Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Eipä Leskään ilmaiseksi sinne kesken kauden lähtisi. Mutta kyllähän Niku lähtökohtaisesti on paljon Lancasteria arvokkaampi pelaaja, joten varmaan itsekin jouduttaisiin maksumiehiksi.

Eihän tuossa Ilves joutuisi kovinkaan isoksi maksumieheksi, vaikka korvaus ja Nikun palkka täytyy maksaa niin taas varmaan Saksasta maksetaan pienesti jotain plus loppukauden palkka jää heille.

Ei varmaan lähtisikään, jos Lancasterille löytyisi tässä yhtälössä tilaa tai takana olisi parempi kausi. Tarkoittaen lähinnä sitä, että jos tässä teoriassa/huhussa on yhtään perää, niin Ilveksen kannalta paras ratkaisu voi olla sellainen, missä uusi seura ottaa Lancasterin palkan täysimääräisesti harteilleen.

Enivei jos Sveitsin kiinnostus on aitoa ja miksi ei, niin todella vaikea on ymmärtää kuviota millä Niku tulisi Ilvekseen. Kaikki toki on silti mahdollista.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 673
Mitähän tällä viikolla mahtaa tapahtua. Voi sen kun kertoa osaisi!

:)
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 342
Kaikista tarpeista ja ulkoistamisista huolimatta isoin MUTTA on tuo jyppilänkin tiedotteessa mainitsema "Pyrimme nyt työstämään sellaisen ratkaisun, että kaikki olisivat tyytyväisiä.”

Jypin kannalta tuo kaikki käytännössä tarkoittaa rahallista korvausta, mikä Nikun kovan palkan lisäksi voi olla todella kova pala Liigan seuroille. Nikun massiivinen palkka ehkä vielä menisi, mutta Jypille maksettava korvaus voi olla toinen juttu.
Nikun leiri tuossa on vahvoilla. Jyp on sekoittanut pakkansa niin pahasti että joutuvat tyytymään siihen mitä saavat.
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
3 036
Mitähän tällä viikolla mahtaa tapahtua. Voi sen kun kertoa osaisi!

:)
No Niku käy parturissa ja tulee Ipan koppiin ja Pennanen heittää pihalle kun piti tulla pitkätukka. Sitten naapurin joulupukki tuo Nikulle verkkarit palkaks siitä alkaa ura porkkanoissa. Arttu odottaa että Luganosta lähtis lento Tampereelle mut sillä mennyt passi vanhaks… Timo onnistuu tankkaan sähköpistokeeseen bensaa ja Lexus sekoo ja Timo meinaa että vittu hän ei enään tankkaa…. Tälläinen on Ilveksen tankkaustarina siirtorajalla…
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös