äijä, pakko onnistuakkin.

Palkka varmasti Ilveksen mittakaavassa melkoisen suuri.
Jep, onhan matkaa vielä kuljettavana. Piristymisen merkkejä pelissä ja toivottavasti onnistuminen maalin muodossa pudotti apinan niskasta. Nyt on pakko kaivaa positiivisuutta kaikesta.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 159
#82
Olettaisin, että Ahtola hankittiin luotettavaksi kahden suunnan sentteriksi tuomaan kokemusta nuoreen miehistöön. Pahimmassa tapauksessa käykin niin, että myös Ahtola joutuu astumaan liian suuriin luistimiin, toisin sanoen, että häneltä aletaan odottaa maaleja.

Ennen kauden alkua kaiketikin odotettiin, että Suomi, Rautiainen ja Halmo olisivat niitä ykköskorin ratkaisijoita. Toistaiseksi kukaan heistä ei ole siinä roolissa onnistunut.
 

Okafani

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
512
#84
Jäsen Okafani kuittaa tästä henkilökohtaisesta ja turhasta onelineristaan varoituksen. Jatkossa muut miettivät sitten mitä palstalle suoltavat.
Brooks tietää kaiken. Eihän vain narsisti?
 

Soho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
889
#85
Oli kyllä hieno punnerrus Jerryltä eilen. Juuri tuonkaltaisia maaleja ja yrityksiä mieheltä voi odottaa. Parhaimmillaan voisi tuoda hieman erilaisen ulottuvuuden keposeen mutta taitavaan hyökkäyskalustoon. Hitto kun saisi jalkansa paremmin liikkeelle, eikös Ahtola nuorempana ollut nimenomaan nopea. Vammat ovat jättäneet jälkensä, mutta ei heitetä vielä toivoa.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
1 216
#87
Kookoo -pelin niukasta peliajasta (9:25) huolimatta Ahtola pelasi hyvän pelin. 3-2 maalissa rauhoitti pelin hyökkäysalueelle ja antoin helpon syötön viivaan (Maali tuli jatkotilanteesta).
Maalissa ajoi hyvin maalille ja oli hyvissä asemissa jos olisi tullut ripari (Ikonen laittoi kiekon maaliin).

Ompas tullut lähiaikoina kehuttua Ahtolaa, mutta pakko on kehua kun mies on vähällä peliajalla erottunut porukasta positiivisesti.
 

näsinneula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
801
#89
Ahtola peliliike ei ole riittävää. Kun ei lisäksi omaa maagista pelikäsitystä eikä pelinlukutaitoa, niin on sen ratkaisevan hetken jäljessä pelin ytimestä. En tiedä mikä oli syy Jerryn liittämiseksi joukkueeseen. Toki maalin edessä ja kulmissa ei ole katollaan, mutta riittääkö se ?????
 

Simma

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
662
#94
Nyt olisi sitten Jerryllä näytön paikka, kun Ruotsalainen lähtee EHT peleihin. Ihmettelisin suuresti jos paikkaa ykkösessä ei olisi seuraavassa pelissä. Uskon että Jerry tulee olemaan iloinen yllätys vielä monelle talven ja kevään aikana.
 

RajamäenEki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
#97
Jerpan luistelu on kyllä vieläkin ihan kauheen näköstä.
Toittavasti saa fiilistä niin kauhoo kyllä noita räkämaaleja jokusen vielä.. mutta tosiaa 3-4 kentissä on anti parhaimmillaan ja mielellään laidassa sikälimikäli tänne joku ukko keskikaistalle saadaan..
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 159
Alun perin Ahtolaa markkinoitiin näin: "Jerry Ahtola on erittäin motivoitunut ja näytönhaluinen hyökkääjä, joka tuo joukkueeseemme kokemusta ja voittajuutta. Hänelle kaavaillaan keskushyökkääjän roolia."

Oletin, että Ahtolaa olisi soviteltu tasapainottavaksi sentteriksi kolmoseen tai neloseen. Mutta ei Ahtolan jalkanopeus riitä Ilveksen tämän kauden pelitapaan, paitsi silloin, kun ryhmän pelinopeus kokonaisuudessaan syystä tai toisesta tökkii.
 
Ylös