Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Neljätoista

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Tienataan ensin euro ja sitten katsotaan.

Nyt ollaan useampi satku perässä katsojatavoitettakin puhumattakaan viime kaudesta, niin ei näytä yleisö innostuneen tämän kauden mahdollisuuksista.

Vyötä kireelle sanon mä.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 567
Täst se lähtee
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 210
Sportti ainakin kupataan kohta Ruotsiin isolla joukolla.

Toivottavasti Sport voittaa Jukurit keskiviikkona, tietysti Ilveksen sarjatilanteen kannalta, mutta mukava kuunnella myös seurajohdon selityksiä torstaina, jos oikeasti tehdään tyhjennysmyynti kun ollaan 10 kierrosta ennen loppua 3 pisteen päässä playoff-viivasta.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 803
Tervetuloa Mr.Beginning!

IMG_3951.jpeg
 

Pena85

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
221
Tarvitaanko me muka joku mahdollisesti pilaamaan joukkueen kemian? Bau on parantanut kuin sika juoksuaa, Päkkilästä ja Meskasesta puhumattakaan
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 790
Joo ollaanhan me 11 katsojaa jäljessä viime kaudesta. Ihan hirveä on ero.
Ja itseasiassa sellainen homma vielä, että viime kaudella 26.kotipeli JYPiä vastaan veti 7197. Jukuri-peliin on jo nyt myyty enemmän eli mennään ensi pelissä viime kauden ohi. Toki tiputaan takaisin taakse heti seuraavassa pelissä koska viime kaudella 27.kotipeli oli paikallispeli, joka on tällä kaudella vasta 30.kotipeli. Aikataulussa tässä kuitenkin ollaan yleisötavoitteen kanssa, eikä mahdotonta ole sekään, että parannettaisiin yleisökeskiarvoa viime kaudesta, ei ainakaan paljoa tulla jäämään, siitä huolimatta että tästä saatiin vuosisadan paniikki aikaiseksi jo joskus marrakuussa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös