Jalkapallon EM-kisat UEFA EURO2020

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 422
Kohta mennään!!! Aivan huikea fiilis. Kylmät väreet menevät jo hetki ennen ottelua. Nyt se tasuri edes niin jatkopaikka haaveet pysyvät realistisena.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 482
Kun saadaan pallo niin näyttää että hyökkäyssuunta on sama kuin tanskalla, lähdetään omia kohti?
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 555
Ei ole isät vs. pojat, ei lähellekään.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
On kyllä kammottava tuo Eriksenin tilanne...

Pistäkää nyt tämä peli poikki.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 422
Eriksen oli tajuissaan lähtiessään kentältä. Nosti kädet otsan korkeudelle. Lähde Twitter . Kuhan jatkohoito onnistuisi.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
En ole koskaan nähnyt vastaavaa...
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
Ensiapuhenkilökunnan merkitys nähtiin juuri livenä maailman edessä. Itse lupaan hakeutua ensiapukurssille, jos näin sattuu käymään oman itseni edessä ainoana henkilönä paikalla olevana. Maailman yksi tärkeimmistä taidoista.

Joo. Ansaitsisivat finaaleissa myös kultamitalit kaulaansa. Nuo ihmiset ovat niitä oikeita sankareita.

Suuri arvostus.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 384
Aika hiljaiseksi veti...

Kova päätös jatkaa ottelua, varsinkin Tanskan joukkueelta.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 301
Ei siinä lopulta kauheasti vaihtoehtoja ole kun peli ei voi keskenkään jäädä. Aikataulu on myös tiukka. Pelaajat ovat ammattilaisia, rispektit siitä. Lisäksi Eriksen oli myös toivonut tätä.

Pelaaminen tuollaisen jälkeen on vaikeaa, ja sillä oli puolin ja toisin vaikutuksensa; hyvä homma että Suomi kairasi arvokkaat pisteet. Tanskalla lienee nyt vaikeaa kasata tuosta itsensä. Eriksen, missattu pilkku, tuomarin suosiollinen avustuskaan ei auttanut, eivät olleet budjetoineet pistemenetyksiä, kauheasti laukauksia versus Suomen 1/1, jne. Nyt täytyisi sada Belgialta pisteitä.

Christian Eriksen on hieno pelaaja. Jäänyt hyvin mieleen Valioliiga-ajoilta. Toivottavasti asiat järjestyvät ja saa jatkaa pelaamista. Tutkimuksia joutuu käymään varmasti paljon läpi. Positiivista kuitenkin on, ettei tapahtuma ollut kohtalokas.

Seuraavaksi Suomelle tulee todella tärkeä matsi Venäjää vastaan. Venäjän peli Belgiaa vastaan antaa optimismia sen suhteen että vähintään tasuri on otettavissa. Neljä pistettä olisi kova juttu.
 

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 284
Eilinen peli oli varsinainen tunteiden vuoristorata, täysin absurdi peli. Ensin iloa ja jännitystä ja se fiilis, kun itekin puin Suomen pelipaidan päälle ja virittäydyin ottelun tunnelmaan. Ja vielä pelin aikanakin olin aivan täpinäissäni, miten hyvin Suomi hoiti puolustuksen ottelussa. Sitten totaalinen järkytys ja hiljaisuus kun Eriksen lyyhistyi. Olen nähnyt ja ollut mukana kymmeniä kertoja elvytys-tilanteessa työssäni, mutta tuo paikka on se, missä sitä ei iki maailmassa haluaisi nähdä. Kaiken kansan edessä. Tässä vaiheessa itelläkin tuli itku. Tuo tilanne on pelaajille ihan hirvee. Kaiken voi nähdä Arajuuden epätoivoisilta kasvoilta.

Suomalaiset fanit osoitti solidaarisuutensa antamalla lippunsa näköesteeksi kentälle, huusivat Christianin nimeä, johon tanskafanit vastasi Eriksen. Peliä päätettiin jatkaa, olin sitä mieltä, että sitä ei olis kuulunut jatkaa. Mutta suomalaiset teki siitäkin arvokkaan. Sekä kentällä että katsomossa. Nyt voin sanoa: olen niin ylpeä suomalaista! Ja Jollen solidaarisuus Eriksenin tilannetta kohtaan, kun jätti tuulettamatta historian ensimmäistä maalia.

Vaikka voitto tuli, ei sitä viitsinyt juhlia mitenkään. Unikaan ei tahtonut tulla silmään yöllä. Toivottavasti Venäjä-pelissä huuhkajat saavat juhlansa, ovat sen ansainneet! Kävi kisoissa miten kävi, huuhkajat ovat jo nyt voittajia.
 

Luchs

Guest
Olisi jääkiekko puolellakin opittavaa eilisestä fanikulttuurista.

Terve kilpailutilanne on hyvä, siihen kuuluu myös vastustajan kunnioitus vaatimattomimmissakin tilanteissa, tämä tulee ajoittain mieleen palstan väljähtyneissä 'mouhijärvi' höpötyksissä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 301
Kaikki hoidettiin hyvin esimerkillisesti niin kentällä kuin katsomossa. On hienoa nähdä asioiden menevän näin.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 335
Käsittämätön ilta ja ottelu eilen. Tuli taas tajuttua se kuinka nopeasti elämässä voivat asiat muuttua. Pitäkää lähimmäisistänne huolta ja olkaa enemmän yhteyksissä heihin.

Urheilu todellakin yhdistää ihmisiä ja oli hieno kuunnella, kun Suomi fanit aloittivat ”Christian” huudoilla, johon tanskalaiset vastasivat ”Eriksen”. Klippi vielä aiheesta:
 
Ylös