Jääkiekkoilijat oikeudessa

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
370
Harmi ettei tiedotteeseen laitettu uhrilta nimetöntä palautetta mitä mieltä on siitä että raiskauksesta epäilty pelaaja sai olla kokoonpanossa tähän asti.

Ihan sairasta touhua kyllä. Ihan joka tasolla. Jos tällainen tulisi Ilveksessä esille ja pelaajaa ei joukkueen toiminnasta poistettaisi heti niin toimistolle lähtisi kausari takaisin.

Sairasta, ei voi muuta sanoa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 404
Samalla jokaisen olisi hyvä muistaa, että nyt puhutaan niin vakavasta rikoksesta ja vastenmielisestä teosta, että sitä ei pidä käyttää minkään Ilves-Tappara-väännön keppihevosena. Ja muistaa samanlainen moraalinen ryhti siinäkin tapauksessa, että Ilveksen pelaaja joskus olisi syytettynä jostain vastaavanlaisesta.

Juuri tällaisina hetkinä pitää tiedostaa, miksi kaikenlaisen seksismin, misogynian, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuvan vihapuheen jne. ei pidä antaa milliäkään levitä esimerkiksi tällaisilla foorumeilla. Ne ovat pohja sille pilaantuneelle maaperälle, missä tämä ns. raiskauskulttuuri syntyy.

Samaan aikaan voi todellakin hyvin nostaa tikun nokkaan Tapparan toiminnan ja tiedottamisen asiassa. Siitä ei todellakaan tule tyylipisteitä ja tuo tiedote, jolla Rönni uhriutuu ja saa jopa Calgary Flamesin vaikuttamaan suuremmalta kärsijältä kuin tekojensa uhrin, on aivan saatanan iljettävää luettavaa.
 
Viimeksi muokattu:

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 586
Siis toi organisaatio ilmotti Rönnin lausunnolla että ”ei oo Topilla ollu helppoo tässä”.

Tää on kyllä ihan rimanalitus kaikkien Tapparan tähän astisten viestinnällisten sekoilujen rinnalla.

#ketääneijätetäyksin piti näköjään sentteripulan aikaan. Nyt sai yksin selitellä ja kommentoida tuomiota. Ja senhän nuori poika teki juuri niin väärin, kuin voi. Kertoi kuinka rankkaa on itsellä nyt julkisuuden takia ollut. Ei pyydellyt anteeksi keltään ja kertonut tehneensä väärin.
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 431
Mä vihaan jokaista raiskaajaa tästä maasta ja tässä syy miks:
Olin 26 v ja silloinen tyttöystäväni meni kaverinsa kotibileisiin.
Kotiin tulon jälkeen vaikutti jotenkin poissaolevalta ja suoraan sanoen masentuneelta. Kahden kuukauden jälkeen aloin huomaamaan, että hänellä on maha alkanut kasvamaan. Sitten aloin asiasta puhumaan ja.... Tyttö alkoi itkemään. Muistan vielä hänen sammaltuneen puheensa: "Mut raiskatiin, X kotibilessä". Yritin väkisin kysyä, kuka tämän teki, mutta hän ei sitä sanonut.



Pari viikkoa tämän jälkeeen, tyttöystäväni teki itsemurhan.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 672
Pahoitellaan organisaation ja fanien puolesta mutta ei uhrin suuntaan mitään.
Mikäli huhut tästä isä-keissistä eli maksetaan hiljaiseksi, niin kertoo aivan tarpeeksi näistä hessuista.
 
Ylös