Ilvesfoorumi tiedottaa

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 388
Vs: Ilves-foorumi tiedottaa

Siitä on jo tarkallaan vuosi ja puoli tuntia, kun kirjoitin tänne jouluisen tervehdyksen. Ehkä tästä tuli jo perinne tai sitten ei.

Meille Ilvesläisille joulu on tänä vuonna erittäin mielenkiintoista aikaa. Ilves-Hockey Oy:n tilanne pohdituttaa meistä jokaista palstalaista ikään ja sukupuoleen katsomatta. Onneksemme emoseura Ilves ry:llä menee hyvin. Sen omistama Ilves Edustus Oy eli miesten jalkapallon edustusjoukkue on pelasi mahtavan kauden ja tulevasta vuodesta voimme odottaa entistä parempaa suoritusta.

Kaikesta synkkyydestä ja toivosta huolimatta pyydän jokaista nimimerkkiä olemaan poissa tältä palstalta koko huomisen päivän. Tehkää kaikkea muuta, mutta älkää vilkaisko tänne. Se tekee meille jokaiselle varmasti hyvää. Muistakaa saunoa, syödä niitä tuttuja sekä tuntemattomia jouluruokia, muistakaa myös iloita huomisesta tunnelmasta.

Viime vuonna kirjoitin myös joulupukille #IlvesPaniikin vallitessa toivelistan. Niin tapahtukoon myös tänä vuonna:

Rakas joulupukki:
- Hoida Ilves-Hockey Oy:n omistajuus kuntoon
- Anna Karri Kivelle 110% työrauha
- Laita taikavoidetta jalkapallojoukkueen hyökkääjien nappiksiin, tahdomme enemmän maaleja
- Jaakko Juutille ja Markus Jokiselle lisää sisua, he osaavat käyttää sen tehokkaasti Ilveksen hyväksi
- Älä enään ikinä anna Sami Sandellin polvien pettää


Hyvää joulua!
 

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 447
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Ilvesfoorumi siirtyy tänä iltana/tulevana yönä uudelle palvelimelle, jonka pitäisi olla nopeampi ja toimintavarmempi kuin nykyinen. Siirto aiheuttaa foorumille pienen käyttökatkon, mutta sen pitäisi olla joka tapauksessa ohi yön aikana.

Jos siirron jälkeen foorumilla esiintyy ongelmia, niin ilmoittakaa niistä ihmeessä. Siirto alkaa näillä näkymin noin klo 23 aikoihin.
 

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 447
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Ilvesfoorumi on siirtynyt uudelle palvelimelle! Jos siis näet tämän viestin, se tarkoittaa että sinun operaattorisi on suorittanut käännön jo onnistuneesti. Voit myös kirjoittaa tänne jo viestejä normaalisti. Ne käyttäjät, joiden operaattori (tai DNS-palveluntarjoaja) ohjaa vielä vanhalle sivustolle, näkevät vain vain luku -tilassa olevan vanhan palvelimen version.

Uusi foorumi on nykyään myös salatun yhteyden eli https:n takana.
 

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 447
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Palvelimenvaihdon myötä on ilmennyt ainakin yksi ongelma; viestien muokkaaminen ei tällä hetkellä toimi. Asiaa selvitetään ja yritän saada sen korjattua mahdollisimman pian. Mahdollisista muista ongelmista saa edelleen antaa palautetta tällä foorumilla tai vaikkapa Twitterissä.

Muokkaus: Nyt näyttää muokkauskin toimivan.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 388
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Vuosi ja muutama tunti sitten kirjoitin toisen kerran peräkkäin joulupukille terveisiä. Nyt on aika kolmannen kirjeen.

Ensiksi rakas joulupukki on aika kerrata kulunut vuosi. Ilves-Hockey Oy sai uudet omistajat. Kiitos. Ilveksen jalkapallojoukkue voitti pronssia. Kiitos niistä juhlista. Kiitos myös siitä, että Jaakko Juuti ja Antti Hynynen saivat päättää uransa tyylikkäästi.

Huomenna hyvät nimimerkit ei sitten vilkaista tänne! Ja tiistaina Tapanina lupaatte käydä höntsäämässä.

Ja lopuksi lahjalista:
-Sami Sandellin jatkosopimus
-Yleisöä halliin
-Ripalle tsemppiä toimistoon
-Hilanderille lisää erikeepperiä hanskoihin
-Tuure Siiralle lisää väkeviä otteita
-Eurooppa Liigan karsintamatsit jossakin kivassa ja lämpöisessä maassa

HYVÄÄ JOULUA!!!
 

HekeK

Administrator
Viestejä
4 898
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Jatkossa nimimerkkien, joiden sähköpostiosoite on mallia rgfrdg18491@yahoo.com tms. ovat erityistarkkailun alla. Röllejä ei foorumille kaivata.
 

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 447
Vs: Ilvesfoorumi tiedottaa

Ilvesfoorumi vaihtaa lauantain myöhäisillassa alustaansa teknisesti vanhentuneesta SMF:stä moderniin XenForoon (käytössä mm. Jatkoajan palstalla). Siirto tapahtuu noin klo 22 alkaen, ja vanha foorumi asetetaan silloin vain luku -tilaan kunnes siirto uudelle alustalle on tapahtunut.

Kaikki vanhat käyttäjät, heidän salasanansa, viestit, ketjut ja yksityisviestit siirtyvät sellaisenaan uudelle alustalle.

Uusitun foorumin ulkoasu on alusta asti mietitty toimivaksi myös mobiilissa, joten viime aikoina hurjasti kasvanut mobiilikäyttö pitäisi olla paljon miellyttävämpää kuin tässä SMF:ssä, johon mobiilitukea on joutunut kasaamaan purkan ja hakaneulojen kanssa.
 
Ylös