Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
24
IT = SE

I ja S kirjaimien välissä on 9 kirjainta.

T ja E kirjaimien välissä on 14 kirjainta.

9 + 14 = 23

Sopimuksen julkistukseen aikaa enää 1 yö.

23 - 1 = 22
Tässä näemme mallisuorituksen onnistuneesta koodin purkamisesta.

Vihdoin pääsee nukkumaan, kolmen vuorokauden yhtämittaisen kipinän jälkeen. Ei sillä, etteikö vielä 300 sivua olisi mielellään lueskellut näitä juttuja.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 422
IMG_4056.jpeg

It22 sytytystulppa?

Eli no joo kyllähän te tiedätte. Selvä peli!
 

Arska

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
140
Ai porukka ei usko Aren palaavan? Tässä epäuskojille faktaa:

Ketjussa tällä hetkellä 135 sivua, 3-1=2 ja 5-3=2. 22, tuttu numero?

Mutta eihän tässä vielä mitään.

Luganon kaupungin ensimmäinen sijaintiluku koordinaateissa on 46. Ruotsalainen pelaa numerolla 24 Luganossa. 46-24=22. Kummallista, mutta lisää tulee.

Ruotsalainen teki viimeisellä ilves kaudellaan 27 pistettä. Eräs herra nimeltä Ville Meskanen teki viimeisellä ilves kaudellaan ennen paluuta kotiin 29 pistettä. Monet miettivät sekosinko lopullisesti, en. 29-27=2. Toinen kakkonen mukaan ja muodostuu tuttua turvallisempi numero 22.

Sitten kuvioihin saapuu ilves-legenda Daniel Gazda. Muistatteko kenties herran pelinumeron? 22. Gazda teki ilveksessä 1+1 tehot, Are on tehnyt Luganossa 11 tehopistettä. 1+1 on melkein sama asia kuin 11, tällä saamme heti yhteyden pelaajien välille. Gazdahan vetää tällä hetkellä Tsekeissä ihan hyvin, niin kuin foorumilla on ollut puhettakin. Miksi sitten Tillu antoi hänen lähteä? JOTTA NUMERO 22 OLISI VAPAANA PARIN VUODEN PÄÄSTÄ ARELLE.

Kiitos kaikille lukijoille. Tästä lähdetään uneksimaan Aresta ja jatketaan tätä matemaattista spekulointia Aresta huomenna, ellen ole siihen mennessä jo totaalisesti seonnut :)
 

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Radim Zohorna siel jossain lähtökuopissa... Ja tietty ku Pulju ny samas jengissä niin tuo "it" sopisi tavallaan caseen.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Radim Zohorna siel jossain lähtökuopissa... Ja tietty ku Pulju ny samas jengissä niin tuo "it" sopisi tavallaan caseen.
Sanotaan nyt taas kerran, että tuo EliteProspectsin huhuosiossa oleva ”NHL-seura —> unknown”-huhu tarkoittaa pelaajan olevan waiverseilla. Zohorna siis pitää laittaa AHL:ään waiversien kautta ja tuosta tehdään tuo huhu, koska joku muu NHL-seura saattaa napata sieltä.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Niin tietty tuomoinen pykälä siellä haITtaamassa.
Eli tosiaan Zohorna ei ole siirtymässä pois Pohjois-Amerikasta. Penguinsin vain täytyy pudottaa pelaaja farmiin(AHL) waivers-listan kautta. Ts. jos ei toiseen NHL-seuraan päädy, niin osoitteena on Wilkes-Barre/Scranton.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös