Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

papparainen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
195
Jos/kun tieto mahdollisesta uudesta pelaajasopimuksesta on pysynyt pienessä piirissä, niin kerrotaan varmaan ensin joukkueelle ennen muita.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Jaa-a, hauskoja trolleja nämä lienee, mutta voihan se olla että siellä oli ehdollinen veto Tillulla että jos herrat Gregoire, Meskanen ja Alvarez eivät suorita tänään, heidät korvataan.
Kun tuli ok suoritus, päätös peruttu ja puhelimet soinut pelin jälkeen rajusti.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 518
Eipä Ipa oo oikeestaan tasatunteina julkaissut mitään (?)
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 770
Etunenässä myytävänä on karvan verran vajaata puolen miljoonan liksaa nauttiva Jori Lehterä. Tuskin toki Suomessa kellään paukut riittää. Voin luvata, että joku teille kuitenkin IFK:sta tulee. Neuvottelut ovat alkaneet. Koivistoisesta täällä vähän puhellaan.
Mee ny roskiin
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 882
Etunenässä myytävänä on karvan verran vajaata puolen miljoonan liksaa nauttiva Jori Lehterä. Tuskin toki Suomessa kellään paukut riittää. Voin luvata, että joku teille kuitenkin IFK:sta tulee. Neuvottelut ovat alkaneet. Koivistoisesta täällä vähän puhellaan Ilveksen paitaan. Ensi kaudesta jo sovittu.
No nyt on sakeaa juttua. Joku ei vietä tipatonta.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Eikös iiäfkoolla oo ollu tyyliin joka matsi loppuunmyyty? Kyllä sieltä massia (ei se pelaaja) löytyy.

Tuskimpa tänään mitään tulee. Seuraava peli vasta lauantaina, niin alkuviikolla on hyvä julkaista ja luoda kiimaa mattijärvisen avulla.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös