Jérémy Grégoire

Viestejä
1 815
Taitaa olla jo myöhästä. Tryoutilla olevalla pelurilla on ollu aika monta peliä aikaa näyttää. Entäs jos huomenna tekis 3+1, sit haluttas kaikki jatkosopparia loppukaudelle, mutta vetäiski taas jatkos niinku tähän asti ?
No jos tekee huomenna kypärän, kyllä siitä voisi jo vähän maksaakin.
Mieluummin kuitenkin pidetään Jeremias poppareilla.
 

Takaisku

Luottopelaaja
Viestejä
2 392
Mun fantasiassa Gregoire on kuljetuskoneen avatun lastausluiskan päässä 10km korkeudessa. Illalla selviää saisiko potkun persiiseen. Saa toki käyttää laskuvarjoa halutessaan.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 769
Jeremyn ongelma omaan silmään on se että liike ei riitä. Kokoajan vähän myöhässä ja kiekolla avut heikot.

Eiköhän mies suhaile tuossa lokakuun loppuun niin on edes vähän miehiä rosterissa.
 

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
356
Jeremyn ongelma omaan silmään on se että liike ei riitä. Kokoajan vähän myöhässä ja kiekolla avut heikot.

Eiköhän mies suhaile tuossa lokakuun loppuun niin on edes vähän miehiä rosterissa.
Olisipa se ainoa ongelma. Liigassa saa kahvata ja roikkua niin paljon että vaikka jalka ei riitä niin silti voi olla hyväkin pelaaja.

Gregoiren ongelma on se että hänen pelisilmänsä on olematon. Pelissä tulee useita tilanteita joissa hän vain luistelee tilanteen ohi tai sijoittuu aivan väärin, ja sitten ollaankin myöhässä. Ja tuo kun olet neloskentän puolustavassa roolissa ja olet jatkuvasti myöhässä huonon sijoittumisen takia on juuri se milloin joudut niihin isoihin ongelmiin jos luistelunopeuskin on surkeaa.

Kaikin puolin floppihankinta. Odotukset olivat hyvin matalalla ja silti ne onnistuttiin alittamaan. Olisin odottanut hänen edes joskus viimeistelevän taklauksensa tai edes välillä käyvän siellä vastustajan maalinedessä parkissa jotta toisi edes vähän maskiosaamista ja joskus ja jouluna voisi jopa perseen kautta pompata joku kiekko maaliin mutta hän useimmissa tilanteissa hän saapuu sinne maalille aivan kuten muuallekin tapansa mukaan... myöhässä.

Roskakoriin, junnu tilalle ja uutta matoa koukkuun. Nelosketju ei häviä yhtään mitään vaikka häntä ei tässä kuukautta enää mukana roikoteta.
 

JunanTuoma

Rivipelaaja
Viestejä
24
Väärä mies Ilvekseen.
Tuo pelisilmän puutos on iso ongelma. Nyt nelosessa Bau sijoittuu selkeästi hyökkäämään niin että on lapa jäässä valmiina ottamaan syöttöä vastaan, mutta Gregu toimii toisin. Pelinavaus häneltä hidasta, varmistelee aina alakerran kautta ja vastustaja tämän tietää ja käy raapimassa kiekon pois.

Nelonen tarvitsee rohkeampaa laitapelaajaa toimiakseen.
 

Masse Majava

Rivipelaaja
Viestejä
92
Ohi tyhjän maalin tärkeillä hetkillä ja jää kulmaan pyörimään, siitä Tappara maali toiseen päähän, ja periaatteessa mahdollisuus tulla mukaan peliin.

Eiköhän tuo aika aika tarkkaan kuvaa ja sinetöi miehen ajan Ilveksessä.
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 912
Ei jumalauta mitä pelaamista lopussa seisoskelee omalla alueella ja vetää tyhjästä ohi
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099
EFM:n kanssa ihan samaa mieltä, lopusta huolimatta. Tänään löytyi paljon kamppailuvoimaa ja pelasi lopun näin muuten todella hyvin. Oli aika pirun pitkä vaihto takana, kun lähti tuota koittamaan.

Mutta olishan siitä pitänyt tehdä, muttei aina voi osua :D
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Vähän käy kyllä sääliksi äijää, hyvä peli tänään mutta olihan nuo lopun temput aikamoista töhöilyä. Toki jos jompi kumpi niistä yrityksistä tyhjiin olisi mennyt sisään niin ketju olisi täynnä posia. Pienestä kiinni. Jos ja jos.
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös