Jean Carlos Blanco

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 294
Kolumbialainen hyökkääjä Jean Carlos Blanco ovat allekirjoittanut Ilveksen kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2022. Hänen edellinen seuransa oli Kolumbian pääsarjaseura Boyaca Chico FC.

29-vuotias Jean Carlos Blanco on pelannut urallaan yli 160 Kolumbian pääsarjaottelua ja sen lisäksi hänellä on kokemusta myös Bulgarian pääsarjasta CSKA Sofian riveistä. Pääsarjamaaleja hän on viimeistellyt uransa aikana 40 kappaletta. Kolumbiaa hän on edustanut U17-maajoukkueessa.

– Jean Carlos on hyvä ilmassa ja todella valmis tekemään töitä joukkueen eteen. Hän ei ole myöskään mikään palloa odottava hyökkääjä, vaan hän pelaa todella aktiivisesti ja aggressiivisesti koko ajan. Harjoituksissa on maalinverkon heiluneet hänen toimestaan hyvällä prosentilla. Vaikka hänellä on hiukan pidempi tauko peleistä, niin hän on ammattimaisesti pitänyt itsensä kunnossa eikä ainakaan siitä tule jäämään kiinni pelaaminen, Jarkko Wiss kuvailee tuoretta hyökkääjähankintaa.

Blanco tuo joukkueeseen lisää kokemusta sekä kilpailua pelipaikoista. Wiss näkee tilanteen hyvänä:

– Toivottavasti nyt saadaan sellaista oikeanlaista kokemusta. Eihän pelkkä ikä välttämättä kerro millaista kokemusta pelaajalla on. Blanco on kuitenkin pelannut kovissa ja fyysisissä sarjoissa. Noista sarjoista saadut opit ja kokemus ovat näkyneet jo treeneissäkin. Hän antaa lisää vaihtoehtoja ja työkaluja meille valmentajille.

Kaikki Blancon siirtoon liittyvät paperiasiat ovat kunnossa ja hän on edustuskelpoinen jo tämän illan kotiottelussa HJK:ta vastaan.

 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
1 174
Eiköhän tästä miehestä saada hyvä sentteri. Vielä toki kääntämätön kortti kilpailullisiin peleihin, mutta kiva jos verkko heiluu reeneissä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
1 174
Nyt oli sen näköistä peliä jota odottanut näkeväni koko kauden. Jos tuo meno jatkuu niin voisi olla käyttöä myös tulevalla kaudella. Siihen on pitkä matka toki.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 294
Blanco löytänyt työnantajan Ecuadorista ja tehnyt heti avausottelussaan voittomaalinkin.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 294
Blancolla Ecuadorin liigassa 10 otteluun edelleen 1+1, joten ainakaan merkittävää tulosta ei ole tehnyt sielläkään. Joukkuekin on sijalla 15/16.

Instagram on täynnä vauvakuvia, joten varmistus sille viime kesän HIFK-pelin voittomaalin tuuletuksellekin lienee löytynyt...
 
Ylös