Jérémy Grégoire

Diego de la Vega

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
608
Itse odotin ukkoa joka mahtuu neloseen ja jonka suurin avu on nimenomaan kovuus.

Vaikkei nykykiekossa enää mitään poliiseja ole niin yksi uhka pitäisi olla jotta tähtipeaajamme saisivat olla rauhassa.

Tähän olen pettynyt ja uskon fyysisesti kovemman kaverin neloseen löytyvän jos halutaan.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 505
Ainakin omasta puolesta voin sanoa, että ei kyllä todellakaan ollut mitkään kovat odotukset miehen suhteen. Neloseen hahmottelin ja tulospaineet aika olemattomat. Minkkoja on tullut, peli ollut lähinnä selviytymistä ja hyökkäyspään anti olematonta. Jos sijoituksena ajateltaisiin niin näkisin, että Gregoire on tuottanut pelkkää tappiota. Vähän kärjistettyä settiä, mutta kokonaisuus kokoajalta ja lähimpänä totuutta.

Tämän hetken loukkitilanteessa Gregoire kuuluu kokoonpanoon, koska ei ole parempaakaan. En silti voi käsittää miten siellä kuukautta ennen try outi loppumista olisi hätäilemässä sopparia käteen. Siinä ajassa voi samalla katsoa miten miehen peli kehittyy ja silmäillä sitä markkinaa paremman kannalta.
Mää oon vähän sitä mieltä ettei näitä asioita kannata foorumin mukaan päättää. Valmennus ja urheilujohto tekee päätöksen. Startti on toki ollut vaikea muttei se nelonen ole usein ilman häntäkään ollut parempi, oikeastaan huonompi. Hän on selvästi odotetun kaltaisella polulla ja luotetaan siihen että tarvittava kehitys tulee kauden mittaan, niin hänelle kuin koko joukkueelle. En ainakaan itse pidä kauden sopimusta minään katastrofina. Pelitapa ei ole ytimessä vielä kunnolla kellään.
 

Kädetön Möyrijä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
192
Nyt, kun Kanadan-Tuuskin kommentti vaimon ja koirien saapumisesta Tampereelle loppukaudeksi on tehty suora johtopäätös jatkopahville, niin miettikääs tätä…

Oikeasti Tillu onkin ilmoittanut jo aiemmin, että ei muuten tryout johda mihinkään. Jerry on tehnyt loppukauden pahvin Bapparaan ja tekee meitä vastaan finaalin Game 7:ssa coast-to-coast maalin. Tämän jälkeen vetää Parikan Lesille hankkimaa koiranpentua turpaan laulaen Live is Life!

Kuulin tän luotettavalta lähteeltä
 
Viestejä
1 864
Ei kanukki joukkueessa pitäisi olla mikään itseisarvo, jota roikotetaan väkisin mukana. Tietämättä mitään herran palkasta, mielestäni jokaisen ulkkarin pitäisi olla vahvistus omalle tontilleen. G. ei missään nimessä ole.

Tästä voidaan toki laajentaa keskustelua myös muihin ulkkareihin ja heidän tuomaansa lisäarvoon. Kodytek on tällä hetkellä ainoa, joka on kiistattomasti sitä tuonut. Mutta Gregoiresta on ollut paljon enemmän vahinkoa kuin hyötyä.
Tahtoisin kovasti uskoa, että verkot ovat jo vesillä.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
Gregoire menettelee, jos palkka on jotain liigapelaajan keskiarvotasoa.

Jollain tapaa odottaisin, että hän ainakin olisi se, joka on torikokouksissa joukkueemme eturivin puhemies. Lisäksi sai itse eilen suojaamattomaan paikkaan poikkaria, josta jäi jäähänkin makaamaan. Odotin, että olisi käynyt kuittaamassa tämän jotenkin, mutta käsijarru on päällä. Veikkaan Pendon määränneen, että jokainen pelaa jäähyttömästi.
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 105
Jos jatko on jo päätetty niin kyse lienee määrällisestä vajeesta ja pelosta että miehet loppuvat kesken.

Viime kausina välillä koirankopissa istuneet ja sittemmin matkaa jatkaneet Ruokoset, Nallit, Miehot, Odenit eivät ainakaan huonompia olleet.

Korostaa vain sitä seikkaa, että pelaajatarjonta on taas heikkoa ja ilmassa myös jonkin tasoinen kyvyttömyys etsiä helmiä niistä vähistäkin tarjokkaista.
 

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 072
Gregoiren osalta ongelmia tuottaa tuo poikkeuksellisen heikko luistelu, jonka ansiosta kaikki kentällä on vaikeaa. Onko tuo nyt seurausta jostakin vammasta, vai onko hän aina liikkunut yhtä kankeasti? Jotenkin kuvittelisi, ettei edes Itävallan sarjassa pystyisi tekemään pisteitä tuollaisella liikkumisella.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
Jos jatko on jo päätetty niin kyse lienee määrällisestä vajeesta ja pelosta että miehet loppuvat kesken.

Ihan aiheellinen pelko. Markkinat ovat niin kuivat, että jo uransa lopettaneitakin yritetään värvätä kilpaa ja nämä voivat sanella ehdoksi, etteivät osallistu runkosarjan peleihin.

Ilveksellä on määrällisesti eri pelipaikoille pelaajia ollut riittävästi, mutta kyllähän notkahdus on melkoinen, kun esim. kaksi runkopakkia puuttuu.

Jos Gregoire ei ole kallis pelaaja, pitäisin häntä mukana ainakin tryoutin loppuun ja katsoisin rauhassa, onko siihen mennessä saatu hankittua jostain varmasti parempi suorittaja.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 723
Gregoire ulos.
Överiheikko, säälittää katsella.
Try-out vielä kuukauden. Eikös Meskasen ja ehkä ratisen pitäisi olla tuolloin jo kokoonpanossa.
Jos ei tillu löydä tuota parempaa tässä ajassa niin säälittävää sekin.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 541
Gregoire ulos.
Överiheikko, säälittää katsella.
Try-out vielä kuukauden. Eikös Meskasen ja ehkä ratisen pitäisi olla tuolloin jo kokoonpanossa.
Jos ei tillu löydä tuota parempaa tässä ajassa niin säälittävää sekin.
Allekirjotan joka sanan. Sitä en ainakaan ymmärrä miksi jatkosoppari olisi kirjotettu kuukautta ennen, kun tarvisi. Tässä olisi hyvin aikaa katsella Gregoa ja etenkin muualle. Tuntuu, että harrastetaan hyväntekeväisyyttä. Mutta, mutta enempää en jaksa asiasta vaahdota ja luotetaan valmennukseen ja joukkueen johtoon.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 211
Gregoire ei ilmeisesti rupea mullittelemaan jos rooli on 14. hyökkääjä. Jos näin on, niin voi olla ihan hyväkin kiinnitys, kunhan lähtökohtainen rooli on varamies, eikä käsiä laiteta hyökkäjähankinnan suhteen tämän kiinnityksen jälkeen taskuun.
 

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
957
Meskanen ja Ratinen kun saadaan laatikkoon, ei Jeremyä juuri avauksessa nähdä, menee kai silloin varamiehenä. Joku hyökkääjistä on kuitenkin aina välillä poissa, eli paikkoja päässee tekemään. En kyllä vesi kielellä odota..
 

S_Kuusisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
536
Mun on kyllä erittäin vaikea uskoa, että tässä kohtaa sopparia olisi tehty jatkot näillä näytöillä. Paljon helpompi on uskoa se, että Grégoire itse toivoo saavansa pelata täällä loppukauden, ja puhuu siksi haastiksessa "loppukaudesta". Vaimo ja koira tulivat tänne nyt ainakin kuukaudeksi, ei sen tarvitse sitä tarkoittaa, että loppukauden soppari olisi taskussa. Kuukausi aikaa vielä näyttää, että on hyödyllinen pelaaja joukkueelle.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 300
Edelleen ainoa oikea suunta Gregoirelle olisi pikajuna Tampereelta. Liike on jähmeää, ei edes mene (tai kerkeä) kamppailuihin, joten mahdoton sanoa, onko kyvykäs niissä suoriutumaan. Maalia on turha odottaa, kun ei osu tyhjiinkään. Hankittiin kaiketi sentteriksi ja junnu vei sen paikan jo aikoja sitten.

Mikä puhuu sen puolesta, että tätä ukkoa pitäisi roikottaa rosterissa kevääseen asti? Ja perusteluksi ei kelpaa väsynyt "markkinat ovat rutikuivat". Tätä skeidaa on kuunneltu aika monta kautta putkeen.
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös