Jakub Málek

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 313
Hyvin on Malekin poika pelannut kaks erää K-Espoota vastaan!
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 313
Kooveella peli repes rumasti, kun 1-2 johto suli 4-2 tappioon vajaassa kolmessa minuutissa. 1-2 maalia oli otettavissa Malekilla tänään.

Malek turhautui omien maalineduspeliin 3-2 maalissa ja hakkas mailalla jäähän.
 

Zerofan

Luottopelaaja
Viestejä
2 955

Liitteet

  • malek 1.png
    malek 1.png
    88,6 KB · kertaa luettu: 64

Kreivi Brad Sjöblom

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
290
Ihan mielenkiinnosta kysyn et mikä on Malekin voittoprosentti ?
Vastataan toki jos sen haluat tietää. Tällä hetkellä voittoprosentti 53,85% ja tällä sijoitus 9. maalivahdeista jotka ovat pelanneet vähintään 3 ottelua.

Tässä myös edeltävien 5 pelien päästettyjen maalien määrät:
Lukko 3, KooKoo 1, Jukurit 2, Ässät 1, Kalpa 1.

Ja ne pelit joita ollaan hävitty Malekin ollessa maalissa, niin kysynpä vain että monessako Malek ei ole antanut mahdollisuutta voittaa?

E:Hidas
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Malek ei ole vielä voittava maalivahti, sellainen, joka kannattelisi joukkuetta nihkeinä iltoina. Ei hävitty Malekiin tänään, mutta ei hän kyllä esittänyt yhtään mitään sen kummempaa kuin muukaan joukkue. Paljon on töitä vielä edessä, mutta nuori on kaverikin.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 947
Ei juuri käy miestä kateeksi.

Kolmeen viimeiseen peliin neljä päästettyä maalia, muttei yhdestäkään ottelusta voittoa, kun itse ollaan jääty kaikissa peleissä maaleitta.

Totta tämäkin, mutta on miehen voittoprosentti sellainen, että tappio siitä käytännössä tulee, kun miehen maalin nimeää.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 667
Tämä on ihan hyvä kolmos veskari, ei ole Malekin vika että on väärässä paikassa ja roolissa. Hienoja torjuntoja, mutta hävisi Rubinille 100-0
Rubin on tämän liigan toiseksi tai kolmanneksi paras maalivahti. Ei kaaduttu tänään Malekiin ja Langhamer ei voi pelata kaikkia pelejä.
 
Ylös