Ilves playoffeissa kaudella 2023-2024

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 991
Uskoa koetellaan.. nyt on vuorta kiivettäväksi.
Hiljalleen alan iskoistaa itselleni ajatusta kauden päättymisestä sijaan 5.
Tyhjä olo.. lienee syytä tyhjätä huominen ja tämä ilta muuhun ajatteluun.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 988
Nythän ei oikeastaan enää edes testata Ilvestä, testi on nyt siis päättynyt. Nyt vaan pelataan ja voitetaan koko sarja.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
529
Seuraavassa pelissä a.g ulos ,Rautanen sisään. Ulos ratinen,sisään Könönen.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 902
Jos tästä jatkoon vielä mentäisiin niin seuraavana vastassa on kivenkovia pudotuspelejä varten kasattuja miehistöjä, jotka tulevat sitten levänneinä talvisodan läpi menneitä Ilveksiä vastaan. Aika paljon mestaruutta silmällä pitäen on nyt kustu jo, mutta olisihan se kiva ainakin yksi peli voittaa.
 

Entinen lupaus

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
236
Oliskohan nyt annettu tarpeeks näyttöjä siitä, että se täysin toimimaton korkealta karvaaminen voidaan lopettaa ja pelataan se limatrappi keskialueelle sen jälkeen, kun kiekosta joudutaan luopumaan? Tänään taidettiin pelata neljä tai viisi kertaa keskialueen trappi ja joka kerta Kalpa joutui luopumaan kiekosta. Sen sijaan nyt koohotetaan syvällä Kalpan alueella ja Kalpa hyökkää rikkinäistä viisikkoa vastaan.
No eihän ole korkealta karvaamista aloitettukaan joukkueena. Ei se ole karvaamista jos yksittäisenä pelaajana liu’ut ja kuottelet mailalla laidan väliin.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 792
Nyt täytyy sieltä reserveistä kyllä kaivaa jo sitä Virtasta ja Könöstä peleille ja sekoitella. Sanoisin, että Päkkilä ylemmäs, Ratinen ulos, Nyman ulos. Suomi ja Palvekaan eivät mitään ihmeitä esitä, mutta noista kolmesta se on kyllä Nyman, joka ei tuota sitä vähääkään. Olisi myös pakko koittaa jotain muuta ylivoimalla, kun pelkkää Nymanin laukausta.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 531
Ei se vaadi kuin voiton seuraavasta pelistä kotona ja sarja on taas hengissä. Loput kotipelit pitää hoitaa ja vähintään kerran Kuopiossa.

Edelleenkin peli oli omaan silmään liian Marjamäkimaista pakottamista, hyökkääminen on todella mielikuvituksetonta kun vältellään vain riskejä.
Ei tuolta Kuopiosta kyllä kovin helpolla mitään haeta. Tänään oltiin tosi lähellä. Seuraavalla kerralla välttämättä ei olla.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Tää on ihan voitettavissa vielä, vaikka ei siltä nyt tietysti tunnukkaan. Eka peli hölmöiltiin itse. Toisessakin oli voittoon avaimet. Viidestä pelistä neljä voittoa Kalpaa vastaan on tehtävissä, mutta vaatii toki muutosta ja onnistumisia.
 

growl

Rivipelaaja
Viestejä
57
Ekassa pelissä pelattiin ekat 50 minuuttia, tänään viimeiset 10 minuuttia. Mitä tästä voidaan päätellä - en tiedä.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 106
Jotenkin täysin sanaton olo.

Kaksi erää kollektiivina hyvin sekavaa huttua ja mitäänsanomatonta kiekkoilua. Kolmaserä ja jatkoerä hyvää tavaraa kollektiivina, mutta sitten tullaankin niihin yksilöihin.

Nämä yksilöt joiden tulisi kantaa joukkuetta pettävät pahasti. Neloskentän ulkit ja tshekit painavat hyvin hommia, mutta muilta sitten oikeastaan mitäänsanomatonta tuubaa. Kysymys siis kuuluu, löytyykö vastuunkantajia kun niitä tarvitaan? Palvet, Suomet, Ikoset, Mäntykivet... niin näkymätöntä huttua että ei hyvää päivää. Mäntykiveltä kanssa niin löysää suorittamista tänään jatkoerässä että pistää suorastaan vittuttamaan yhden pelaajan touhuilut. Yksilöt, nouskaa joku esiin kiitos!

Pelillisesti en nyt osaa sanoa että mikä siellä mättää, mutta ofc ylivoima täytyy saada toimimaan, jos mielitään noususta tapella. Toivoisin ehkä hyökkäyspäähän lisää niitä viivavetoja. Tänäänkin kolmannessa erässä pari-kolme hässäkkää ihan löysien viivaroikkujen seurauksina.

Joukkueen henkistä painetilaa en edes osaa kuvitella. Torstaina yksi maali katkaisi selkärangan, tänään ei tullut palkintoa jatkoerässä vaikka duunia tehtiin kovaa ja paikkoja oli.

Sarja on kuitenkin vasta 0-2, mutta kyllä tässä on niin paljon epävarmuustekijöitä että näinkö enään noustaan. Homma on kuitenkin siinä mielessä yksinkertaista, että nyt tosiaankin pitää pelata yksi tilanne, yksi vaihto, yksi erä ja yksi peli kerrallaan. Nyt tämä joukkue kokee toistaiseksi kovimman testin: Ennakkosuosikkina 0-2 tappioasema ja seuraavaksi pitää kotipeli voittaa.

Toivottavasti me kannattajat kuitenkin pysytään tukena loppuun asti: Tehdään se oma osuus mitä pystytään tämän joukkueen eteen tekemään (mennään hallille, kannustetaan ja ollaan joukkueen tukena), jos se ei meidän osalta riitä niin sitten ei riitä. Hattua päästä tänään Kuopioon matkanneille.

Eteenpäin nyt Tampereen Ilves!
 
Ylös