Jarkko Parikka

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 908
Jakke ei muissa Liigajengeissä pelaa kuin korkeintaan vanhana parruna, jolloin ei enää Ilvekseen mahdu, jos haluaa uraansa niin pitkään jatkaa. Sellainen fiilis on tuosta jantterista tullut, että on niin seuran mies kuin olla voi. Eiköhän joskus peliuran jälkeen löydy organisaatiosta työpaikka. Näen hänessä Laukkasen Lassen työnjatkajan.
Ei taida pelaajat ruveta huoltajiksi. Nähnyt läheltä kuin paljon työtä huoltajilla on.

Ei tuu nykyaikana ainakaan mieleen pelaajia, ketkä ois huoltajiks ruvennut peliuran jälkeen
 

Pöllö

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
461
Siis miten se on mahdollista, että Jakella on nyt yhdeksäs kausi menossa kun just se vasta aloitti täällä?

savingprivateryan-ww2.gif
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 381
Puolustaja Jarkko Parikka – Jatkosopimus 2024–2027

Vuodesta 2015 lähtien Ilvestä edustaneen Jarkko Parikan, 26, kolmivuotinen jatkosopimus ulottuu kevääseen 2027 asti. Kuluvalla kaudella Liigassa 56 ottelussa pisteet 2+8=10 tehnyt puolustaja pelasi myös Ilveksen kaikissa kahdeksassa CHL-ottelussa. Parikan plusmiinussaldo Liiga-kausilta 2018–2024 on tällä hetkellä +98.

– Sopimukseemme sisältyi alun perin seuran kotimaan optio ja pelaajan ulkomaan optio ensi kaudesta, mutta molemmilla osapuolilla oli halu muokata sopimuksen pituutta. Olemme erittäin iloisia, että pääsimme jo vuosia seurassa pelanneen Jarkon kanssa pitkään jatkosopimukseen. Hän kuuluu nykyjoukkueemme kokeneimpaan Ilves-kaartiin, mutta on edelleen vasta parhaan peli-ikänsä kynnyksellä. Hän on joukkueemme luottopelaajia, jolle on kertynyt myös paljon maajoukkue-eduksia viime vuosien aikana, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.

GH-XxJXW8AAfOle.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 388
Meidän puolustuksen tuki ja turva! Aika kova jatko :)
 
Ylös