Jatkosoppari-Launch?

Status
Viestiketju on suljettu.

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 025
Se on muuten Parikka aika korkealla tässä tilastossa tuon kolmivuotisen jälkeen jos ei ihmeitä satu.

1709712351699.png
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 541
Jaah, täällähän on kunnon mayhemit päällä heti aamusta.

Joku Parikkako jatkaa seuraavat kolme vuotta? Nice :D
Ja me lähettiin sillä liikenteeseen....
 

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
934
Ihan namiskuukkeli alku jatkosopimuksiin! Nöyrät 3 vuotta lisää sopimukseen mittaa. Parikka alkaa olemaan aika poikkeuksellinen tapaus mitä tulee seurauskollisuuteen. Mahtuisi kaikkiin Liiga joukkueisiin heittämällä, isossa osassa joukkueita olisi top 4 puolustaja.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 025
Pakko olla sopparissa jotakin ulkomaanoptioita. Toki viimeksi ei sellaista käyttänyt :)


Puolustaja Jarkko Parikka – Jatkosopimus 2024–2027

Vuodesta 2015 lähtien Ilvestä edustaneen Jarkko Parikan, 26, kolmivuotinen jatkosopimus ulottuu kevääseen 2027 asti. Kuluvalla kaudella Liigassa 56 ottelussa pisteet 2+8=10 tehnyt puolustaja pelasi myös Ilveksen kaikissa kahdeksassa CHL-ottelussa. Parikan plusmiinussaldo Liiga-kausilta 2018–2024 on tällä hetkellä +98.

– Sopimukseemme sisältyi alun perin seuran kotimaan optio ja pelaajan ulkomaan optio ensi kaudesta, mutta molemmilla osapuolilla oli halu muokata sopimuksen pituutta. Olemme erittäin iloisia, että pääsimme jo vuosia seurassa pelanneen Jarkon kanssa pitkään jatkosopimukseen. Hän kuuluu nykyjoukkueemme kokeneimpaan Ilves-kaartiin, mutta on edelleen vasta parhaan peli-ikänsä kynnyksellä. Hän on joukkueemme luottopelaajia, jolle on kertynyt myös paljon maajoukkue-eduksia viime vuosien aikana, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.


Tämän mukaan ei ole Ilveksen ensi kauden joukkueen runko rakentuu – seura julkistaa kahdeksan jatkosopimusta – Tampereen Ilves
 

NallePuh

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
396
Koska seuraavaa sopparia?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös