Ilves Ringette

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 906
Ringeten edustusjoukkue on pelannut Ykkössarjan alkusarjaa nyt viisi ottelua, joista on kertynyt kaksi voittoa ja kolme tappiota.
Kolme seuraavaa ottelua on tuottanut Ilvekselle kaksi voittoa ja yhden tappion.

1699816999530.png

Ilveksen ringette-joukkueella alkaa käydä pelit vähiin SM-karsintasarjaan selviämisen näkökulmasta, kun Ykkössarjan alkusarjaa on jäljellä kolme ottelua. Jonkinlainen mahdollisuus on kuitenkin vielä jäljellä vähintäänkin teoreettisesti.

Alkusarjassa jäljellä olevat ottelut:

18.11. klo 18.30 Kiekko-Espoo–Ilves
19.11. klo 13.30 Ilves–Helsinki
25.11. klo 15.45 Ilves–Haukat (Tesomalla klo 13.00 myös jääkiekon Naisten Liigaa Ilves–TPS)
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 906
Ilves sai Ykkössarjan alkusarjan omalta osaltaan päätökseen tänään. Pelit jatkuvat joulukuussa Ykkösarjan puolella ja se oli selvää jo viimeiseen otteluun lähdettäessä. Edellisen katsauksen jälkeen Ilvekselle kertyi yksi runsasmaalinen tappio vieraissa ja kaksi murskavoittoa kotona.

18.11. Kiekko-Espoo–Ilves 9–4
19.11. Ilves–Helsinki 13–2
25.11. Ilves–Haukat 9–2

1700929787276.png
 

oowee

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
625
Mielenkiinnolla seurailen mikä on edustuksen kohtalo Ilveksen Ringetessä.

Seuralla ei ole B-junnuja jotka on se edeltävä stoppi ennen aikuisten pelejä. C-junnuissa on muutama potentiaalinen pelaaja mutta kuitenkin puhutaan ryhmästä jossa pari vuotta sitten oli tyttöjä jotka eivät päässeet kuperkeikkaa. Eli kuuhun sillä ei mennä. D on ikäluokkansa turnauksissa siellä ”vähemmän pelanneissa” ja pelaajavirta tuossa vaiheessa on jo enemmän ulos kuin sisään.

Jaosto laskutti viime kaudella ekstraa joka joukkueelta. Kun jaoston suuntaan useampi esitti kysymyksen mistä kulut joilla budjetti ylitettiin olivat tulleet ei minkäänlaista selvitystä saatu jaoston johdolta. Esimerkiksi F-junioreiden käytetty jääaika väheni edelliseen vuoteen ja laskelmat osoittivat ettei siellä ainakaan ylitystä ollut. Silti vaan vedettiin sama 7 prosenttia läpi ikäluokan. Tässä saattoi käydä niin, että junnujen vanhemmat maksoivat aikuisten harrastamisen. Ja sanon harrastamisen koska Ykkössarjaan saa ilmoittautua eikä sinne pääsystä pelata. Esim VaPS siirtyi sinne naisten harrasteesta.

Onneksi F-junnuja ja ringettekoululaisia on paljon. Eli joku pohja lajille vielä on. Mutta kyllä rehellisesti sanottuna heikolta näyttää. Vielä kun vähän matkan päässä Valkeakoskella tai toiseen suuntaan Nokialla pelaaminen on paljon halvempaa (E-ikäisissä Valkeakosken hinta puolet siitä mitä Ilveksessä) niin voi jossain kohden alkaa naapurikunnat houkuttelemaan.
 
Ylös