Jakub Málek

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Tänään oli hyvä peli Jakubilta, ei moitittavaa.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 702
Erittäin tasapainoinen suoritus. Tais siinä olla ainakin yksi "game-saver" 3-3 tilanteessa.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Hyvä, että sai voiton alle. Pelasi hyvällä tasolla eikä tänään tullut imurointeja. Otteissa näkyy silti vähän itseluottamuksen puute ja maalin siirtäminen Pelsun myllyttäessä oli mielestäni yksi oire siitä. Siitäkin syystä tosi tärkeä onnistuminen.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 415
Meen nyt vastavirtaan tästä viime pelistä, mutta minusta Malek ei vieläkään vakuuttanut. Tuo miten hän aina jämähtää laukauksen jälkeen huokuu epävarmuutta. Tietenkin voitto helpottaa ja kenttä ei todellakaan pelannut helppoa peliä hänelle.
Samaa mieltä. Tuo maskipelaaminen on todella heikkoa. Vetää polvilleen, levittää tumput ja toivoo parasta.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 314
Pitäskö Malekin kilpeen ja räpsään laittaa käsipalloliisteriä, nii saatais riparit kuriin
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 433
Koosteen katseltuani muutama huomio:

- Eka Pelsujen maali oli tehty. Nopea ohjuri parhaalta paikalta ei jätä maalivahdille hirveästi saumoja.

- Toisessa Pelsujen maalissa Schnarr työntää selvästi Malekia maalivahdin alueella ja tuossa tilanteessa olisi ollut haaston paikka. Aika kauan odotellaan vihellystäkin, vaikka linjaus kaudelle oli, että peli vihelletään nopeasti poikki maalivahtien suojelemiseksi. Silti kiekko olisi pitänyt kyllä saada peitettyä ja vaikka yksi pakki pötkälleen Malekin eteen.

- Kolmannessa maalissa ei tule riparia Malekin torjunnasta, vaan kiekko osuu maskipelaaja Schnarrin hanskaan ja kimpoaa siitä takanurkalle.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 419
Kyllä se Pelsujen toka maali oli myös pakeilta Parikka-Latvala sota-alueen täydellinen häviäminen. Ei vaan voi tollai antaa vihujen huseerata maalin edustalla.
 

Petelius

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
658
Toisessa Pelsujen maalissa Schnarr työntää selvästi Malekia maalivahdin alueella ja tuossa tilanteessa olisi ollut haaston paikka.
Tästä samaa mieltä, varsinkin jos olisi ollut 5vs 5 tilanne. Nyt haasto ja erä alkaisi alivoimalla ja silti maali taulussa. Ilveksen vaihtopenkki on aika varovainen haastamaan, olisiko paskoja kokemuksia. Malek ei tuossa oikein voinut enempää tehdä kuin toivoa kellon pelastavan.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 433
Onhan tämä Tsekin maajoukkueveskari paljon palstamainettaan parempi kassari. Eikös hänellä sitä paitsi ole vähintään 10 matsia pelanneista maalivahdeista peräti paras voittoprosentti? Ja eikös voittaminen ole se, mikä tässä hommassa merkkaa?

Paljon kehitettävää, mutta hyvä aihio. Teknisesti hyvä, isokokoinen ja kylmäpäinen. Riparikontrolli kuntoon ja vähemmän lipsahduksia (joiden määrä ei toki ole ihan tämän palstan maineen veroinen).
 
Ylös